![]() |
|
Strong 7335 CI karta skylink problemAhojte,zakupil som si tento prijimac v akcii a spociatku som mal problem vobec chytit SVK a CZ stanice. Ked sa mi to po dlhych chvilach podarilo, vlozil som skylink kartu (ICE - cryptoworks/irdeto) lenze pristroj ju zrejme ani nenacita. Je v nom jeden slot na conax/cryptoworks (udajne) a 2x CI slot. Mam inu moznost ako to rozbehat nez kupit modul do CI slotu pre skylink kartu? Uvazujem ze ho pojdem vratit ! :fuming: |
zipy
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemTo je ta nevýhoda nákupů v akci... Teď je žádaná akce i z druhé strany... RvŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemNicméně, pokud je přijímač v pořádku, měl by s kartou ICE spolupracovat zcela bezproblémů... Doporučuji nechat přijímač chvíli zapnutý na nějakém transpondéru Skylinku a potom zkontrolovat v Menu stav karty. FTA programy fungují?Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemskusal som tam kartu chvilu nechat, ale status zakodovene a cierna obrazovka nepominul. FTA programy bez problemu. Updateoval som aj firmware na aktualnu verziu. Zda sa mi ako keby pristroj s kartou nekomunikoval. V menu pre rozhranie mi pise iba slot 1 a slot 2 neobsadeny. Citacka c.3 kt. tam fyzicky je, softwerovo nie sa. |
zipy
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemA jste si jist, že přijímáte pozici 23,5°E ? |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemano, pretoze na Arive 100E s ICE kartou na druhej telke vsetko slape |
zipy
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemZkusil jste kartu otočit? |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemhttps://www.parabola.cz/forum/topic-38454/ |
bado
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 96 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemZkusil jste ty karty prohodit ? Tím zjistíte, jestli je problém v kartě nebo v přijímači ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemkartu som skusal otocit, ale zvrchu pristroja vidiet kontakty na kt. ide karta takze obracat ju naopak nema zmysel. Kartu mam zatial len jednu a ta bezproblemu funguje na Arive 100E. |
zipy
![]() |
|
RE: Strong 7335 CI karta skylink problemKdysi jsem měl problém se showboxem, který taky neviděl kartu. Dělal jsem kde co, a pak se zjistilo, že že z výroby blbě připojená čtečka... :fuming: |
krtan
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
![]() |