![]() |
|
panasonic TV a HDMI vstupZdravim,Chcem sa spytat o nastavenie TV Mam TV Panasonic plazma a moja otazka je,ci sa to da nejako nastavit tak,aby pri kazdom zapnuti automaticky nabehol HDMI vstup a nie AV vstup,cez ktory mam zapojene ine zariadenie. Pokial to ine zariadenie odpojim (cez AV),tak v tom pripade sa TV zapne hned do HDMI rezimu Dakujem..... |
zdenosk
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
V tom případěTi do toho AV vstupu jde trvale identifikační signál! Za takové situace to na HDMI naskakovat automaticky nebude.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupdakujem za odpoved |
zdenosk
![]() |
|
Nastav si hotelový modAutomatické přepnutí na HDMI:- na televizi přdržet zmačknuté tlačítko -/V a na DO 3x zmáčknout tlačítko AV - první položka Hotelový mod změnit na ON - řádek pod ním vybrat příslušný vstup, který bude zapnut při zapnutí TV Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupSuper návod.Funguje a po 3 rokoch je vyriešený problém aj u mňa. |
rokfo
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupA samozrejme aj u mna! R^dakujem |
zdenosk
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupVidis 3 roky si musel mackat 1 gombik navyse,vies ake naklady a otlaky na prstoch si teraz usetris? :laughing: :laughing: Taketo pi.....ny to je sila! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupniekto je tu velmi mudry |
zdenosk
![]() |
|
panasonic TV a HDMI vstuppro PEKAD, mám TV SHARP a nemám tam tlačítko -/V, škoda také se mě TV zapíná na AV a ne na HDMI škoda. :(( |
MatejicekK
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupHlavne ten kto neovlada vlastny televizor..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupkeby som mal aj ja 10rocny,ako ty,tak ho ovladamAlebo si taky dokonali,ze rozbalis novu telku a hned vies vsetky nastavenia..,dokonca aj tie co nie su spominane v navode |
zdenosk
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupJá návody ze zásady nečtu.Jednak jsou na P.Ču přeložené a za druhé se v menu TV přijímačů musí vyznat i největší TROTL. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupv menu ano..,ale nie mimo menu,co bolo aj v tejto teme pytane sa |
zdenosk
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupMimo menu nelez,tam laik nemá co dělat.To je jen pro servismany. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupZdeno sa sa ukludni.1.Som nereagoval na teba 2.Ty si sa ozval ako trafena hus 3.Ked to vyrobca nedava do menu ani navodu,ty ako bezny uzivatel nemas co do toho rypat,vyrobca asi ma na to dovod 4.Bolo to uz tolkokrat popisane,ze si si to mohol za 5 min,najst hocikde na webe Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
HDMIfunkce se nazývá "hotelový mod" a je to jak popisoval PEKAD.I já jsem pár roků mačkal jeden gombík navíc, no a coóó ?! :-/ |
Jirka60
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstuprokfo, zdenosk, Jirka60 - rád jsem pomohlMatejicekK - bohužel, u TV SHARPnevím, zkus autorizovaný servis Ostatní přispívající jsou trapní spameři, kteří dotazovanému ničím nepomohli! Skylink/+13°+19.2°+23.5°+28°/VU+ DUO
|
pekad
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
Adapter WiFiKoupil jsem Tv Panasonic Tx-L42E30E.Chci ho připojit přes WiFi k internetu.Navrhovaný je WiFi adapter DY-WL10E-K.Chci se zeptat zda není levnější adapter,který bude kontabilní s touto televizí.Díky za radu. |
zdorek
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: panasonic TV a HDMI vstupKdo by se do výroby takovéhoto "klonu" wifi adaptéru pouštěl, když se to prodává v řádu kusů?Připoj to přes kabel a máš vystaráno. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |