Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

ipbox 9900hd

funguje na tomto boxu nejaky autoupdate na keys a nebo jakou formou se stahují .

bambule
Registrace: 2/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ipbox 9900hd

stahujou se formou scriptu
nejak mi unika by se melo updatovat, kdyz pomalu neni co dekodovat.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Ano, funguje...

Pokud jsi měl na mysli "keyupdate". Autoupdate je jiný pojem a není
ani tak věcí přijímače ale příslušného emulátoru...
Podmínka:
Nainstalovaná Enigma 2, naistalovaný addon clientserver:
postupně tlačítka: Menu - Allinone panel - OK - řádek Script Executor - OK - řádek keyupdate - rudé tlačítko nebo OK.
Vyčkat na stažení keys... Po skončení (na OSD se napíše Konec programu), - 3x tlač. Exit.
Podle potřeby restartovat clienserver. ( modré, rudé, zelené...)

bob.r
Registrace: 1/2006

jo, nějakej script tam je, ale jestli funguje nevím. Ono u téhle šunky většina věcí funguje jenom napůl. :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

to eemil

Tvoje odpověď odhaluje Tvoje sebevědomí, které je vyšší, než úroveň Tvých znalostí.
Když nevíš, neodpovídej. Nemusíš znát všechno. Nikdo Tě nenutí. Jen můžeš !!!

bob.r

a co bulsat zvladne ?

bambule

Ano, zvládne

z Bulsatu 39E ten zbytek kanálů, co ještě zůstal v Irdeto.
Podmínkou je mít instalovaný a spuštěný mgcamd 1.35a patchnutý pro ORF a Bulsat.
Dá se najít na http://www.ab-forum.info
Je tam také zasvěcená diskuze nemnoho témat k AB 9900 i dalších.
Stojí to za registraci.

bob.r

Oprava překlepu:

na místo "nemnoho" mělo být ...NA MNOHO...
Omlouvám se. odeslaný příspěvek už nejde editovat.

bob.r

canal sat,tnt sat -take?viaccess

bambule

anebo to jede pres ten oscam ymodv , pres ten jedou i nizozemci, frantici atd ... ma ale jista dalsi ale

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

další ale je karta cryptoworks jen ju
.

bambule

"další ale je karta cryptoworks jen ju" - tymto si chcel povedat akoze co? Ide tam aj Irdeto! Ziaden problem. Ked nevies nepis blbosti. Najradsej mam takych, co nadavaju na nieco, o com nevedia vobec nic. Inak ten script na keys sa da spustat samozrejme aj automaticky. Je to predsa linuxovy prijimac.

Billysk
Registrace: 4/2006

@Billysk

Takový krám je zadarmo drahý,poruchový a firmwer nic moc!Je sice linuxový,ale je to příjmač,který se hodí tak akorát jako podstavec.

Prosat
Registrace: 8/2005

co te trapi ?

bublajs

a srovnani optibox anaconda?

bambule

Prosat

plnej souhlas, mám ho doma jako další přijímač asi měsíc a nic horšího jsem zatím neviděl, nic nefunguje jak má, furt něco nejde, nebo blbne ;P Je to sice levný, ale to je asi tak všechno. :lookaround:

eemil

Prosat-eemil

Nesouhlas.Musí se stím umět.Dobře nakonfigurovat.Přešel jsem na něj z Vantage hd 8000.Na AB foru jsou borci co vždycky vyřeší jakýkoliv problém.Nejvíc mě dostal veb interface.Manželka se díva na sat a já přes FTP z HDD na pc co chci.Ještě plugin CSFD je dobrej.Je to pro hračičky.Chce to trpělivost.Vyměnitelné tunery.No prostě super R^

Tesla mediabox X900 pro

mudrsat
Registrace: 12/2007

eemil

Clovece proc sis tedy takovy pristroj porizoval, kdyz s nim nic neumis ????Proc sis vubec porizoval neco s linuxovym systemem, kteremu zrejme ani zbla nerozumis ???? Pro tebe je zrejme i jednoucelovy box moc slozity vid ??? Ty jsi nazorny priklad toho, ze ony linuxove stroje nejsou pro kazdeho a pred jeho porizenim by si kazdy mel nejdrive overit svou PC gramotnost, aby pak po forech nerozsiroval podobne bludy !

RossiD

RossiD

hraješ si na chytrýho, ale tentokrát ti to moc nevyšlo. Rv Jako hlavní přijímač vlastním Clarke-Tech ET9000 a představ si, že ten je taky linuxovej s Enigmou 2 a představ si, že mi na něm vše šlape tak jak má, což se u toho šmejdu 9900 rozhodně říct nedá. :laughing: Rv

eemil

eemil

Na chytreho si rozhodne nehraji, proc?Napsal jsem pouze svuj nazor na Tve hloupe vylevy stran pristroje, kteremu nerozumis - je na tom neco spatneho?

RossiD

RossiD, eemil

takže vyjmenuji pár věcí na který jsem si zrovna vzpomenul, co na tej šunce nefungujou.
1.) Při propojení přes HDMI s některým modelem TV panasonic nechce naskočit obraz při startu boxu a naskočí pouze když už jde přímo program ( takže pokud by mi vypadl signál, tak nezobrazí ani menu a nic okolo)
2.) dost často se mi stává, že při přepínání programů u některých tp ztratí signál a napíše že je BER 8388 a hlášku ladění selhalo, když restartuju Enigmu, tak to zase naskočí i se signálem.
3.) do modelu 9900 montujou i 2x CI slot, ale modul zelenej cryptoworks smit to vůbec nedetekuje, mascom a modrej scm to detekuje, kartu načte, ale stejnak při použití karty cryptoworks to funguje a dekóduje jak se tomu zachce a při použití karty ICE to nefunguje vůbec.
4.) na timeshifft se taky moc spolehnout nedá, z hlubokého spánku přes časovač to taky nechce nahrávat.... a tak dále :dead:

eemil

@RossiD

Takového šrotu se zbavují i prodejci,taky cena rapidně šla dolů.O reklamacích ani nepíšu,je to prostě šrot s květinkou.

Prosat

RossiD

to nejsou hloupé výlevy, ale fakta. Prostě je to krám a takovým krámům ani rozumnět nechci. :lookaround: Rv
Nepatříš náhodou k tej bandě z Topolčan, kterým bych takovej krám nejraději omlátil o hlavu? :)))

eemil

eemil

Nezbyva nez reagovat:
1.)Tento problem na LCD Samsung nemam, na Panasonicu instalovanem v loznici jsem IPBox nezkousel, lec zrejme stejny pristroj pujde i sem, dam pote reference.
2.)Prepinani programu bez problemu.
3.)V boxu mam Skylink modul Irdeto CI+ a kartu Standard HD IR +, je pravdou, ze jsem si s tim musel ze zacatku trosku pohrat, zasek se pravidelne konal na kanalu Discovery HD.V soucasne dobe doreseno.
4.)U tohoto bodu nemohu oponovat, timeshift a hluboky spanek nepouzivam.Nahravani pracuje k plne spokojenosti vcetne casoveho.
Pochybuji, ze me odpovedi maji pro Tebe nejakou vypovedni hodnotu, muzeme si tu natrasat ramena jak chceme a nazor jeden druhemu presto nezmenime.Ja jsem s IPBoxem 9900 nadmiru spokojen, vedel jsem co si kupuji a na pripadne laborovani jsem se naopak tesil, proto stale nechapu, proc si tento box pres vyse uvedene problemy stale drzis doma a proc jej nevystrelis do sveta ??? Od mala jsem se ucil tomu, ze problemy jsou zde aby se resily a tim se snazim cely zivot ridit, namisto toho abych po diskusich metal frazemi o smejdu, cimz vlastne davam celemu svetu najevo jak jsemm ja sam neschopny danou vec resit.

RossiD

Banda z Topolcan

Pracuji v zcela odlisnem oboru ... pokud mi chces onen "kram" omlatit o hlavu, nebylo by lepsi mi ho za cenu postovneho poslat ???Usetrim Ti nervy !

RossiD

@RossiD

Ten krám s daným modulem ani neumí na jeden program se dívat a druhý nahrávat,i když má dva tunery.Tento šrot raději nekupovat

Prosat
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra