![]() |
|
Arte HD: festival Les Vieilles Charrues 2011dnes ve 21:55 na Arte HDzáznam z hudebního festivalu Les Vieilles Charrues. festival v Bretani je jeden z největších v Evropě. Lou Reed, Supertramp, Scorpions, PJ Harvey, Snoop Dog, David Guetta, The Chemical Brothers, Angus and Julia Stone, Cold War Kids Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Arte HD: festival Les Vieilles Charrues 20...Vřelé poděkovaní v těchto vedrech za tuto info patří vortimondovi |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
NascarDobrý info. Jo a pro nespavce a příznivce us-sportu v 1:30 na Servus HD (19e) Sprintcup NASCAR live. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
@vorti diky!nestacim do svojho programoveho zaujmu zahrnovat aj tuto (a dalsie nemecke) stanicu, takze diky!ked sme pri nemeckych staniciach - pamatas na ORF vs AustriaSat aktivaciu? - ORF mi neide, uz som neriesil GIS atp. ale AustriaSat sa mi podarilo zaregistrovat, momentalne mi ide mesacne promo - AXN, Animax, Hustler, Dorcel... -- pisal som im ze ci mi pojdu aj tie nove 4 HDinfo.at ale zatial bez odpvede avsak ma-lo by to ist az od 1.9. takze uvidim buduci tyzden... len pre tvoju info ;-) [takze zaver AustriaSat sa da aktivovat aj ne ORF(GIS)-neaktivovanej karte] |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Arte HD: festival Les Vieilles Charrues 20...som v essene a v kablovke nie je ponuka.este ze ide deluxe musik a imusikvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
pf09NASCAR super R^ já vždycky sleduju přehled jenom do 00:00 takže vím, že na ARD dávají dneska box, ale ten NASCAR bych nikdy nevidělVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Arte HD: festival Les Vieilles Charrues 20...jo - na ARD je těžká váha ve 22:30 ale ARTE bude velká konkurence :-) |
pf09
![]() |
|
RE:Arte HD:festival Les Vieilles CHarrues 20...Taky dík za pěkný info. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
ZDFkulturObčas je dobrý skouknout i ZDFkultur (19e). Odpoledne dobrý music. Kolem půlnoci Live from Abbey Road - dobrý formát hudby bez publika a moderátorů ze studia. Dnes kolem půlnoci (5 min.po ní) Snow Patrol, Madelene Peyroux & Red Hot Chili Peppers. Pěknou zábavu |
pf09
![]() |
|
![]() |