Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Idman Azrbaycan 42`E

Ahoj všem ;o) .Chtěl bych se zeptat, jak Vám jde Idman Azərbaycan 42`E(10968H S/R 11200 FEC 5/6).Ten BISS klíč co je uveden je funkční, ale nejde zvuk. (v mém případě Ariva200HD), máte taky problém se zvukem, nebo nějaká chyba u mne??? Díky kluci za odpověď. ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Idman Azrbaycan 42`E

mne vypadáva aj obraz,neviem čím to je tiež mám Arivu

patrikcoac
Registrace: 10/2005

RE:Idman Azerbaycan 42°E

obraz aj zvuk v poriadku, Ariva 200, parabola 115

pdurica
Registrace: 10/2009

Nezdá se vám, že je tu poněkud přearivováno?

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

Já mám obraz krásný. Parabola 105DU.Připadá mi i dokonce, že se příjem zlepšil u tohoto kanálu, dříve jsem ho chytal tak "na hraně". Ale je divný ten zvuk, ani škrt. Schválně jsem koukal na ruská a ukrajinská fora, tam píší zase o problému s příjmem , že se kvalita pro ně zhoršila(hlavně rusko), ale o zvuku tam v diskusích nic nepíší. Tak by mě zajímalo, zda je to u nich něco ve vysílání(hlavně fotbal), nebo v mém příjmači... R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

a jakou značku paraboly maš že bych si pořídil

bambule
Registrace: 2/2009

Zmeň si audio na 456.Ja mám problém s odkodovaním,zadal som noý SID 05 a stále ukazuje kodované.Skušal som rôzne SID-y-35,23,0190.

stamar
Registrace: 9/2007

S tim zlepsenim signalu u TP 10968/V asi mate pravdu,ale zalezi taky na miste prijmu.Pred rokem jsem si naladil parabolu 80 na Turksat a Idman jsem vubec nazachytil.Po najake dobe jsem zaznamenal signal.Byl hodne na hrane,kvalita 47%,vypedky pri 42%.Tak jsem prehodil paraboly,dal jsem 85 od Talasystemu a kvalita se zlepsila na 57%.Chce to ale jeste vatsi parabolu aspon 100,aby tam byla dostatecna rezerva.Prijimac GI-ST870.Prijem SZ Cechy Chomutovsko. ;)

HYPER
Registrace: 11/2010

Sorry za preklepy. :))

HYPER
Registrace: 11/2010

Ahojky, všechny zdravím do nového dne ;o) .
Pro "bambule"- parabolu používám FTE 105 Dural(více info např. tady:http://www.skvely-obchod.cz/Satelitna-technika/Paraboly/Satelitni-parabola-FTE-105-Dural.html
)je docela dobrá a motor Digi power SG-2100(75E - 45W), vřele doporučuji.
Pro "stamar",v mojí Ariva 200HD mám "náplň firmware V107B1p a předprogramováno 37 družic od Lososa (setting upraven později na svůj).Tak nechápu, jak mám přepnout zvuk na dálkovém ovládání, jak píšeš.Nijak jinak mi to nejde. Možnosti jsou pouze stereo,mono,levý,pravý, potom už nic. Jde to nějak přepínat ještě v příjmači???pokud ano ,tak jak?
Ostatním děkuji za příspěvky ....
;) R^

marco37

marco37

žeby v editore???

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

Ahojky, tak je po problému. Stačilo ten program jednoduše vymazat a naskenovat celý transpordér znovu . Nyní jde jak obraz, tak zvuková stopa. Děkuji za reakce a přeji hezký den ;) R^

marco37

No, to ti to trvalo... :D

Ale u každého přijímače to nepomůže...

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra