Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nagra 3 prolomeno

Nagravision 3 prolomen

Špatná zpráva putuje do švýcarské společnosti Kudelski Group, která zajišťuje pro satelitní providery kódování v systému Nagravision 3. Podle mnoha dostupných informací došlo k prolomení dosud zabezpečeného kódování označeného jako Nagravision 3. Na některých hack stránkách v download sekcích už jsou totiž dostupné klíče pro otevření španělské platformy Digital+. Ta na kódování Nagravision 3 přešla loni v prosinci, ještě před ní tak učinila portugalská TV Cabo. Funkčnost klíčů byla potvrzena na set-top-boxech Dreambox a Openbox.

Toto je špatná zpráva zejména pro polského operátora Cyfrowy Polsat a rumunskou společnost DIGI TV, který odpojí již brzy Nagravision 2 a přejde právě na verzi 3. Potvrdila se tak informace, že hack bude vypuštěn v průběhu letošního roku v době, kdy budou na vyšší verzi zabezpečení přecházet další satelitní provideři. Na internetu se objevily také klíče pro portugalskou TV Cabo.

V poslední době se také na trhu objevila karta, která by může nelegálně otevřít programy v kódovacím systému Nagravision 3. Jak informuje jeden z hackerských zdrojů, v ohrožení je balík HD+ společnosti SES Astra, ten nabízí HDTV verze německých komerčních stanic (například RTL, VOX, Kabel 1 nebo Sat.1), a španělská služba Digital+. Hned na počátku roku 2011 by měly být na kartě dostupné také kanály platformy Sky Deutschland (dříve Premiere). Nová karta nese označení Liberty Card. Tento ""produkt"" již má ale i svého konkurenta. Další zdroj o nelegálním příjmu satelitní televize přinesl informaci o chystané kartě Zebra 2 za cenu 110 až 130 euro. Ta má pro změnu umožnit přístup mimo jiné k portugalské TV Cabo, jejíž kódování funguje na stejném principu jako polská satelitní služba Cyfrowy Polsat.

Objednejte si vaši kartu pro příjem v Nagravision 3 již nyní a užívejte si příjemných chvil strávených s vašim satelitem :)

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

Rudolfe

to nebyla narážka na Tebe.
Jinak zdravim do Chvalšin. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

Já vím!! Jinak ten článek o vysílači Katrin je dost dobrej!! R^

Rudolf
Registrace: 2/2006

T90

Prosba na Saxona.Mám T90 a jdou mi z badru jen 3 transpondéry.MBC nehraje referenční kmitočet nehraje.Osazen konvertor Maximum XO-R1.Zbytek silných transpondérů ukazuje Fergusson Ariva 45% i při jasné obloze.Děkuji za případné info. mail:jan_cap@seznam.cz

hromac
Registrace: 5/2010

RE: Nagra 3 prolomeno

To jsem rád, díky.

On Air!

Saxon

T90

Prosba na Saxona.Mám T90 a jdou mi z badru jen 3 transpondéry.MBC nehraje referenční kmitočet nehraje.Osazen konvertor Maximum XO-R1.Zbytek silných transpondérů ukazuje Fergusson Ariva 45% i při jasné obloze.Děkuji za případné info. mail:jan_cap@seznam.cz

hromac
Registrace: 5/2010

sorry

Omlouvám se, reakce nahoře je pro nicka Rudolf.

Jdu se kouknout, zda MBC nyní hrají.

On Air!

Saxon
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra