Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

nulovy signal

ahojte,

som amater v oblasti satelitnej techniky, zakupil som si balik od UPC lebo viem ze tu vo finsku bude fungovat v pohode ... dostal som k tomu super prijmac Philips DSR4101/58 :) :)

problem je ale ze ked som ho zapol tak mi ukazuje nulovy signal ...
tanier mam nastaveny spravne, predpokladam ze aj kabel je v satelite aj v prijmaci zapojeny spravne, na co si mam davat pozor pri tomto?

nastavene parametre prijmaca su tieto frekvencia 11727 MHz, prenosová rychlosť 28000, polarizacia vertikalna a FEC 7/8.

satelit mam nastaveny na druzicu thor5/6 tu je link na obrazok ako to mam nastavene presne ...

https://picasaweb.google.com/lh/photo/McoMCR14OAqxn81a5fDmaw?feat=directlink

co by som mohol este skontrolovat?

petel99
Registrace: 8/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nulovy signal

Melo by tam byt v menu nastaveni anteny.Presne uz si to nepamatuji.

HYPER
Registrace: 11/2010

rejča

ti to nasměruje za minutu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

OK
hmm zeby bol zle spraveny ten kabel? kontroloval som to podla tohoto navodu kde su celkom jasne obrazky a tak isto to mam spravene takze sa nedotykam tienenim stredoveho kablu :(

http://www.digiprijem.cz/view.php?cisloclanku=2008100001

Dnes mi prisiel ten merac signalu satelitu a satelit idem hodit na strechu bytovky takze mu nebude prekazat uplne nic ...

ale ma stve ze vravite ze musi byt aspon nejake percento viditelne :( no este to pokontrolujem ...

petel99

OK tak som to skusal natacat vsetko mozne aj so satelite finderom ...
stale nic, satelite finder ukazuje stale rovnaky signal (naplno ked ho vytocim tak aj piska tak ho trosku stiahnem a potom uz sa ani nehne nech tocim so satelitom aj na mars ...) uz ho mam inak na streche takze uz mieri presne do oblohy smerom k satelitu presne kde by mal byt priblizne :(

myslim ze je chyba v LNB co myslite?

Kedze som v zahranici a cestujem teraz domov na tyzden, prosim poradte mi aky mam kupit nejaky univerzalny .. nasiel som od 6eur hocijake tak mi poradte ... kupim nejaky odskuam doma a potom vyreklamujem tento co mam tu asi ...

moze byt este niekde pes zakopany?

dik za rady

petel99

Petel, ten pipak je ti k h..u! Puc si radeji od nekoho reciever kdo uz to ma navolene a kde uvidis na stupnici sila a kvalita signalu pri zvolenem satelitu Thor treba na TP 11727 v menu.A nebo si vem k tomu nekoho kdo tomu aspon trochu rozumi.

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra