Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Xtreamer pro.....

Ahoj kluci pomůže mi to někdo rozchodit? Pročetl jsem i nějakou recenzi, ale nějak mi to nejde do hlavy. Mám to zapoje ne přes switch LAN, ale nic se mi nezobrazuje ani v pc a ani v TV. Tam to mám zapoje ne přes cinch kabel( audio a video ).Může se mi někdo ozvat, třeba na skype? Děkuji a prosím o trpělivost. Jsme jenom lidé. Děkuji kutil.

kutil
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Xteamer pro

Z tvého popisu /nepopisu není jasné jak jsi to vlastně zapojil.Jinak každý přístroj má návod jak jej zprovoznit!

MONY
Registrace: 9/2007

Xtreamer pro.....

Ahoj MONY. No mám to zapoje ne přes router + switch.Na přehrávači mi ukazuje letka network. Ale nemám tam ěšte strčený HDD. A cinche su zapojene audio i video v Tv.

kutil

RE: Xtreamer pro.....

tu mas o tom uplne vsetko, precitaj si to od prvej strany: http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?p=361500

Billysk
Registrace: 4/2006

Xtreamer pro.....

Ahoj kluci. Tak jsem si včera Xtreamer hrál do dnešního rána asi 01.30 H. A už to chodí. Ešte potřebuji tam dát nějaký HDD. Vypadá to, že tam dám 2TB segeate. Tak všem děkuji a nezlobte se, že jsem zadal toto vlákno, které určitě sem nepatří. Všem děkuji a příště to bude o satelitu. Čau kutil. ;) R^

kutil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra