![]() |
|
FOX HD a Nat Geo Wild HD od října v Sky DEAhoj!Jelikož bych byl také rád něčím užitečný a nejen informace čerpal, dávám k dobru zprávu, že od 15. října by se měly v německé verzi satelitní služby Sky objevit programy FOX HD a Nat Geo Wild HD. Snad to předplatitele potěší. ;) Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: FOX HD a Nat Geo Wild HD od října v Sky DENo, ještěže nemají na Ebayi předplacenku, že??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: FOX HD a Nat Geo Wild HD od října v Sky DE:laughing: už to neřeš prosím tě. my známe dva zdroje, který jsou 100% spolehlivý. možná kdyby se tady místo nacionalismu pracovalo na nějakém seznamu, že by to bylo lepší. teď už je na to pozdě. nikdo si to nekoupí kdo má všech pět pohromaděVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: FOX HD a Nat Geo Wild HD od října v Sky DEPouze jenom někteří.Po zkušenostech co udělalo Sky Deutschland (viz německá fóra) roznítilo mnoho lidí včetně mě to, že nový HD program Sky Sport EXTRA mohou přijímat jen Ti co mají 55 euro/za nabídku. Samozřejmě beru v potaz, že mají Sky Welt+Sport+ Fotbal Bundesliga + HD balíčky to psali v článku pak až některým, když kanál nenaskočil tak jim operátor Sky říkal tohle. Je to bordel a Sky jsou vypočítaní prevíti. Samozřejmě ty ceny jsou různorodé záleží kolik lidí si je dělá v akci. Bohužel cena 50 euro/za měsíc (Sky Welt+Sport+Bundesliga+HD nesplňuje ty jejich podmínky. A tak to bude podobně dle mého názoru i u těch nových HD programů. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
@vikingmožná je to ještě jinak, mám zaplaceno Welt+Sport+HD a najednou mi jde bundesliga, ale HD Extra ne. Asi je tam nejaky bordel. Platim plnou částku, nebylo to v akci. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 978 |
![]() |
|
Dejfjestli tady založíš ještě jedno téma o Sky ITALY tak mě normálně odvezou na jednotku intenzivní péče. nechápu proč mi nenapíšeš na ten můj mail. takhle se dá řešit spousta věcí, který tady na fóru zapadnou. dohromady je tady asi šest lidí, který nemají známý v zahraničí a mají zájem o předplatný zahraničních platforem. tak se můžeme bavit soukromě, ne? tobě se to líbí, ty poznámky co do těch témat píšou ostatní?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@vortimondTu sa nejedná o SKY ITALIA ale Sky Deutchland |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
majoSkdovolíš mi tenhle vzkaz pro Dejfa. díky mocVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: FOX HD a Nat Geo Wild HD od října v Sky DEVorti, ahoj! Tvůj mail určitě využiju, až přijde čas. Tohle je ale skutečně Sky DE. Tobě už to asi trošku vlezlo do hlavy. :laughing:Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: FOX HD a Nat Geo Wild HD od října v Sky DEjá tě začínám podezírat že z toho fóra děláš schválně cirkus. já jsem tady založil svoje téma o příjmu zahraničních pay-tv platforem naposled .... 1.7.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |