Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Výběr nové tv-plazma

Mám tři roky px-80tku a chtěl bych jít do 50tky plazmy Panasonic.Krmím jí Sky a to Multi HD.Řeším akorát jestli full HD či HDready. Dle mého názoru stačí zatím bohatě ready jelikož neuvažuji o HDpřehrávači.Poradíte -rozmluvíte?Chtěl bych TX-P 50C3. ;) Chci jedině plazmu a na rozmlouvání že je lepší něco jiného neberu potaz-to je moje řešení protože sleduji hodně sportu .A jsem spokojen,a už "neberu " výtky na spotřebu protože tv mám na to abych se na ní díval a neřešil spotřebu.Dík. :)

fitipaldi
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

CES

Neprodám protože se doma hádáme s drahou polovičkou tak ta stará/tv/ pude do d,p. a budu mít klid.

fitipaldi

RE: Výběr nové tv-plazma

Ahoj Panas PX 80 TV je poctivá plazma a má-li, černý mat plast okolo panelu, tak nemá chybu. A v HD po HDMI si u těch nových moc orazově nepomůžeš. Je to o dodanému signálu AV technikou. Mám PX 7 a v HD to nemá chybu, jen ta PX 80 má trochu lepší procesor, ale to v TV signálu z CZ TV stanic skoro nepoznáš. Dík za info. CES. R^

CES
Registrace: 4/2007

milan c

no jo ale LCD bere min energie za to plazma žere jí hodné no ale kvalita obrazu je hrozná zrovna na panasonic co má máma myslím ze je to model TX-P42S10E ale obraz nic moc za to má lcd od sony 82cm to je obraz stejne jsou panasonic šmejd když to vyrábí tady v czech republic

smsmania
Registrace: 5/2011

smsmania

Co to rikas za blbosti? Alespon si neco o tom precti, kdyz uz jsi plazmu ani LCD nevidel.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

smsmania

Já mám Panas TV plazmu ze Španělska. :)

CES
Registrace: 4/2007

smsmania

Ty si buď děláš srandu a nebo jsi zralý pro Chocholouška. :zombie:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

to je pravda panasonic je hnus a vy potřebujete chocholouška masla vsak sony je kvalitní než nějaký panasonic :razz: a ze má nějaky 50cm a nějaky internet a co jako to je fakt něco opravdu jse frajeři o to není pochyb :laughing:

smsmania

Hoďte na něj

síť než něco vymamlasí,ten ježíšek je úplně mimo realitu-Bohnice !!! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

já nejsem ježíšek ani kapr já jsem santa clause :razz:

smsmania

Martin79

Ano samozřejmě to mohlo vyznít jako že je určeno jen pro tv z malým rozl. což u mnoha plazem tak je, zejména laciných přístrojů s rozl. ani ne 1024ř.Řekni mi kolik lidí ví co je to full hd tv a jaké má výhody,a co proto musí udělat ve směru toho aby měl kvalitní příjem atd. atd.Potom se samozřejmě nechá masírovat(podavačem) a ne prodavačem.

MONY
Registrace: 9/2007

Je tady

hodně reakcí ale aby se v tom "(nevhodné slovo) vyznalo".Jasně jsem vyřadil LCD o které nemám zájem, ale pořád jsem nedostal nějaký tip na tv,akorát co jsem napsal já a pak jeden co mi doporučuje full.Ano jsem plnoletý rozhodnu se sám ale potřeboval bych tipy abych si utvrdil či vyvrátil jakou plazmu chci.Zatím zde chybí vysvětlení jestli postačuje při dnešním /i za dva roky/vysílání ready či full.DÍK ;)

fitipaldi

Re:

Jasně ,že ti bude stačit Ready.Full je jen přidaná hodnota, co kdyby někdo přišel s nějakou technologií, která by to využila. Vysílání v 1080p je tak náročné na datový tok, že by se na 1 transpondér vešel asi tak jeden program. o pozemním vysílání ve 1080p se nedá asi ani teoretizovat.
Trváš na plazmě, tak kup plazmu, ikdyž ,že je plazma oproti lcd lepší platilo v době kdy plazmy přišly. Když bych chtěl kvalitu obrazu tak bych osobně za nejlepší považovat TV LED s obrazovkou od Sharpu(RGB-Y). Poslední výkřik TV je RGB+bílá, takže při tempu vývoje v téhle oblasti je smysluplná investice do TV asi tak rok, max. dva.Pak už zase bude něco lepšího. :)))

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Naposledy jsem montoval plazmu od Samsungu 50palcu HD ready 3D a byl jsem velice prekvapen vybornou kvalitou obrazu. Stala asi 19000 kc. Naopak bych se obloukem vyhnul vsemu co se jmenuje Sharp. Obraz katastrofa. Mam vlastni zkusenost. Denne to vidim u zakazniku doma na beznem signale. Tak vim o cem mluvim.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

smsmania

uz dlouho jsem nepotkal takoveho V*L*A a b*l*b* a v jednom podaní, tve nazory ti nikdo nebere ,ale uprimne ,jsou o nicem a k smichu hodne 10tileteho decka sony a zase sony a zase sony a kdo nemam sony jakoby nebyl porovnavas telky z vizuelniho pohledu jako hracky na pisku a povazujes to za odbornou diskusi a sam sebe za odbornika ,skoda slov jiz napsanych ,jedno pravidlo nevim neradim a zvasty ze mas to ci ono a nic lepsiho neni mne pobavilo ale nic vic ,IQ takve

jofan
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra