Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Nahrávání jednoho a sledování druhého, pomoc.

Zdravím.
V satelitech se vůbec nevyznám, tudiíž bych potřeboval poradit. Chtěl bych pořídit HDTV satelitní komplet, který by umožňoval jeden program nahrávat a druhý (z jiného transpondéru) sledovat (ev. nahrávat). Původně kvůli ceně jsem přemýšlel o dvou jednotunerových příjimačích. Jenže jsem zjistil, že by to nebylo praktické. Proto přemýšlím o receiveru Mascom MC5301CR. Nahrávky bych chtěl dále zpracovávat v PC, tenhle receiver má přenos nahrávek přes USB, ale nevím jak je to dál složité, někde jsem četl že nelze upravovat HD nahrávky, někde psali, že to jde, tak nevím. Pak jsem četl, že je problém s kódováním Irdeto, že se to musí do cca 26 hodin dékodovat, to je pro mě docela problém. Proto bych asi volil dékodovací modul Cryptoworks a kartu Skylink ICE.
Tady eventuelní návrh kompletu:
Receiver: Mascom MC5301CR
Karkta Skylink ICE
Parabola 80 Fe Emme Esse AL - šedá
Inverto monoblok twin HD
Koaxiální kabel ještě přesně nevím, ale všichni pějí chválu na Belden H125 CU PE, ten je ale docela drahý (25Kč/m).
Chci vás poprosit o vaše zkušenosti, rady a nápady jak to dát dohromady.
Děkuji za každou reakci :)

madmancz
Registrace: 8/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrávání jednoho a sledování druhého, pom...

Hore Ti jeden maník núkal pomoc pri nastavení, potom už len prepínaš, prepínanie programov je totožné ako na hocijakej TV. Pri enigme väčšinou stačí čítať nápovedu v spodnej časti obrazovky.
Poprípade skús sa dohodnúť s niekým z blízkosti Tvojho bydliska,kto má napr. DM500HD, 800HD, 8000, 800SE, Clarke Tech ET9000,5000, VU+Uno,Duo, ... . Ovládanie jednotlivých image je v rámci uvedených strojov prakticky totožné.
Skús napr.na ab-fore.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrávání jednoho a sledování druhého, pom...

Tak jsem se stal majitelem satelitního receiveru Vu+ Twin, chci poprosit uživatele Petr47 o kontakt na email, jestli by mi pomohl jak sliboval :) Děkuji :)

madmancz
Registrace: 8/2011
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra