![]() |
|
azbox-servisProsim znalce,existuje v čechach autorizovany servis? |
tazi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 137 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: azbox-servisSrandisto. Docela rad bych videl v cechach autorizovany a kvalitni servis na jakykoliv sat. Zatim jsem nemel to stesti. Rv |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: azbox-servisKlímkovice Ostrava umí jsou dobrý a dotýdne je to doma.Adresa zde na stránkách dole.Jinak zdroj opravim také.Havlíčkův Brod |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: azbox-servisZdroj bych si opravil,ale je to v zaruce.Ze satu se zakourilo zhasl display a bylo po vsem.Prodejce to poslal nekde do servisu,tam vymenili tistak s displayem a poslali to zpět.Jenže ze satu nejde žadny obrazovy signal a pise jen booting.Tak jsem ho odnesl zpet k prodejci a ted servis tvrdi,ze tam je blbe nahrany firm a že se na to nevztahuje zaruka.Jenže takhle mi to vratili oni.Me do te doby fungoval normalne.Již to je po servisech vice jak 40 dni a stale nic.Prodejce nechce vratit penize,protoze ceka na stanovisko servisu a servis se k tomu nejak nema.Tak fakt uz nevim. :lookaround: |
tazi
![]() |
|
RE: azbox-servisHm řekni mu prodejci ,že jdeš za právníkem a ,že to budeš řešit soudně.A toho se neboj to vyhraješ. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: azbox-servisV zaruke nie je co riesit,u vas neplati 30 dnova lehota?Opravit,vymenit alebo vratit prachy.To nie je na debatu,to je paragraf! R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: azbox-servisno lenze on uz to mal doma "opravene" - takze znovu 30 dni ? :p |
RoboSK
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: azbox-servisJa som pochopil tak,ze mu to vratili ale neopravene.Asi odislo viac veci nieco urobili a nieco nie.Ak sa vyhovaraju na soft ten im nevadil pri tom co menili?A nakoniec pokial masina je po hw stranke v priadku,preco napr. ten soft nenahra predjca ked to ide cez neho?Ked sa neda nahrat potom asi je este co opravit(vymenit).Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: azbox-servisAle vždyt to je normalni pristup (temer) VSECH zarucnich servisu v CR. Nevim cemu se divite. Levneji to uz nejde, na zarucni servis nejsou penize.Ja uz zaruky ani neposilam, co jde opravuju sam. Napalilk jsem si s Technisat a jejich serisem - vse do 40dni, casto neopravene, po delsi dobe jsou poslal na opravu DIBOX, vratil se 30den a u zakaznika byl 3dny nez me ho prinesl s tou samou zavadou. Jo, tak to chodi. A delate si to sami zakaznici tlakem na co nejnizsi cenu. |
J a
![]() |
|
RE: azbox-servisHadam nechces povedat ze ked najaky lump porusuje zakon,ze za to moze zakaznik.Mne tiez vratili box po 2 tyzdnoch po oprave v zaruke v perfektnom stave a plombou.Cize servis ju tam dal aj ked tam nebola ked bol box novy.To znamena ze si ten servis stoji za svojou robotou.Podla mna servisak videl ze display nieco pise a hotovo,opravene ale ze na vystupe nie je ani hov..o to mu uz uslo.....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: azbox-servisTo nikdo netvrdi. Nevidim tu vyjadreni druhe strany a proto nemuzu NIC posoudit. Muj nazor ber jako nazor prodejce/montaznika, ktery to vidi i z druhe strany.Bohuzel - kdyz neni servis z ceho delat, vypada tak, jak vypada. Kazdy ma v navode neco v tom smyslu ze pri zmene SW zaruka neplatna nebo neco v tom smyslu. A tak vznika proste idealni vymluva v pripade zarucni reklamace. V ČR naprosto běžně. V Německu nikoliv. Netvrdim, ze existuji vyjimky. Ale - pokud byl dan do opravy (byt zarucni) prijimac s tim, ze se zakourilo a nejede (nebo jak to bylo nevim), je vracen opraven na tuto zavadu. Protoze delam servis taky, vim, co by lide chteli vsechno uhrat na zaruku, zaruku opravy apod... Kdyz prinesou pristroj do opravy, ktery ma udanou konkr.zavadu, opravuje se konr.zavada a na vse ostatni, co s tim ani nemusi souviset. Jiste - muzu zakaznika zkontaktovat a probrat dalsi postup, ale u nevydelecnych zaruk na to kazdy s prominutim s.e.r.e. |
J a
![]() |
|
RE: azbox-servisAbsolutny suhlas s tebou v tom ze aj medzi zakaznikmi je vela spekulantov co by chceli dat do zaruky vselico.Ale ruku na srdce ak niekto nieco donesie s tym ze nieco vyhorelo vo vnutri ako moze niekto presne vediet co vsetko je postihnute bez kontroli funkcnosti zariadenia?To je mi zahada. :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: azbox-servisPre gramatikarov kontroly...!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Ja,mámto chápat tak,že si sám nesmím nahrát nejnov.sw/ofico/,vždyť to je na hlavu,některé stroje přímo závisí na novém sw,AZ je jeden z nich !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykoOno je to tak myslene ked si nahras iny soft ako je na ofiko stranke vyrobcu,cize napr. soft co umoznuje emu ked origo soft to neumoznuje atd,atd. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquere, @spykoBohuzel, takhle funguji ty servisy tech dovozcu.zazil jsem to s DIBOXEM i Technisatem. @Spyko no, v podsate to je tak jak napsal kolega liquere. Zalezi jen na prodejci jak se k tomu postavi. A protoze to je zarucni (a tudiz pruserova) oprava, s.e.r.e na to a snazi se to o.j.e.b.a.t |
J a
![]() |
|
Vždyť toje blbost,na ofico str. nenajdeš někdy ani jejich vlastní sw/nejnovější/,u prodejců ani nemluvě,sem si ho musel donést na flešce,je to výmysl prodejců a měl by se confrontovat s názorem ČOI,případně právníků,jen rýžovat-to nejde !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@Ja and spykoVazim si toho ze si nalial cisteho vina,viem ako to chodi.Vypni uz tu pajkovacku a daj si orosene pivo..... Dufam,ze sa niekto ozve komu si tymto vyrokom stupil na otlaky! @spyko - by si sa cudoval ako by to islo rychlo opravit,keby si povedal ze netrvas na zarucnej oprave ale ze to zacvakas! R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereAni nevis, jak rad bych si dal. Ale to by tu muselo byt neco poradneho. S tim pivem je to jak s tou elektronikou - sama (nevhodné slovo). Na dvanactku tady nenarazis, sama somoserka. Vem si tu slavnou Cernou Horu, panecku to byvalo pivo. A co je z toho ted ? Skoda mluvit. |
J a
![]() |
|
RE: azbox-servisKurna a co sa stalo u vas problem s pivom? Neviem ci za komancov na vojne som si obcas nedal v Brne aj tu ciernu horu,bolo to davno....Tak aspon prijemny vikend! :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquerePamatuju si, ze kdyz jsem se pristehoval na vesnici z nedelekeho mesta a musel ozelet plzen a budvar, docela jsem si liboval jak dobra je ta CH v mistni hospudce. Proste lahudka, malvasek, parada. Posledni dva roky je to skoro nepitne. Pres leto je to tragedie uplna. Holt vsechno jde do s.r.a.c.e.k.Pekny vikend. |
J a
![]() |
|
JA,přesedlejRadegast-život je hořký . ;)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
@spykoSmula, na Radegast jsem v okruhu 30km nenarazil. RvAle davali jsme si ho v Olomouci a byl fakt dobrej. |
J a
![]() |
|
@liquereS tim mas pravdu.Kdybych rekl,ze to cele zaplatim mimo zaruku,tak by se to cele zrychlilo.Alespon tak jsem to pochopil v telefonatu s prodejcem.pro jistotu jsem si poznamenal vyrobni cislo zakladni desky,protoze si myslim na sto procent,ze je to chyba desky ,ze ktere se cudilo a ne chyba softu |
tazi
![]() |
|
@ vsetciRadegast par rokov dozadu R^ uz som ho davno nemal.tazi - co k tomu dodat?Bojuj za svoje prava ak si naozaj nic neporusil ty! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
jo každejtam pere hned nový kdejaký softy a když to klekne hodí to na záruku,tyhle kutily miluju R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |