![]() |
|
Předplacená karta UPC.Chtěl jsem se zeptat,kamarád si chce pořídit předplacenou kartu UPC za 5 990 Kč na rok.Nedočetli jsme se,jestli je to plná nabídka.Chtěl bych se zeptat,jestli by programy které tam chybý šly dokoupit.Děkuji za odpověďi. |
arnost67
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 63 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
ChlapciMaká na ní vše OK,alfasex: i DIGITURK R^ ,Nejede sice NOVA ŘECKO,ale jede CYPRUS NOVA,ono to je skoro stejné. Máš pravdu,že jaksi se mimo UPC,vytratily HD programy z ŘECKÉ nabídky.Ale oba asi víme proč,že??? :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
JinakTy karty se již dávno vyplatily,spočítejte si třeba cenu řeckých programů a bez 2 měsíců už to jede rok,spočítejte si Digiturk od ledna a UPC za 8 měsíců úplně v komplet nabídce,tak,že všechny téze ostatních jsou špatné,ta moje je OK.Protože já nikdy nepočítám programátorya ostatní věci co na něco potřebuji,já tady s nimi mohu dláždit a vybrat si jaký potřebuji. :8) R^ Oni se vyplatily karty i Gamma za 3 roky používání,které taky ještě jedou třeba na C+NL stále,a nemusím čekat na servis keys jednou za čas pro EMU.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Předplacená karta UPC.Nechcel som začat novu tému preto sa pítam tu či na predplatenej karte freesat/cz/ idu aj madarské programy ako napr /TV2 rtl klub atd/ za info vopred DAKUJEM a prajem pekný den nyakec |
nyakec
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 32 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |