Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Výběr nové tv-plazma

Mám tři roky px-80tku a chtěl bych jít do 50tky plazmy Panasonic.Krmím jí Sky a to Multi HD.Řeším akorát jestli full HD či HDready. Dle mého názoru stačí zatím bohatě ready jelikož neuvažuji o HDpřehrávači.Poradíte -rozmluvíte?Chtěl bych TX-P 50C3. ;) Chci jedině plazmu a na rozmlouvání že je lepší něco jiného neberu potaz-to je moje řešení protože sleduji hodně sportu .A jsem spokojen,a už "neberu " výtky na spotřebu protože tv mám na to abych se na ní díval a neřešil spotřebu.Dík. :)

fitipaldi
Registrace: 4/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výběr nové tv-plazma

READY rozhodně nestačí. protože jednak ty READY plazmy mívají ještě o něco nižší rozlišení než READY LCD. a potom ta velká obrazovka 50-palců... rozhodně spíš ne

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jenomže i kdybych "teoreticky" uvažoval o LCD tak Pan. nic ve 50tce nemá.A jsem na Pan.protože jsem u sestry na Samsungu/lcd/ viděl sportovní mazaninu ze které se mi dělalo mdlo,a má nějakou kabelovku.

fitipaldi

já ti neradím abys kupoval LCD. to je tvoje věc. ale abys místo READY koupil v dnešní době už radši FULL HD. i když na ten skylink...

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jednoznacne full HD, znacku sis vybral spravne, plus HD prijimac.
Treba prenosy fotbalove LM v HD, a to i na CT4, jsou pastva pro oci, uplne jiny zazitek. Jednoznacne full HD, znacku sis vybral spravne...
Treba prenosy fotbalove LM v HD, a to i na CT4, jsou pastva pro oci, uplne jiny zazitek.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

co to vytvorilo za zpravu? Pisu z mobilu. :razz:

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla

panasonic hnus sony je cool
máma panasonic 107 plazmu ale nic moc za to sony má nejlepší obraz a to mám jen 82cm lcd panasonic bych nebral 1.nebere na pamětové karty nic nepřehraje
:fuming:

smsmania
Registrace: 5/2011

Mrkni na LG 50PV350 - Hull HD, špičkový obraz za ty prachy!

lipinak
Registrace: 9/2008

RE:Výběr nové tv-plazma

Také mám Panasa 42PX 80,kdybych chtěl zůstat u úhlopříčky tak jedině:http://www.datart.cz/katalog/Plazmova-televize-PANASONIC-TX-P42GW30E.html nebo uhl 50:http://www.datart.cz/katalog/Plazmova-televize-PANASONIC-TX-P50C3E.html ;)

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE:Výběr nové tv-plazma

plazmu v žiadnom prípade ked tal LCD z led podsvietením a jedine Samsung R^

korok
Registrace: 4/2006

LCD v žádném případě, jedině plasmu LG.
;-)

Martin79

smsmania

Sony Bravia jsem viděl na Slovensku v hotelu a zrovna dávali nějakou telenovelu a nedalo se na to dívat z metru,natož ze dvou.

fitipaldi

Saták1

Tu 50tku mám v hledáčku ale??ptám se má zatím cenu full kupovat když akorát je fotbal na čt4, pak správy a občas nějaký film .Myslím si že většina je v native a tak mi pořád nikdo pořádně navysvětlil jestli má cenu full či ready.Právě si myslím že když je ready tak to taky dokáže přepočítat na 1080i.Když nemám pravdu tak mi to vyvraťte a vysvětlete.

fitipaldi

Otazka je ci je cenovy rozdiel taky velky.za ta debata ma vobec vyznam?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

re: výběr

No při kvalitě vysílání ze satelitu, čím menší obrazovka ,tím lepší obraz :)))
Ready,nebo FULL na to nebude mít vliv. Rozlišení je přes HDMI stejné(1920x1080) rozdíl je jen , že FULL dokáže tobrazit obraz najednou, kdežto HDready nejdřív liché a pak sudé řádky. Jinak nativní rozlišení HDready je okolo 1300x700+- a to je poznat při připojení přes VGA. Já mám koukatelný obraz, bez artefaktů,skvrn,slitků apod, jen když si pustím nějaké mkv na TV z maca, přes hdmi. Jinak žádný HD program ze satelitu- včetně těch nejdražších (našich)- nemá takové parametry, aby kvalitně dokázal nakrmit LCD a plazmy. Jestli někdo tvrdí, že má perfektní obraz, tak musí mít malé nároky, nebo musí být slepoň :)))
Lepší je to u některých němců, kteří mají lepší obrázek i při rozlišení 720 ,než naše slavné Skylicny..

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Samsung PS51D570

Já bych šel do Samsung PS51D570 - cena kolem 19 000 kč.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001

Pokud nebudeš sledovat v v HD tyto věci tak full je naprosto zbytečný luxus.A tyto věci jsou:kamera+foto+přehrávač+hry ale tv je na koukání a ne hraní her, samo že vše v HD.Takže naprosto postačuje ready,protože tolik programů se zase tolik v"HD"nevysílá.10-15za týden?A možná že jsem to přehnal.Nepočítám vysílání ze studia jako správy atp.Takže podle mne zbytečně vyhozených cca 5tk navíc.A tazatel JASNĚ píše že chce Panasonic!Taky bych se přiklonil k "PANASONIC-TX-P50C3E"

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Re:

Já jsem nahradil HDready Grundig 37" za FullHD Samsung LE40C550 (40") a očekával jsem rapídní zlepšení. Ale bohužel to mě sklamalo.Ale není to chybou Samsungu.(Naopak, za 10700,- DLNA,net,usb,AnyNet,AllShare,MediaPlayer,Wifi od tendy za 280,- to bylo docela dobré) Chyba je v satelitu.Už jsem vyzkoušel 3 a je to pořád stejné.Když tam pustím něco z počítač(mkv..) tak je obraz jako víno...Škoda že při koupi jsem neměl pár tisíc navíc alespoň na řadu6xx, ta má navíc i satelit a internet...Rozhodující pro mě bylo DLNA , přehrávání .trp souborů a možnost ovládat vše od Samsungu jedním ovladačem..
Nejsem propagátorem žádné značky, ale při těch cenách musím koukat na to, co už doma mám, aby se to nějak doplňovalo R^

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

jerry00

Tak na to stačí bohatě ready,protože kdo si bude něco pouštět z pc?Dotyčný asi né a já třeba taky né. Ano je to o penězích-já raději počkám,říká se "levně koupit draze koupit"A je možné že se SAM zlepšil ale já bych řekl že pořád nedosahuje na PAN.Je to věc názoru, protože kdysi to byla porucha na poruchu, problém na problém ale třeba se zlepšily.K bratrovi jezdil servisman minimálně 2kráte do měsíce na reset SW.U mě by dávno letěla oknem, 3kráte a dost.Bavím se o lcd sam.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

fitipaldi

Za kolik tu PX 80 prodáš ? Má černý matný plast okolo palalu ? R^

CES
Registrace: 4/2007

Oprava

Okolo panelu.

CES
Registrace: 4/2007

CES na aukru

za osmičku,chceš ji mám ji doma a je mi už malá !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko

korok a spol.

Plazmu rozhodne nebrať? A čo chcete brať? Snád nie LCD???? :) Nebláznite!!!! Jednoznačne plazmu Panasonic alebo Samsung...LCD ešte na TV nedorástlo ;) ;)

Milan C

...LCD v týchto cenových reláciach, o ktorých sa bavíme...

Milan C

TO jerry00/plasma

Vážený fando tv hd ready.Reaguji na tvoje vysvětlení principu vysílání plném a malém rozlišení HD.Tak za prvé čím větší rozměr obrazovky tím lépe pro kvalitní zobrazení obrazových detailů o které na menší obraz. přicházíš.Za druhé satelitní vysílání v plném rozlišení je vždy interlacet tzn. že se obraz skládá ze 2 půlsnímků.Zatřetí hd ready tzv malé hd probíhá progresivně čily se zobrazují celé snímky tomu odpovídájí tzv. tv hd ready tedy tv z rozlišením něco přes 1366/728ř.čily 720p.Proto se obraz v tomto rozl. jeví mnohdy kvalitněji než plném rozl fullhd.Ktomuto kroku přistoupilo jak Německo tak Švícarsko protože není potřeba tak široké pásmo a progr. se vysílají v ve formátu MPEG4.Full hd s rozl.1920/1080 25p nebo 50i se používá u BLU RAY přehrávačů.

MONY
Registrace: 9/2007

@MONY

Ty jsi to napsal tak, že by si laik mohl myslet, že vysílání 720p je určeno pro HDready televizory. To je ale samozřejmě nesmysl.

Bohužel jsem nedávno přesně tohle slyšel v jedné prodejně, kde prodejce takhle balamutil zákazníka, kterému potřeboval prodat výběhový model plasmy.

Martin79
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra