![]() |
|
Dreambox800 a SKY DeutschlandKeď sa pokúšam sa naladiť niektoru ďalšiu športovú stanicu na SKY, ktorú ešte nemám, tak sa mi nedarí. Ide napr. o Sky Sport 4 alebo Sky Sport 5 Germany. Snažím sa parametre zadať manuálne, stanicu nájde, dám uložiť ale potom v zoznamoch staníc ju nemám. Robím niekde chybu? |
mobil
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandteba trápi šport na SKY ? pozerám teraz správy a ...že nás čakajú ťažké časy ! |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 916 |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandked vojdes do settingu sipkou hore alebo dole stlac zelene tlačitko a najdes si družicu na ktorej vysiela kanal potom daš moznost- stanice a tam najdes novo naladene kanaly |
vaha
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY DeutschlandDík vaha, ale ak máš na mysli ísť na "Nové programy" pod Astra 19,2 , tak tam samozrejme chodím. Veď to je ten problém - nič nové tam nie je... |
mobil
![]() |
|
Téma: Dreambox800 a SKY DeutschlandPokial viem,tak SKY DE ma sky sport1,2 a novy extra...a pri sky info mas podprogramy..napr ked je liga majstrov co bund liga,tak tam ide aj desat prenosovdreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY DeutschlandNo veď, o tie presne ide. Tak ako mám Sky Calcio na talianoch od 1 snáď až po 12, mám ich naladené a vysielajú iba keď je liga. Tak by som mal chytať aj tienemecké športy. Pri naladení mi ich nájde a aj vypíše že ich našiel, ale po uložení ich nemôžem nájsť. |
mobil
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY DeutschlandNelad ale pouzi napr vhannibalov setting,ale sa mi zda,ze aj niektore image to neberu..mam dojem,ze enigma napr ale neviem to presne..pod oozoonom to je urcite.dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
@mobilNeviem či sú Sport3 a vyššie naladiteľné ak nevysielajú, najlepšie ladiť keď ide bundesliga alebo formula. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandenigma 1 aj 2 OK"... R^ - http://www.vhannibal.net/ ,Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandvýber podla potreby,aktualizacia min. 1x tyždenne.... R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandmobil nechod na ponuku nove programy ale iba stanice |
vaha
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY DeutschlandTo vaha, sú tam 3 možnosti ( ak som dobre ) - programy, pakety, nové programy. Bol som samozrejme vo všetkých troch a nič. |
mobil
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandno, inak ja mam podobny problem :-) dream800hdse s oficialnym fw (s mojou modifikaciou) a skysport 3 a vyssie sice naladim, ale neulozi sa... |
monkus
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandmobil v programoch by to malo byt |
vaha
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY DeutschlandNo veď práve že nie je... tak ako píše aj vyššie monkus, nájde pri ladení, aj ich vypíše, ale neuložia sa. Prehľadal som všetko na čo som narazil. |
mobil
![]() |
|
RE: Dreambox800 a SKY Deutschlandhladaj ich potom pod inym nazvom alebo len frekvenciou, v settingu nebudeš mat napisany kanal ale len frekvenciu |
vaha
![]() |
|
![]() |