![]() |
|
Skylink balíček MultiPěkný den, chci se zeptat jestli neznáte nějaké rychlé a spolehlivé předplacení balíčku MULTI ? Potřeboval bych ho ode dneška, a co nejdříve . Jelikož si platím balíčky na prodejně Elektra, ale oni mají dneska samozřejmě zavřeno, tak mně nic nenapadá a SIPO je sice spolehlivé a rychlé, ale kdo to má zase složitě rušit když to bude jen na měsíc . Nevíte o něčem ? MOC DĚKUJU, PŘEJU HEZKOU NEDĚLI !Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček Multifuuu tak v nedelu ti nik nepomozeAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček Multiwwwe - právě, vybral jsem si zlé načasování, proto aj píšu o radu : (Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiNa stránce "skylink" a platební kartou to naskočí během pár minut. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiJe otázka jestli máte přístup k vaší kartě na správu vašich služeb na kartě, to jest linkhttps://registrace.skylink.cz/cms_eshop/GOB_ChangeLang.do?language=CZ Tam by jste si mohl hned předplatit kartou na měsíc nebo déle během pár sekund. Ale jestli vaší kartu má zaregistrovanou právě elektro u které to platíte, tak bude lepší počkat. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiPlatba kartou Nejjednodušší způsob, jak hradit jednorázové poplatky.Okamžitě V hotovosti u prodejce Ve vybraných prodejnách satelitní techniky můžete platit za služby Skylinku v hotovosti. Okamžitě Platba přes bránu GoPay Online platba prostřednictvím metod platební brány GoPay. Okamžitě V hotovosti na pobočce Tipsport Ve všech pobočkách sázkové kanceláře Tipsport můžete platit za služby Skylinku v hotovosti. Okamžitě O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček Multipetr33 - zkoušel jsi to někdy u toho Tipsportu ? To si koupíš nějako kartu na 300 KČ, kterou zaplatíš MULTI třeba na měsíc ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Lolem123Jinak vše je napsáno na webových stránkách sky. :)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Lolem123Neskoušel, platím si to kartou u prodejce R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Lolem123V tipsportu si vybereš službu od Skylinku,hded zaplatíš a dostaneš paragon na kterém jsou pokyny o máš následně udělat. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiChlapi, děkuju moc, letím do Tipsportu si zakoupit tu kartu : ) DĚKUJU MOCKRÁT VŠEM !Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Lolem123nemáš zač R^ :))O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
a jak?akce dopadla? |
Ufones
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiDobre prachy co mel na multi tak prosazel . |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Skylink balíček MultiPozdě, stačilo mě poslat číslo karty a já bych ti to přes aktivační web dobil. Potom by si poslal prachy na účet. |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Roccojen se zeptám pro příště v které bance máš ůčet?Zatím se nepožaduji tvého č.ú. |
Ufones
![]() |
|
![]() |