![]() |
|
Editace settingu na HD-BoxuAhoj.Pokouším se marně u HD-BOXu FS-9105 setřídit programy v oblíbené skupině tak, abych pozměnil číslo před názvem programu a poskládal si seznam podle vlastních představ. Například 1. Nova, 2. ČT-1, 3. ČT-2 atd. Buďto to nejde a nebo na to nemohu přijít. Mohl by mi někdo doporučit nějaký prográmek na editaci settingu? Pro Dreambox mám DreamSet tak jestli je něco podobného i pro HD-BOX. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Editace settingu na HD-Boxukdyby si hledal , zjistil by si ze to neni vic jak dva dny kdy se na to nekdo ptal.polaredit Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Editace settingu na HD-BoxuDrEditHD🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Editace settingu na HD-Boxu- nahadz si vybrane programy do FAV skupiny (vsetky programy - OK / ZELENE TXT TLACIDLO / zakliknut pozadovanu FAV skupinu u toho ktoreho programu)- prepni sa do nej pomocou FAV - stlac OK = zoznam programov (objavi sa tabulka s moznostami triedenia) - a potom stlac MODRE TXT TLACIDLO = moznosti/volby programov: - vypni si povodne cislovanie programov - zorad si programy (MENU/SYTEMOVE NASTORJE/SPRVCA PROGRAMOV - presun si ich do pozadovaneho poradia) potom sa ti vo favoritnej skupine budu zobrazovat programy v pordi a poradovymcislom vo FAV skupine a nie s povodne naladenym poradovym cislom |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Editace settingu na HD-BoxuSUPER - jde to :-)Děkuji všem za pomoc. |
Kema
![]() |
|
RE: Editace settingu na HD-BoxuPo testování několika programů na editaci settingu jsem si vybral jako "favorita" vynikající a přehledný prográmek Polar Edit Octagon 1018. Je velice přehledný a dovede to co od takového programu požaduji. Dokonce i bezproblémový import - export settingu po LAN síti do/z HD-Boxu.R^ R^ R^ |
Kema
![]() |
|
![]() |