Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

bundesliga

cavte, davaju bundesligu niekde na sky uk ?

ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice

michllll
Registrace: 2/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: bundesliga

Prave pozeram ESPN HD, Francuzsko - Chile, zaznam, ale ten obraz je nádherný ! Ako, to uz hej!

ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice

michllll
Registrace: 2/2008

vortimond

jo jo, tam jsi se rozepsal :laughing: :laughing:
témata žádná, příspěvky- 5 od dubna 2009 :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

pořád čekám na nějaký odkazy od tebe. ať se pobavíme. já jsem pro každou srandu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

čekat můžeš,ale žádnou - veřejnou - sekci ti nenabídnu, tam jsem přispíval,když jsem zasvěcoval do tajů sat.příjmu některé zdejší dopisovatele, třeba Heryho :)

misut

no já už jsem něco našel :laughing: na webu sat-television. a musím ti napsat: taky toho není moc. a jsou to převážně věty skládající se ze tří až šesti slov. a skoro to vypadá na google translator :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

však je to taky dávno :laughing: 2008?? a není to překladač :laughing: :laughing: ono je důležité odpovědět na dotaz R^

misut

no je to nějaký šroubovaný. babička z lesa šeče, nesavše roští všem.

vortimond

bundesliga

je to možné,ang. není má doména, a přiznám se ti, že přakladač někdy používám, neumím turecky, řecky,a po Evropě je mnoho kontaktů,kde se domluvím jen tímto způsobem :)))

misut

a co tě vede k tomu se do mě tak pouštět? já už mám trochu něco naposloucháno z němčiny a angličtiny. i když to není ani náhodou dost dobrý. dokážu dát dohromady smysluplně znějící věty bez větších problémů. skutečně na tom fóru DF by se dalo normálně existovat. to nebyla lež

vortimond

vortimond

to není pravda, vědomosti a znalosti v sat,TV a Audio máš zde snad jeden z nejleších, snad mě jen mrzí ,že ses dal do skupiny,která zde může vše Rv . toto je jediná připomínka,nemám rád kolegáčky ,protěžované apod. za komunistů jsem jich viděl mraky- viz příspěvek,který jsem napsal včera.Jinak znovu opakuji k znalostem v příspěvcích
R^ R^
to DF je dobré byl jsem tam poprvé, je tam se sat.technikou i vše jiné potřebné

misut

protože je nás tady málo. tím rozhodně nemyslím žádný znalce, ale lidi schopný psát o věcech mimo CZ/SK/PL/HU. z toho důvodu se dá říct, že tady mám svoje místo. přečti si třeba sousední téma o pay-tv v USA. to je katastrofa některý komentáře

vortimond

vortimond

jj :)) nebo příspěvky mimo sat. příjem to já jako admin na jiných fórech mažu hned :bomb: a přes SZ mu dám upozornění,někdy 5 minut na změnu tématu a pak BUM!!
třeba - restartpc - po zadání do jákéhokoliv vyhledávače mu vyjede 100-200?? většinou odborných odkazů ať PChelp,ViryCz,PC poradna ....tak se zde jen zasírá forum a většinou se zde odborníci pohádají :laughing: :laughing:
nebo příspěvky pátek.sobota večer jen pro opilce :zombie:

misut
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra