Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi,to se nevidí !!!

Zdravím,prosím o radu.Dal jsem výpověd u digi,přišel mi dopis at jim odevzdám zařízení,tak jsem jim ho odeslal.Mezitím jsem změnil trvalé bydliště a když jsem jim poslal tu výpověd tak jsem to tam uvedl aby mi odpověd poslali na novou adresu.Dnes mi od nich přišel další pozdrav i se složenkou na 50kč za změnu trvalého bydliště.Je to vůbec možné toto???nejde mi otěch 50 korun,ale o to co to na mě zkoušej.Jsou to šmejdi a jsem strašně rád,že už jejich výborných služeb nevyužívám.at jdou do p....e

jans
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

jj no

de iura si o tu zmenu adresy pozadal Ty!

pre nich je to admin ukon, tak nech sa paci ho zaplatit
(promin ciste fakticky)

co by sa stalo keby neupozornis ze menis adresu,
a s vedomim ze vsetko vratis ako sa ma,
aka pisemnost by ti prisla resp. neprisla na staru adresu?!

poistit voci doruceniu posty si sa mohol na poste kde za tych 50 korun by ti urcite zriadili sluzbu na 1-x mesicu ze v pripade ze ti pride este nieco na adresu A sa to presmeruje na novu adresu B - a to by bolo amblok na vsetky zasilky nejen od Digi; to len taky napad...
K

krikri
Registrace: 3/2010

RE: Digi,to se nevidí !!!

Veľmi dôkladne su odlož doklad o vrátení satelitu.Ja som vrátil cez montážnika a o pol roka mi prišla faktúra za nevrátenie sat.To bol potom cirkus.Ale v prvom okamžiku mi zalepilo či mám potvrdenei o vrátení.

jurko
Registrace: 7/2008

Zasláním výpovědi to přeci nekončí - je tam nějaká výpovědní lhůta apod., takže Tě musí evidovat pod novou adresou. Podle mě jsou v právu (pokud to mají v podmínkách/ceníku, se kterými jsi souhlasil uzavřením smlouvy).

KamilZ
Registrace: 11/2010

.....divím se, že se ještě najdou negramoti, co si pořídí tuto platformu.....ale každé zboží prý má svého kupce ( tupce ).... :zombie:

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

pigfucker

máš výstižný nick, pre negramotného tupca jak vyšitý. je snáď každého vec, či si dá digi, či nie a nemusia to komentovať yntelygenty ako ty.

miro333
Registrace: 2/2008

mne prisiel zo sudu platobny rozkaz,ze neboli zaplatene nejake splatky.Po asi 1,5 od odozvdania a zrusenia celeho digi.Nasledne som podal odpor a vsetky platby okopiroval a poslal na sud.Nasledne bol platobny prikaz zruseny.Bohuzial ta spolocnost ma dost velke problemy v uctovnicte,kde nedokaze ich system sparovat dve platby v rovnaky den,co bol moj pripad.Takze vsetko je potrebne si potvrdit a odlozit.Skusaju to na ludi,a kto nema papiere v poriadku bude musiet platit.

Bruty
Registrace: 5/2006

pro miro333

....jako negramotný tupec, co má vystudovanou vysokou školu a ovládá 2 světové jazyky se cítím docela fajn, náš východní sousede....digi tv by mělo mít výstižnější název podle romských osad, kde jsou jejich loga vidět na parabolách instalovaných na násadách od košťat na lepenkových chatrčích...měsíčně instaluji tak 10-15 satelitních kompletů, ale díky Bohu nikdo nikdy nechtěl tuto rumunskou platformu... ;P

DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),

pigfucker
Registrace: 5/2008

pre Jans

Nič v zlom ale ak maju v cenníku zmenu adresy za 50 kč a ty si ich požiadal o zmenu resp.aby ti odpoved poslali na novú adresu tak čomu na tom nerozumieš ????? Nechceš ich dat na súd ??? :)))

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

pro xxx

Na to že máš vysokou tak si říkáš moc hezky ty blbe.A navíc žádná platforma nemá takovou nabídku sportovních programů jak digi.A nějaký sd-hd ti seru.Na podzim tam ještě dají sport2 a bude to komplet.Co víc si přát.
Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 28.08.2011, 08:48.26

taipan1
Registrace: 1/2011

Když to psychicky nezvládáš, neventiluj se zde.
Někdo si přeje kvalitu, někdo kvantitu a pod stromeček nové dioptrické brýle či televizi.
Ani jeden z nich si ale nezaslouží tvé pojmenování.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra