![]() |
|
skylink hd pomocahojte chci se Vás zeptat když ladíte skylink hd podle kterého kanálu nebo transponderu to děláte aby byla nejlepší kvalita hd programů za rady předem děkuji |
žery
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 193 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocto ma byt ako vtip? :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocne to je jenom žádost o pomoc jako vtip bych to nebral |
žery
![]() |
|
RE: skylink hd pomocKvalita HD programů záleží na providerovi, nikoliv na nastavení přijímacího zařízení. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocno skylink samotny ladis na druzici astra 23,5podla volnych fta kanalov ked naladis ta3 vies ze si na spravnej druzici ak mas zaujem pozerat kanal hd na skylinku tak nalad si TP 12 109 ale co najpresnejsie...kvalita..tu zistis okamzite ..ak to mas ok hra ak to mas zle naladene nehra alebo zamrza. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: skylink hd pomocjá to mám naladěné signál 85 a kvalita 98 až 100 ale nekdy mi to rozmazává večer obraz chvilku a pak se to dostane do normálu tak jsem chtel jenom radu je možné aby to rušil el. ohradník pro koně jinak moc díky za odpovědi a nezlobte se hned |
žery
![]() |
|
RE: skylink hd pomocrozmazava? seka ti obraz ? mrzne? rozmazava,...mhm...bud ide alebo nejde..pripadne zamrza nic medzi tym..kvalita ako pise kolega nezalezi na tvojom prijme ale na tom v akej kvalite to je vysielane..to uz nezhorsis alebo nezlepsis..jediny aspekt je ak mas nedostatocne dotiahnutu parabolu bud nemas obraz vobec alebo ti seka kedze tieto hd su citlive na presnost nastavenia parabolyskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: skylink hd pomocObraz se nemůže kvůli signálu rozmazávat, mohl by pouze kostičkovat či zamrzat. Rozmazávání obrazu způsobuje nadměrná konzumace alkoholu a trávy.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocAk je ten ohradník vysoký a parabola na zemi, pri ňom,tak rušiť môže. ;)Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocnapiš co máš za přijímač a tvOctagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocmám koscom 7400 hd a panasonic plasma |
žery
![]() |
|
RE: skylink hd pomocHD programi u Skylinku nemůžou být rozmazaný za ty peníze přece , nemají nikdy ani výpadky , jen mazanice jsou u DIGI TV .:laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomocóóó Standa konečně napsal pravdu.Skylink HD není rozmazaný a mazanice jsou u Digi R^ :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: skylink hd pomoca ty tomu taky věříš je vidět ty ano ale další lidi jak čtu ne . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |