![]() |
|
cslink oravuje v nedeli po obede?taky vam volaji z t.c +4205538160XX bez toho aniz bych po nich neco chtel?dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: cslink oravuje v nedeli po obede?nevolali :)))nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: cslink oravuje v nedeli po obede?hej máš štastie chlapec a čo chceli obed :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: cslink oravuje v nedeli po obede?musíš jim to říct. prostě že si v žádnym případě nepřeješ aby tě někdo otravoval telefonátama. a pak už nezavolaj. oni si to občas i předají mezi sebou, když jsou různý firmy podobnýho zaměření organizovaný přes jednu firmu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
bob85volali a nabídli mě spec.cenu za balíček Mých6 na 14 měsícú za jedorázovou platbu do konce srpna uskutečnit. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
nedela poobedeje presne cas co zvonia reklamny kolpoltery, podomovi predavaci, jehovisti ci rozni telemarketingari atd atp. uz sa aj divim ze dnes este nikto neotravoval!... :laughing: |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
krikritakové akce jsou velmi rozděleny a cíleny přesně na ospalý trh jak v ČR tak i SR. |
Ufones
![]() |
|
cileny?cileny?!minuly tyzden zvonila sneda pani ze opravuju dazdniky (paraple), to mi povedz kto si dnes da opravit dazdnik za 2-3jura z nejakeho hypermarketu za 7-10 juro?! Alebo ten kto by aj mal dazdnik za 50-100? byva v panelaku a ho zveri snedej pani bez nejakej zaruky za sa vrati... Alebo ujko uz naturbovany so zositom s menami ze vsetci si davaju robit menovky aby boli jednotne a ze prosim meno a 2jura (ujko uz asi nachytal nieco zo social-engineeringu alebo pozeral Svindliru (the Real Hustle), samozrejme sme ho vypoklonkovali, a teraz po tyzdni dole 5 (z 25) menoviek pisane rukou cez sablonu ale roztrasene na stitku vystrihnutom bez presnych pravych uhlov nieco co by som zrobil na dielnach v 1.r. strednej... :))) |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
cíleny?ano asi takto do pošt.schránky vám nikdo nedonese leták na Aqupark když v okruhu 100km od vašeho města žádný není.Ale pokud občas používate kartu na sat.pay-tv tak se někdo někdy ozve i třeba s výhodnější nabídkou než je běžná aby ta vaše karta nezahálela. |
Ufones
![]() |
|
RE: cslink oravuje v nedeli po obede?Bohužel nevolali, zatím nikdy za x let... |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
Daruasi volají jen měkkým Ořechům jako jsem Já |
Ufones
![]() |
|
RE: cslink oravuje v nedeli po obede?Jo našli si mě i na dovolený v Turecku (což samozřejmě nevěděli)ale poslal jsem je vzteky do p****e :fuming:Dreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: cslink oravuje v nedeli po obede?to mas fajn ja som si v skylinku aktivoval multi a nabehol mi kombi.asi letna akcia. hehehe. tak diky.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
![]() |