Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Skylink: Nové programy nebudou na starých kartách

To je neuvěřitelný.Zase straší,že na starších kartách Cryptoworks
budou postupně vypínat placené programy.Pochopil bych,kdyby mi tu novou kartu dali zdarma,ale přece si ji nebudu kupovat za x peněz z vlastní kapsy,obzvláště když jim platím už nejméně 3 roky pravidelně za Eurosport HD,Filmbox atd..Si snad dělaj prd..,ne!
To může dopadnout jedině tím,že si seženu nějakou cizí platformu
a vys...ru se na celej skylink.

vladimir64
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 167
Odpověď v diskusním vlákně

zajda123

Na kartě Výměna NENÍ dvouměsíční promo, ale jen 20denní global free.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

placeni

mne sa zda ze vladimir moze mat 1 problem s platenim - ak som dobre pochopil z napisaneho ze on plati mesacne asi trvalym prikazom tj stale rovnaku sumu mesacne. Keby aj vymenil a dostal 600 kredit, pripise sa na kredit v SL ale jeho nesacnu platbu to neovplyvmi. Musel by platbu pozastavit, predplatne si dat manualne - z kreditu na 1-2 mesiace a potom opat ist do mesacneho... Ale ked to na inkasom, tak ziadny problem - inkasom sa uhradi len dlzna ciastka v tej vysi aka v ten mesiac je; keby manualne ten ktory mesiac zaktivuje to iste co ma z kreditu, inkaso pride menej-ziadne. Teda ale ci to takto funguje aj v reale to neviem...
K

krikri
Registrace: 3/2010

vladimir64

Ano, jde o princip.
Jedná se o nátlakovou akci Skylinku, chcou donunit lidi k investici do výměny, aby se jim výměna karet co nejvíc rentovala a skovávají to za nejrůznější výhody.
Pokud máš doma přijímač na CRW a bez CI, tak tě do budoucna stejně nic jiného nečeká, že si budeš muset koupit přijímač DVB-S2.
Solidní to od Sklylinku jistě neni, ale v tomto státě se děje mnoho horších věcí.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

joscer

Bylo tam 20 dní global free+600kredit. Což jsou skoro ty dva měsíce. Kdo propásl akci, má bohužel smůlu. Za blbost a čekání se platí :)

zajda123
Registrace: 1/2007

zajda123

Nemáš tak docela pravdu. Kdo si platí MultiHD a pořídil si kartu výměna, tak si musel dát do kreditu ještě 388 korun, aby měl dva měsíce. Ale to jen tak na okraj.

joscer

RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...

Pokud má někdo doma 4 Mascomy 1110cr a 4 karty Skylink tak jaké má nyní vlastně možnosti? Když byla výměna za ICE tak jsem jim říkal aby si vyměnili aspoň 2 karty ale že není záruka ,že budou dobře chodit.Nechtěli žádnou výměnu.Budou asi hooodně nasr.pokud zase musí za něco platit.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Jeste nedavno se Mascomy SD prodavaly, jsem zvedav, jak to udelam se zarukou, kdyz v tom nova karta nebude fungovat...
Na jednu stranu to ma licenc. CW ale na druhou to bude uplne na nic. Akorat nam pridelavaji problemy, a na me budou lidi nastvani...

Hypnos
Registrace: 3/2009

Smaryja Jozef,smaryja Johan.Nic,nikdy,nijak,nikym a nikoho nemente.SKYLINK chytre nalakal karty vymena s jakymsi bykovskym fiktivnim bonusem:) no a hodne se chytilo,totiz cim min by se chytilo,tim sloziteji (pro SKYLINK),resp.vice karet CryptoWorks by bylo nutno vymenit.Ale to at si kazdy prebere sam,souhlasim do velke miry s Vladimirem 64,nicmene provozovateli s ohledem na situaci s CryptoWorksem nic jineho nezbyva.Apropos bude SKYLINK v soucasne podobe za 2-3 mesice fungovat?To nikdo nevi,lebo nema kristalovu gulu :) (gule mozno ma).

hdpe
Registrace: 11/2007

Hypnos,jestli maji Mascom 1101cr,tak tam karta ICE Skylink chodi.Overeno u znameho. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

joscer

Já myslím, že jsem pravdě blíž. Když k tomu započteš tu promo akci na cca 20 dní, tak se do dvou měsíců vejdeš úplně s přehledem...

zajda123
Registrace: 1/2007

Dagy2

budu premie? :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Su klidný, to co mě jede na starých kartách mě stačí, nové sra.ky typu Nova a Markíza nepotřebuju. Vydržím až do úplného vypnutí CW a pak, protože budu mít kartu ještě v záruce, dostanu novou zdarma :laughing:

dvb.cz
Registrace: 1/2006

UPC

Vifím to tak že zvíťazí v tomto boji UPC a ak by sa podarilo UPC získať ešte športový kanál DIGISPORT bolo by vymalované a celý SKY link do zániku.
Snažia sa tu len opinkať ludí a len aby si ludia zaplatili karty, ale z akého dovodu ?
Za to že tam niekto u nich umláti všetky prachy a su bez užitku,tak si povedia ludia su sprostý a zaplatia.
Sila toto je fakt len u nás krajina neomedzených možností Slovensko.

mar331
Registrace: 1/2005

dvd

kde bereš tu istotu že zdarma
skylink neni digitv už to pochopte

🇸🇰

Jupi

mar331

ale nezíska vtom si môžeš byt istý :laughing:

🇸🇰

Jupi

Ale nove programy pojdu uz len na novych prijmacoch hd? ci staci karta irdeto a sd prijmac?

david4412
Registrace: 2/2009

ako ktore..tie co su v mpeg4 nechytis ani s novou kartou a predplatnym..a vsetky novek tore pridaju v meg4 nechytis bez hd prijimaca taktiez..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

a mpeg4 je trend...a skylink deklaroval ze nove stanice prida uz len v mpeg4 ci hd ci SD...takze bud budes trenodvy alebo cum na dvb t

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Že se nebudou přidávat na staré karty placené programy je celkem pochopitelné ale že se tam nebudou přidávat ani neplacené je bordel. Nemluvě o tom co jsem psal minule,jak můžu mít nyní nějakou motivaci k zakoupení výměny když akce s bonusem byla zrušena. Dodnes jsem se nikde nedočetl proč vlastně a z jakého důvodu byla vůbec limitována nějakými termíny,mohla přece pokračovat prozatím dál a tudíž těch karet mohlo být vyměněno samozřejmě daleko víc než je.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO

Dovolím si průběžně shrnout své postřehy:

1. Výměna karet u Digi tv byla zdarma. Pravidelná měsíční platba se "prý" nepočítá.

2. Výměna v akci pro pravidelného nebo občasného plátce placených programů nebyla zdarma. Někoho k tomu bonusu (často vyšším než cena Výměny) "prý" nutili.

3. Jednorázový doplatek při přidávání nových programů do základní nabídky je finančně něco jiného než si kvůli těmto programům kartu vyměnit. (Říkali to "prý" u nás v kostele).

A takto si tu žijem.
No není tu krásně.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Bidlo

Skylink jako solidní provider by měl vyměnit všechny karty zdarma, tedy na své náklady. Veškeré čachry kolem přidávání či nepřidávání jdou jenom obrazem jeho nesolidnosti k zákazníkum.

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

plny suhlas s tymto tvojim nazorom R^

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

zajda123

Nejsi k pravdě blíže. Žádné 20 denní promo nikam nezapočítávej, protože to je na KAŽDÉ kartě po jejím prvním zasunutí do přístroje.
Ale když myslíš. Přít se s tebou nebudu.

joscer

přesně tak Saxone.Představte si běžného uživatele,který chce jen sledovat vybranou nabídku v určitém balíčku-ten nemá šanci se v tom vyznat,dekodéry,Cryptoworks,Irdeto,DVB S2 apod jsou pro něj úplně cizí slova-a teď aby zase něco musel dokupovat,řešit starat se..Tohle vše má dělat provider...zdarma...a ješte se omluvit.Tak se chová slušná firma a ne ten bor..l,co tu teď panuje.
Já sám mám DM 800,dřív jsem satelity montoval,takže tak trochu o tom něco vím,samozřejmě že si poradím,ale né tím,že budu skákat,jak si provider vzpomene...a už vůbec se nebudu přizpůsobovat já jemu,ale on bude muset bojovat o mě..jako v každé normální slušné firmě...Samozřejmě jsem psal i na Skylink-odpověď 0. To jen tak pro dokreslení.
Výsledkem toho bude,že až mi přestane fungovat Eurosport HD a Filmbox HD-jednoduše končím a jdu k jiné platformě ať už k CS linku či jiné třeba ani né české.Takhle se prostě k zákazníkům chovat nebudou.

vladimir64
Registrace: 5/2006

Ještě nastane zajímavý okamžik až vypnou ident 0D96 pro ICE karty a pustěj do nich jen Irdeto. Myslíte, že to půjde všem, co si teď libují jak dobře vyměnili? Teoreticky by to jít mělo, ale praxe může být dost odlišná.

visper
Registrace: 5/2008
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 167

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra