![]() |
|
Philips DSX 6010Ahoj všem, mám prostou otázku.Když připojím tento starý přístroj k Astře 19E, nahraje si samovolně setting UPC, jak to dělal dříve nebo už to s přechodem UPC na Thor nehrozí? Díky za reakce. |
nomatch
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Philips DSX 6010odpověděl sis sám s přechodem UPC na Thor už to nehrozíAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Philips DSX 6010Super, díky. Ségře stačí jen hudební kanály jako Deluxe music a Viva, tak jí ho dám. |
nomatch
![]() |
|
RE: Philips DSX 6010To bude mať ségra radosti z takého črepu. |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: Philips DSX 6010:))) vzhledem k tomu, že má 55cm CRT TV, tak je to myslím adekvátní stroj.Už jsem jí tam nasypal přes dsxedit FTA programy. |
nomatch
![]() |
|
RE: Philips DSX 6010na tom "crepe" nemoze uzivatel sam nikdy nic pokazit . je to dobry prijimac a hodil by sa veru viacerim :))) |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
ČrepTento "črep" s luxusnim SD obrazem,dobrym zdrojem a jeste stale dobrou sw podporou,svoji uzitnou hodnotu ma,ovsem pokud clovek vi jak na to,v rodine jich mame 6 ks a svuj ucel plni na 100% a ne na FTA!Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
Philips DSX 6010Nedávno se mi naskytla možnost vyzkoušet novou přístupovou kartu Skylink ICE a byl jsem zvědavý jak si s ní poradí Philips DSX 6010 OK. |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: Philips DSX 6010když už budeš na Astře, můžeš zprovoznit v emulaci ORF+Austriasat (mj. MTV Music, MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits, VH1). Budeš ale potřebovat gold kartu nebo fun kartu, která na tomto přístroji aktivuje emulaci. Na Philipsu to určitě šlape. |
udrzba
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
čerepTento "črep" přežil a ještě přežije celou řadu výkřiků techniky, nedávno jsem v něm zkoušel kartu ICE, naběhla úplně bez problému.Jinak - Fanka se správnou náplní, umí to disq 4/1, vejde se tam přes 3000 kanálů, třídění favorites, a když hledáš kanál, napíšeš ho do settingu natvrdo, natočíš a jedeš. Const. CW chodí roky, umí spolupracovat s PC přes RS232 /SBCL-dělali jsme takhle hlavně Multivisiony/. Dá se s tím dělat spousta věcí, dodělat i digitální zvuk /je na to plánek na Netu/. Nejlepší na to je GSmobil, a Poláci. Vůbec bych se nedivil, kdyby nás s tím ještě překvapili, jako v letech 2006-8. Např SW 6.50 je multifunkční, po vložení FANky se restartuje a překlopí na EMU, po vložení SKYlink se překlopí na SKYlink, a tentýž se po vložení ICE překlopí na ICE. A SW funguje roky, přežil DIGI, SKYlink i ICE. Stačilo jenom přepsat řádek klíčú v softcamu. Neumí to motor a HD, má slabší zdroj. Ale při zapojení kabelu přes motor jsem s ním ručně krokoval. Jednou mi odešel COM, tak jsem tam dal MAX232, kdybyste to někdo dělal, doporučuju naletovat na krátký drátky patici, pak MAX jenom vyměníš. Dej si http://dvb-upload.com/index.php?search=6010&date=0 a vyzkoušej co ještě funguje,možná Ti ten čerep ještě jednou rozkvete. Důležitý je naučit se dělat rychle settingy. Jsou na to obsáhlý návody na GSMOBIL. Jednou jsem objednával odtud kartu SKYLINK, poslali mi ochotně i flash. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
boot6010ještě k tomu bootování a přepisování SW z UPC. Přijimač se po zavedení Loaderu snaží připojit na UPC. Když ho nenajde, okamžtě natahuje alternativní SW. Při sledování přes Multifeed např. 23, 19, 13, 5E, je nutné zabezpečit, aby DiseqA nebylo tam, kde vysílá UPC. Já např. dával na Astru 19 standartně B, nyní je to otázka Thoru. Proto je nejlepší, když si setting uděláš sám a hned víš, jak připojit kabely. A ještě něco. Před přepisem flash je nutno starou vymazat příslušným tlačítkem. Kromě DSX Edit, DSX Flash je na práci se SW taky Multiloader.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
![]() |