![]() |
|
Výběr nové tv-plazmaMám tři roky px-80tku a chtěl bych jít do 50tky plazmy Panasonic.Krmím jí Sky a to Multi HD.Řeším akorát jestli full HD či HDready. Dle mého názoru stačí zatím bohatě ready jelikož neuvažuji o HDpřehrávači.Poradíte -rozmluvíte?Chtěl bych TX-P 50C3. ;) Chci jedině plazmu a na rozmlouvání že je lepší něco jiného neberu potaz-to je moje řešení protože sleduji hodně sportu .A jsem spokojen,a už "neberu " výtky na spotřebu protože tv mám na to abych se na ní díval a neřešil spotřebu.Dík. :) |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
CESNeprodám protože se doma hádáme s drahou polovičkou tak ta stará/tv/ pude do d,p. a budu mít klid. |
fitipaldi
![]() |
|
RE: Výběr nové tv-plazmaAhoj Panas PX 80 TV je poctivá plazma a má-li, černý mat plast okolo panelu, tak nemá chybu. A v HD po HDMI si u těch nových moc orazově nepomůžeš. Je to o dodanému signálu AV technikou. Mám PX 7 a v HD to nemá chybu, jen ta PX 80 má trochu lepší procesor, ale to v TV signálu z CZ TV stanic skoro nepoznáš. Dík za info. CES. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
milan cno jo ale LCD bere min energie za to plazma žere jí hodné no ale kvalita obrazu je hrozná zrovna na panasonic co má máma myslím ze je to model TX-P42S10E ale obraz nic moc za to má lcd od sony 82cm to je obraz stejne jsou panasonic šmejd když to vyrábí tady v czech republic |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
smsmaniaCo to rikas za blbosti? Alespon si neco o tom precti, kdyz uz jsi plazmu ani LCD nevidel.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
smsmaniaJá mám Panas TV plazmu ze Španělska. :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
smsmaniaTy si buď děláš srandu a nebo jsi zralý pro Chocholouška. :zombie:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Výběr nové tv-plazmato je pravda panasonic je hnus a vy potřebujete chocholouška masla vsak sony je kvalitní než nějaký panasonic :razz: a ze má nějaky 50cm a nějaky internet a co jako to je fakt něco opravdu jse frajeři o to není pochyb :laughing: |
smsmania
![]() |
|
Hoďte na nějsíť než něco vymamlasí,ten ježíšek je úplně mimo realitu-Bohnice !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Výběr nové tv-plazmajá nejsem ježíšek ani kapr já jsem santa clause :razz: |
smsmania
![]() |
|
Martin79Ano samozřejmě to mohlo vyznít jako že je určeno jen pro tv z malým rozl. což u mnoha plazem tak je, zejména laciných přístrojů s rozl. ani ne 1024ř.Řekni mi kolik lidí ví co je to full hd tv a jaké má výhody,a co proto musí udělat ve směru toho aby měl kvalitní příjem atd. atd.Potom se samozřejmě nechá masírovat(podavačem) a ne prodavačem. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Je tadyhodně reakcí ale aby se v tom "(nevhodné slovo) vyznalo".Jasně jsem vyřadil LCD o které nemám zájem, ale pořád jsem nedostal nějaký tip na tv,akorát co jsem napsal já a pak jeden co mi doporučuje full.Ano jsem plnoletý rozhodnu se sám ale potřeboval bych tipy abych si utvrdil či vyvrátil jakou plazmu chci.Zatím zde chybí vysvětlení jestli postačuje při dnešním /i za dva roky/vysílání ready či full.DÍK ;) |
fitipaldi
![]() |
|
Re:Jasně ,že ti bude stačit Ready.Full je jen přidaná hodnota, co kdyby někdo přišel s nějakou technologií, která by to využila. Vysílání v 1080p je tak náročné na datový tok, že by se na 1 transpondér vešel asi tak jeden program. o pozemním vysílání ve 1080p se nedá asi ani teoretizovat.Trváš na plazmě, tak kup plazmu, ikdyž ,že je plazma oproti lcd lepší platilo v době kdy plazmy přišly. Když bych chtěl kvalitu obrazu tak bych osobně za nejlepší považovat TV LED s obrazovkou od Sharpu(RGB-Y). Poslední výkřik TV je RGB+bílá, takže při tempu vývoje v téhle oblasti je smysluplná investice do TV asi tak rok, max. dva.Pak už zase bude něco lepšího. :))) Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Výběr nové tv-plazmaNaposledy jsem montoval plazmu od Samsungu 50palcu HD ready 3D a byl jsem velice prekvapen vybornou kvalitou obrazu. Stala asi 19000 kc. Naopak bych se obloukem vyhnul vsemu co se jmenuje Sharp. Obraz katastrofa. Mam vlastni zkusenost. Denne to vidim u zakazniku doma na beznem signale. Tak vim o cem mluvim.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
smsmaniauz dlouho jsem nepotkal takoveho V*L*A a b*l*b* a v jednom podaní, tve nazory ti nikdo nebere ,ale uprimne ,jsou o nicem a k smichu hodne 10tileteho decka sony a zase sony a zase sony a kdo nemam sony jakoby nebyl porovnavas telky z vizuelniho pohledu jako hracky na pisku a povazujes to za odbornou diskusi a sam sebe za odbornika ,skoda slov jiz napsanych ,jedno pravidlo nevim neradim a zvasty ze mas to ci ono a nic lepsiho neni mne pobavilo ale nic vic ,IQ takve |
jofan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |