![]() |
|
zetacam modryAhoj.Ma nekdo zkusenost s modulem zetacam /modry/? Je v nem kamilz 1.17 .Jde v nem zprovoznit karta skylink ICE?Dik za odpoved Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
RE: zetacam modryAhojda Jirko,karta ICE mi v modrém zetacamu funguje.Přepínání programů je celkem svižné.Bohužel nemám zatím ověřenou propustnost zápisů.Při prvním vložení se karta rozběhla a programy naskočily do minutky.Koukal jsem na náplň a píše kamilz++.Netuším, která je to verze, je to hodně dlouho, co jsem modul nalejval... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: zetacam modryahoj dekuji ti za zpravu. mej se krasne jirka |
vanspeed
![]() |
|
RE: zetacam modryJeště jsem do toho vlez a píše to 1.14 SCW.Budeš muset vyzkoušet ten Tvůj modul.Buď zdráv a dobrou noc... |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: zetacam modryahoj a dobrou noc. jirka |
vanspeed
![]() |
|
RE: zetacam modryJirko,takle kdyby slušně a bez řečí odpovídali Všichni co?:-))R^ R^ Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
ModulJá jsem nedávno pro stařičký Homecast 200CRCI sháněl použitelný modul (ve čtečce se ICE seká) a mezi jinými jsem zkoušel i Zetacam s uvedenou náplní (kamilz 1.17) a sekání bylo úplně stejné, jako v interní čtečce. Až s červeným CW (Eurocam) mi to chodí v pohodě. Je ale možné, že v jiném přijímači se to bude chovat odlišně, nevím. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
RE: zetacam modryMne tento modul chodi s naplnou kamilz 1.17 a ICE kartou v Nokia 9600 + DVB2000. Obcas sa zacne sekat obraz a zvuk, staci prepnut na iny program a spat a je to OK. Nie je to uplne v poriadku, ale pokial nie je iny prijimac, aj takato zostava postacuje. |
vado
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: zetacam modrydekuji za rady .jirka jablonec |
vanspeed
![]() |
|
![]() |