Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Převod a střih TRP v H264 Cutteru

Zdravím lidi, po prohledání fóra jsem se vrhl na úpravu nahrávek programem H264 Cutter, ale brzo jsem skončil. Jakmile dám převod z trp na ts, hodí mi to hlášku: "Please deselect all streams except audio and video streams" a po odkliknutí ok to napíše: "V součásti aplikace došlo k neošetřené výjimce.". Nesetkal se s tím někdo? Nebo nevíte o podobném freeware prográmku? Také jsem někde četl, že převodem z trp na ts klesá kvalita. Je to pravda? Zkoušel jsem i pospojovat všechny části v commanderu a výsledek je stejný. Dík!

Cynomys
Registrace: 7/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Převod a střih TRP v H264 Cutteru

aky mas net.Framework

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

verzi 3.5 SP1

Cynomys

prevody zvlada v pohode napr.format factory,takych softov je kopec.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Format factory neumí trp. Moc softů na práci s trp není, obzvlášť, když se jedná o HD záznam. :((

Cynomys

Tak pozri na videoredo.Pisu ze to vie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Tak jsem zkusil trial videoredo a trp neotevře, max. příponu rec. :(

Cynomys

VideoReDo

Prave skúšam videoredo a neviem spojiť mts súbory dohromady (16 mts suborov z foťaku Sony DSC HX9V)
a uložiť ich bez kompresie do jedného súboru ts

Pokial niekto pracujete s týmto programom
Dakujem

stanob
Registrace: 2/2006

DVR-Studio HD

Používám toto:DVR-Studio HD ,je to skvělý program.

baksik
Registrace: 5/2010

Skusal si pri tom videoredo otvorit vsetky subory nie len preddefinovane?V tom okne na otvorenie sa to da menit niekde na spodku...

liquere

Tu mate zbierku free programov treba popozerat mozno na nieco narazite co bude fungovat:
http://www.softonic.de/s/video-konverter-freeware

liquere

DVR-Studio HD

DVR-Studio HD(http://www.haenlein-software.com )-tento program není free,je 30-denní zk.verze a je super a není zapotřebí jiné. :O

baksik
Registrace: 5/2010

To DVR-Studio vypadá fakt dobře, ale po 30 dnech konečná a 85 éček je pěkná pálka. V každém programu, co jsem zkoušel jsem dával i otevřít *.* a nic. Na softonic jsem našel nějaký free program SUPER 2011,49, tak ho zkusím. Je v angličtině, což je ok, protože němčině nehovím. Zatím dík za všechny rady! R^

Cynomys

@Cynomys

Pouzi volne programy TSDoctor a potom Super v ktorom to ale trochu dlhsie hrkoce - skus nemenit kontajner. S priamym pouzitim *.trp v Super su problemy

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

Tak další poznatek je, že super trp otevře, ale nejde přehrát ani převést. Tak mě napadlo zkusit KM Player aspoň na přehrání a nejde přehrát také, prý nelze nalézt vhodnou kombinaci filtrů, či co. Někde jsem také četl, že když je přijímač s certifikací od Skylinku, tak nahrává kódovaně, ale podle info je nahrávka již dekódovaná (mám Orion new HD - totožné s Amiko 7800 a Almou).

Cynomys

Zkusil jsem TS Doctor a ten píše, že je to nepodporovaný soubor nebo je zakódován. Když dám pokračovat hodí to hlášku, že to našlo několik zakódovaných paketů a jestli je chci přeskočit. Po přeskočení se to stopne na neplatném nebo chybějícím PMT a že nový PMT nelze vytvořit.... Napadlo mě, že jestli je nahrávka kódovaná, neměl by jí přijímač přehrát, když vyndám kartu, ne?

Cynomys

Cynomis tvoj problem bude v tom zakodovani nie v softoch.
Gogo kde vidis ze TS doctor je freeware?

liquere

Takže bez karty nahrávky přehrát jdou. :lookaround:

Cynomys

@liguere

Ja mam nainstalovany TSDoctor ako free, tiez si myslim, ze problem bude v kodovani. Nahravat treba v prijmaci, ktory nahrava nekodovane. Mne to Clarke-Tech 5000 HD umoznuje. Nechapem, ako si moze niekto kupit funkcne nieco ine. :))) :)))

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

gogo1

Lebo som sa pozeral na nete zo zaujimavosti a ten TS Doctor je tusim trial ,len preto sa pytam.....alebo mozno nejaka starsia verzia je freeware?

liquere

Podle technických specifikací, uvedených všude na netu, má nahrávat dekódovaně,

http://www.omko.cz/amiko-ird-7800/ (např.)

ale před chvílí jsem našel diskusi, kde píšou, že nahrávky jdou přehrát jen v přijímači, tak to je super! :fuming:

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=28890

Navíc jsem se dozvěděl, že stejná krabice se prodává dokonce pod 4 značkami, když jsem ho kupoval věděl jsem jen o shodě s Amikem. (Steiner Irdeto, Orion new HD Irdeto, Alma T1000 a Amiko 7800).

Cynomys

Zdravím všechny, tak záhada je vyřešena, bohužel ne k mé spokojenosti. Napadlo mě obrátit se s dodazem na Omko a dozvěděl jsem se toto:

Dobry den, vetu jste spatne pochopil, ano nahravka je v dekodovanem tvaru ale pro vlastni prijimac, nikoliv pro PC!!! Je to narizeni Irdeta ze nahravka nesmi opustit prijimac.

Myslím si, že by všude tuto perličku měli prodejci uvádět, protože je to docela podstatná věc, já jsem kupoval samozřejmě přijímač s tím, že mám nahrávku dekódovanou a když v Irdetu vyvíjeli tento systém, tak jsem jim k tomu nesvítil, takže jako průměrně znalý zákazník jsem to nemohl tušit. :(( :(( Kdyby aspoň dali do přijímače nějaký jednoduchý hrubý střih na oříznutí začátečních 5 - 10 minut, což je bězná prodleva našich tv před ofiko začátkem pořadu, to by bylo v pohodě, to by nahrávka do pc vůbec nemusela. Dík všem za snahu mi pomoci! R^

Cynomys

Tak to vrat alebo vymen za iny.Ja nie som pravnik,ale popis vyrobku ma byt jednojednoznacny a nema sa spoliehat na to ako to kto pochopi alebo nie.Skus sa zamysliet na tym a urcite sa dohodnes,ved ani v Omku nie su padnuty na hlavu.....

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra