Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Světáci - včera na Nově - remastrovaně!

Kdo se díval včera na Světáky, tak mohl vidět novou verzi. Remástrovaná a i na HD kanále to bylo lepší.

Doufám že remasterování bude pokračovat.

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Světáci - včera na Nově - remastrovaně!

Škoda že jsem si to nenatočil, je to můj nejoblíbenější film.
Při scéně v Diplomat Grillu, nebo v maringotce vždy brečím smíchy.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Mám to z Nova HD, práve to strihám, ak to dokončím (snáď úspešne - lebo mám problémy...) bude to na Trezzore. ;)

Nibiru
Registrace: 3/2008

Tehle film je skvělej i v SD, famózní herecké i pěvecké/Karel Hála/ obsazení, rozhodně životní dílo Zdeňka Podskalského.

On Air!

Saxon

Můžeš někam hodit surové ts ? V HD i v SD.

ivo2001

@ivo2001 & saxon:panove napodobne, tenhle film je ukazkou mistrovskeho herectvi, letos na MFFKV jsem si ho dal ve slavnostnim uvedeni za ucasti vsech trech holek od pani Trckove :-) uzasna atmosfera a damy stale pri humoru ... na youtube se daji najit nejake zaznamy ... a pak jeste festivalove info na CT24 kde je rozhovor natoceny letos ve Varech
btw: ten zaznam v HD bych taky uvital .. novu nesleduju tohle me celkem prekvapilo,ze to nekdo remasteroval ...

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

Světáci a Inspektor Klubíčko

Otázka kdo to remastroval. Nova to asi nebyla, když to šlo na MFFKV.

Škoda, čekal jsem na Partie krásného dragouna a další kusy, které v posledních letech dává jen Nova.

Jinak nechápu proč není v plánu vysílání posledních (asi nejlepšího) případu Inspektora Klubíčka. V roce 2006-7 se to snad v HD natáčelo ne ?

ivo2001

Kdo remastroval Světáky nevim, ale špičkové restaurovací zařízení mají v Bontonfilmu. V barrandovských studiích jistě taky.

On Air!

Saxon

Na MFFKV k memu prekvapeni vubec neslo o pripadnou remasterovanou verzi. Schvalne jsem cekal jak se s kopii "pochlapeji", ale byla to pouze jakasi 4:3 verze mozna i z DVD, bohuzel :-( Projekce byla navic v KV divadle, ktere v dobe festivalu docasne slouzi jako kino, projekcni vybava je tam omezena.

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra