![]() |
|
Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzZdravím, nedávno som písal o svojich zlých skúsenostiach s frekvenciou 12207MHz a zeleným modulom smit. Mám ICE kartu, dnes som skúšal 2 moduly: 1. fialový irdeto smit - ten sa za celú dobu nespustil, stále píše "waiting for authentication". Druhý modul, ktorý skúšam je irdeto cryptoworks mascom. Tam ide všetko zatial, hoci frekvencia 12207 občas poskočí. Som prekvapený, že fialový smit s ICE kartou nenabehol. Predsa len by bol pre budúcnosť asi lepší ako mascom, či mýlim sa? a čo sa týka tv - SONY Bravia KDL 32V5800 so zabudovaným sat. tunerom. |
backi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
backiNež jsem začal čarovat doma s LNB, zavezl jsem GoSat do prodejny Skylink v Ostravě, kde jsem ho koupil, v domnění že je vadný.Tam mne vyvedli z omylu, v prodejně běžely obě frekvence normálně na dvou parabolách, jedna s nějakým multisvičem, druhá s motorem. To mne navedlo na ty LNB. Na chatě jsem to před přehazování LNB vyzkoušel s dobrým výsledkem u souseda, který již měl ten Mascom, který jsem později koupil také. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHztak jsem to zkoušel na mojí 32w5800 a taky to každou chvilku mírně zakostičkuje, moduly jsem zkusil pouze ty co mám a to je zelenej smit, mascom a modrej scm a nepozoroval jsem žádnej rozdíl. Problém bude asi v sw televize. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilďakujem pekne za info, máš skoro taký istý tv ako ja, takže problém bude asi v našich tv. Je nejaká možnosť ako to vyriešiť? |
backi
![]() |
|
backiasi těžko, obávám se že tento nejnovější firmware to řešit nebude, ale zkusím ho tam prdnout. Já ten sat. tuner v tv používám jenom jako záložní, takže mi to až tak nevadí. :lookaround:http://support.sony-europe.com/tvhc/downloads/downloads.aspx?site=odw_cs_CZ&f=FW_Bravia1740SA&ch=2&m=KDL-32W5800 Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHztakže máš set top box. Každopádne vďaka za info, mám tam starší fw, tak aspoň skúsim... |
backi
![]() |
|
eemilmal si pravdu, nepomohlo to |
backi
![]() |
|
RE: Skúška modulov kvôli sekaniu na 12207MHzTo se dalo čekat...Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |