![]() |
|
Skylink nedekodují se některé staniceZdravím. Mám Fergusson 6900 , Skylink starší CW kartu a zaplacený Multi. Už asi dva týdny mi nejede CS Film, Viasat Explorer, Viasat History a JimJam. Nepomohlo vypnutí přijímače z elektriky,reinstalace programů ani reautorizace karty přes web Skylinku. Signal je Ok. Může mi někdo poradit co s tím. Psaní na zákaznické centrum Skylinku je mi jaksi houno platné neb se nikdo neozývá zpět :-/ Děkuji předem |
Ricochet
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Skylink nedekodují se některé staniceStrč kartu na chvilku k někomu, kdo má přijímač s čtečkou přez kterou chodí zápisy korektně ať se ti aktivuje karta a pak by ti to mělo jít. Ferda 6900 je už takový...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: Skylink nedekodují se některé stanicedíky ... vyzkouším :-) |
Ricochet
![]() |
|
RE: Skylink nedekodují se některé staniceTo samé dělá Showbox Vitamin, také u karet TT 285....Vyzkoušel jsem plno sW a problém stále přetrvává. Zrovna nyní je problém s výše uvedenými programy, tedy se zápisem, který tyto programy aktivuje. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink nedekodují se některé staniceTak všem nešťástníkům, co je potkalo to samé :1. stáhnout nový firmware 124 NP 2. pokud máte vyšší verzi potřebujete ještě soubor upgrade.key ( ke stažení na netu ) 3. obojí nahrát na USB klíč 4. aktualizovat firmware z USB klíče 5. dát tovární nastavení 6. znovu naladit stanice 7. reautorizace karty bu´d na webu Skylinku nebo pomocí operátora 8. HOTOVO !!! |
Ricochet
![]() |
|
![]() |