![]() |
|
Naladění a nastavení - Evolve Blackstar HDZdravím.Potřebuju radu jak zprovoznit satelitní komplet Evolve Blackstar HD. Anténu mám nastavenou na elevaci 31-32 stupňů (podle stupnice), azimut cca 167 stupňů (používám elektronický kompas a po přiblížení k tyči na parabole se samozřejmě rozhodí), LNB mám BLACK Pro single monoblock 4.3°(http://www.kenex.cz/lnb-konvertory/lnb-monoblock/lnb-monoblock-single/inverto-black-pro-single-monoblock-43-02-db.html). Po propojení s tunerem mám sílu signálu kolem 80% ale kvalita vždy jen na chvíli skočí na cca 70% - 80% a pak zase spadne na 0%. Jsem už bezradnej... |
HarYcz
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Naladění a nastavení - Evolve Blackstar HDno tak to chce asi doladit :))) Jelikož máš monoblok, tak v menu přijímače si někde najít nastavení diseqc a nastavit která pozice je A a která B :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Naladění a nastavení - Evolve Blackstar HDno k tomu kompasu Ti muzu jenom pogratulovat...co se tak obratit na nekoho v okoli kdo to umi a vi co dela? |
paran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: Naladění a nastavení - Evolve Blackstar HDno ne že bych nevěděl co a jak akorát vybavení stojí za prd. diseqc jsem samozřejmě nastavoval ale bez úspěchu |
HarYcz
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Naladění a nastavení - Evolve Blackstar HDTak budeš muset pustit nějakou korunku a zavolat někoho kdo to umí. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Naladění a nastavení - Evolve Blackstar HDTak nevím, v čem máš problém to nastavit. Pokud je ten příjímač takovej kšunt a špatně se podle něj seřizuje anténa, tak si někde od někoho půjčit jinej naladěnej a ten zapojit a podle něj zkusit tu parabolu doladit. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |