![]() |
|
bundesligacavte, davaju bundesligu niekde na sky uk ?ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: bundesligaPrave pozeram ESPN HD, Francuzsko - Chile, zaznam, ale ten obraz je nádherný ! Ako, to uz hej!ipbox 55 hd, sg2100, skylink ice
|
michllll
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
vortimondjo jo, tam jsi se rozepsal :laughing: :laughing:témata žádná, příspěvky- 5 od dubna 2009 :laughing: :laughing: |
misut
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 1 471 |
![]() |
|
RE: bundesligapořád čekám na nějaký odkazy od tebe. ať se pobavíme. já jsem pro každou sranduVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondčekat můžeš,ale žádnou - veřejnou - sekci ti nenabídnu, tam jsem přispíval,když jsem zasvěcoval do tajů sat.příjmu některé zdejší dopisovatele, třeba Heryho :) |
misut
![]() |
|
RE: bundesligano já už jsem něco našel :laughing: na webu sat-television. a musím ti napsat: taky toho není moc. a jsou to převážně věty skládající se ze tří až šesti slov. a skoro to vypadá na google translator :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondvšak je to taky dávno :laughing: 2008?? a není to překladač :laughing: :laughing: ono je důležité odpovědět na dotaz R^ |
misut
![]() |
|
RE: bundesligano je to nějaký šroubovaný. babička z lesa šeče, nesavše roští všem.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
bundesligaje to možné,ang. není má doména, a přiznám se ti, že přakladač někdy používám, neumím turecky, řecky,a po Evropě je mnoho kontaktů,kde se domluvím jen tímto způsobem :))) |
misut
![]() |
|
RE: bundesligaa co tě vede k tomu se do mě tak pouštět? já už mám trochu něco naposloucháno z němčiny a angličtiny. i když to není ani náhodou dost dobrý. dokážu dát dohromady smysluplně znějící věty bez větších problémů. skutečně na tom fóru DF by se dalo normálně existovat. to nebyla ležVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondto není pravda, vědomosti a znalosti v sat,TV a Audio máš zde snad jeden z nejleších, snad mě jen mrzí ,že ses dal do skupiny,která zde může vše Rv . toto je jediná připomínka,nemám rád kolegáčky ,protěžované apod. za komunistů jsem jich viděl mraky- viz příspěvek,který jsem napsal včera.Jinak znovu opakuji k znalostem v příspěvcíchR^ R^ to DF je dobré byl jsem tam poprvé, je tam se sat.technikou i vše jiné potřebné |
misut
![]() |
|
RE: bundesligaprotože je nás tady málo. tím rozhodně nemyslím žádný znalce, ale lidi schopný psát o věcech mimo CZ/SK/PL/HU. z toho důvodu se dá říct, že tady mám svoje místo. přečti si třeba sousední téma o pay-tv v USA. to je katastrofa některý komentářeVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondjj :)) nebo příspěvky mimo sat. příjem to já jako admin na jiných fórech mažu hned :bomb: a přes SZ mu dám upozornění,někdy 5 minut na změnu tématu a pak BUM!!třeba - restartpc - po zadání do jákéhokoliv vyhledávače mu vyjede 100-200?? většinou odborných odkazů ať PChelp,ViryCz,PC poradna ....tak se zde jen zasírá forum a většinou se zde odborníci pohádají :laughing: :laughing: nebo příspěvky pátek.sobota večer jen pro opilce :zombie: |
misut
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |