![]() |
|
Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzZdravím, nedávno som písal o svojich zlých skúsenostiach s frekvenciou 12207MHz a zeleným modulom smit. Mám ICE kartu, dnes som skúšal 2 moduly: 1. fialový irdeto smit - ten sa za celú dobu nespustil, stále píše "waiting for authentication". Druhý modul, ktorý skúšam je irdeto cryptoworks mascom. Tam ide všetko zatial, hoci frekvencia 12207 občas poskočí. Som prekvapený, že fialový smit s ICE kartou nenabehol. Predsa len by bol pre budúcnosť asi lepší ako mascom, či mýlim sa? a čo sa týka tv - SONY Bravia KDL 32V5800 so zabudovaným sat. tunerom. |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 321 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
backimám doma podobnou 32W5800, ale momentálně nepřipojenou na sat. Když si na to odpoledne, nebo večer vzpomenu, tak to taky zkusím a napíšu sem co jsem zjistil já. Jinak co se týče těch modulů, jaký sw je v tom mascomáckým? Pokud ten nejnovější 1.23, tak zkus přepnout v nastavení modulu do módu cryptoworks, pokud je tam starší sw, tak tam zkus nahrát ten novej. Jinak je to celkem fuk jakej modul tam budeš do budoucna využívat s ICE kartou, pokud to bude fungovat. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilaktualizoval som včera ten mascom cez 19,2 ORF, takže asi najnovší. ty si nemal problém s frekvenciou 12207 (NGC HD, Wild HD a MTVNHD)? mne občas vypadol zvuk a rozkockoval obraz - len na tejto frekvencii. |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHznevím, já ji už delší dobu nemám připojenou na sat. anténu takže tuto frekvenci jsem nikdy nezkoušel.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzBlby dotaz - jak (podle ceho) je nastavena antena? Jake jsou hodnoty signalu toho TP na vstupu do Tv? To jen aby bylo jasne, ze za tim skutecne je modul. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
BloudTV to neudáva presne v %, ale už som písal, že so signálom problém nemám, frekvencia 12207 má dokonca lepší signál ako frekvencia 12109 - a s tou nemám žiadne problémy. |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzvýrobce těch televizí by se měl starat o tyhle testy. je tady obrovský zájem o tohle pochybný řešení satelitního příjmu. tak výrobci těchto TV by měli něco dělatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondno väčšina predajcov ako mám možnosť čítať a počúvať tv so zabudovaným sat tunerom neodporúča. Asi vedia prečo. Modul Irdeto dokonca vôbec nenaskočil, rozbehnu sa v tom len cryptoworks..toľko okolo toho behám a zatiaľ bez podstatnejšieho výsledku :D |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzIntegrovaný satelitní tuner v TV NIKDY nebude mít kvalitu dobrého satelitního boxu. Jsem "tovární jezdec" Panasoniku, ale takovou televizi bych si nikdy nekoupil.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Tak - tak,Ak chceš dobrý obraz , treba kvalitnú telku a tam už v povinnej výbave sú aj nezmysly ako DVB-S, 3D či okuliare..Za tie zbytočnosti by bolo aj desať 20-litrových bečíc piva , alebo slušný STB.. :)) T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor,Octagon SF 8008, Technisat Digitradio 143v3-Iskra DAB VF-16 Log
|
P 222
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 749 |
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzmodul muze byt i vadny, nepises jestli je odzkouseny jinde, nepises take o ktery z "fialovych" SMIT Irdeto modulu jde, daval jsem za posl. 14 dni 4ks vzdy tedy do TV Samsung - jestli Ti jde o konkretni typ, tak ty moduly jsou oznacene Skylink Ready, zadny problem nebyl. Predtim vzdy Cryptoworks SMIT (zeleny) a jen v jednom pripade se stalo ze byl CAM vadny (nenacetl se). |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
milanmhttp://www.pentask.sk/ca-modul-irdeto-smit-skylink-kompatibilni-_d48491.html je to tento modul. Avšak vždy sa ukáže "waiting for authentication" ale nenačíta ho. |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzto by mel byt v podstate on, no jsou ted prave i novejsi - menu CZ, OTA aktualizace firmware atd, jsou oznac. Skylink Ready ... tak treba je vadny , nekde odzkousej. |
milanm
![]() |
|
milanmskúsim...ale uvidíme či to pomôže...zelený cryptoworks šiel dobre, len "bulharská" frekvencia robila problémy a občas to sekne aj v module irdeto mascom. |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzmusis mit 100% jistotu, ze venku je vse OK, neni to jen "sila a kvalita signalu" na dane frekvenci, ... pokud tu jistotu mas, bude chybka samozrejme uvnitr. |
milanm
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzS mascomem Alphacrypt TC a ICE kartou v režimu CW jsem nějaký to zadrhnutí pozoroval, po přepnutí modulu do režimu Irdeto trhání úplně zmizelo.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Kibicakten mascom modul sa dá nejako prepnúť? |
backi
![]() |
|
backipokud je tam nejnovější sw v tom modulu, tak je v základu nastaven, aby ice kartu bral v režimu irdeto, v menu modulu se to dá přepnout aby to ice kartu četlo jako cryptoworks :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
backieemil ti odpověděl R^DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzeemil - včera som to aktualizoval, tak to číta ako irdeto. |
backi
![]() |
|
Kibicakpre mňa je záhadou trhanie len na 12207. Ale budem pozorovať, čo to cez víkend urobí, vkladal som nádeje do fialového smit-u, ale ten bohužiaľ nenačítal. |
backi
![]() |
|
milanmdomnieva sa, že vonku je všetko ok, keď ostatné frekvencie idú bez problémov. Problémy robia len 3 programy |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzJakou má logiku tohle s těmito HD přijímači a LNB:- TV se sat tunerem Sony KDL-40EX705 - STB GoSat GS 7055 HDi (už slyším reakce že je to šunka) Doma: Sony: Ladění frekvence 12109 i 12207 naprosto bez problémů na obou LNB (Noname 0,2dB a LNC05U Noise 0,5dB), které mám doma k dispozici. GoSat: - Na prvním LNB Noname se 12109 naladí, ale seká se, i když se podaří kvalitu nastavit kolem 80%. Na 12207 kvalita občas 80%, ale ladění je neúspěšné. - Po výměně LNB za typ "LNC05U Noise 0,5 dB" GoSat naladí obě frekvence zcela bez problému. Na chalupě (jen GoSat): - S LNB Microelektronics typ AP82-T2F Noise 0,3 dB se frekvence 12109 a 12207 nenaladily. - S LNB "LNC05U Noise 0,5 dB" ladění obou frekvencí bez problémů. - Koupil jsem nový LNB Mascom MC M4-T01HD noise 0,1 dB, ladění obou frekvencí zcela bez problémů. Nedokážu vysvětlit proč to tak dělá. Zde se však pořád píše o modulech, a LNB je nějak v pozadí. Podle mých zkušeností bych prověřil nějaké zaručené LNB. U mne ze 4 typů LNB dva na těch frekvencích dělaly problémy a dva typy pracují OK. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
Standa3včera sme sa o tom rozprávali, že problém by mohol byť aj v LNB. Akurát každý to vidí inak, od zlého sat. tuneru, ktorý musel vymeniť, cez modul až po LNB. Ťažko hneď určiť, kde je chyba. Ja sám u seba zatial neviem |
backi
![]() |
|
backiMám panasa se sat tunerem, Ice karta spolupracuje s CW eurocam i s irdetem Smit na všech frekvencích bez problémů. Překvapuje mne, že ten Smit to v "Sonce" nebere. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
rodrana obrazovke mám hlásenie "please wait, while the card is being synchronized". a nic, skúšal som viackrát |
backi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |