![]() |
|
Skylink: Nové programy nebudou na starých kartáchTo je neuvěřitelný.Zase straší,že na starších kartách Cryptoworksbudou postupně vypínat placené programy.Pochopil bych,kdyby mi tu novou kartu dali zdarma,ale přece si ji nebudu kupovat za x peněz z vlastní kapsy,obzvláště když jim platím už nejméně 3 roky pravidelně za Eurosport HD,Filmbox atd..Si snad dělaj prd..,ne! To může dopadnout jedině tím,že si seženu nějakou cizí platformu a vys...ru se na celej skylink. |
vladimir64
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 77 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 167 | |
![]() |
|
SaxonNechápu, proč by měl Skylink měnit karty těm, co si nikdy nic nepředplatili, jen dali jednorázově něco kolem dvoutisícovky za kartu. Prostě vývoj jde kupředu a s tím se nedá nic dělat.Nebo snad na benzinkách dostávají řidiči aut bez katalyzátorů, kteří jezili na olovnaté palivo, přísadu do nádrže zdarma k benzinu Natural? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
visperdalší šmudla druhý pištok :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...visper: dobrej nesmysl :))) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...Za 600 Kč. budu lidem kteří si výhledově nic platit nebudou doporučovat si přikoupit settopbox. Ten základ českých kódovaných tam bude též. Viz nová Nova. A HD a slov. se obětují. Někteří dodnes odmítají doplatek za Novu HD, dokonce někteří nemají naladěnou ani SD. Jó, ještě bude DVB-T dobré. Než přijde T2 a kódování tak ty přijímače stejně odejdou.I já doplácel za vše i na Gitalu. To už se ale u mně opakovat nebude. Jedná se o nesolidní jednání Skylinku. Když se nabízí za miliardu, tak nějaké desetimilióny by je neměli rozházet. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
milanmJá vím, že je to nesmysl, ale vyzkoušené je to jen na testovaných přijímačích a nikdo neví jak se zachovají ostatní krámy. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
@alfasexsi strelil capa jak brno. Ale prémie budú pretože stále ľudia konzumujú chleba, mlieko, jogurty. A to ma zatiaľ slušne živí.Nejaký satelit je len zábava na tých pár hodín mimo práce. Ale systémy marketingu na strane predajcov a na druhej strane reakcie užívateľov a práca podvodníkov ktorí sa vyskytujú na oboch stranách majú veľmi blízko k problémom môjho oboru. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@pdpdnikam si sa vracať nemusel.ICE chodí v CRW moduloch v HD8S úplne v pohode. Len si nemal vymeniť modul TechniSat za nejaký pochybný CI+, čo si zrejme spravil. A zbytočne. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...Jak nebudou přidávat další kanály!Co to zase Skylink předvádí za jednání?Kartu jsem pořídil za 3.500,-Kč a vše technicky spolupracuje jak má.A pouze neochota ke stávajícím zákazníkům(katy CryptoWorks) a výmluva na přechod Irdeto je opravdu zoufalost jak podojit další peníze. Rv |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
@vladimirno vidiš a to je prečo mám osobne SkyLink a nie Magio, Digi, UPC alebo podobných podvodníkov.U Skylinku jednoho dňa vypneš telku, kartu dáš na zimu do auta a je po ftákoch. Keď to urobíš u tých zvyšných troch tak máš za mesiac na krku súdny príkaz a exekútora. Musíš dať výpoveď, kedže určite to má každý viazaný na 12 až 24 mesiacov tak ju môžeš dať a ešte cvakať napríklad ďalší rok. Urobil si proste hlúposť, pretože si zahodil možnosť vymeniť zadarmo. Nič viac a nič menej. Máš ale pravdu, že či platíš plnú ponuku 10 rokov alebo si "záklaďák" tak v marketingu SkyLinku ti to nezohľadní nikto. Naopak - podobne ako telecomunisti, orindžovia a iní nindžovia noví zákazníci môžu vyhrať 40 áut a podobne. Takže ako jeden môj zákazník povedal, mení mobilného operátora čo dva roky. Vždy získa. Máš šancu teraz, vymeň za CS a máš to na rok zadara. Možno za rok ti to dá zadara UPC. |
Dagy2
![]() |
|
Old MasterNeochota? Mohl jsi kartu vyměnit zadarmo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
windows 3.1vladimíre, old mastere a spol.Pevne verím, že na svojich PC zo Slušovíc ešte stále používate Win3.1. Alebo Bill Gates osobne prišiel a preinštaloval Vám 95-ky, 97-ky, 98-ky, 2000-ky, NT-čka, XP-čka a určite sa teší ešte tento rok do čiech aby vám doviezol 7-čky. Chlapi, chlapi. Dajme pivo v tom teple a poďme robiť niečo zmysluplné. |
Dagy2
![]() |
|
@joscerMyslíš za peníze,né?Protože zdarma zatím žádná výměna nebyla! :laughing: |
Old Master
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...Přesně tak,Old Mastere,další věc je ješte ta,že majitelé přijímačů,které neumí Irdeto a že jich bude...si musí zase na vlastní náklady pořizovat nový přijímač,kde to kurňa jsme!!Jinak já si platím nabídku Multi HD,takže né že chci kartu zadarmo jen na základní nabídku,jak si zde někdo myslí.Ale prostě takhle se to fakt nedělá.Pošlu kartu,vyměnim zdarma a bez jakýchkoliv rádoby balíčků,a těm,kteří nemají Irdeto-bych nabídl třeba nový stroj už jen proto,abych u nich zůstal |
vladimir64
![]() |
|
OLDAle bola dal som sice 24eur ale mi ich vrátily do kreditu tak u mna defakto zdarma :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Jupitakeho kreditu ti skylink narobi kolko chces a nic ho to nestoji. v konecnom dosledku na tebe zarobili 24€ ci chces alebo nie ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
@JupiNesmysl,ten kredit je jen taková náplast.Pokud vlastníš několik karet se základní skladbou a na jedné připlácíš za Multi balík tak k čemu platit dalších 24eur. Rv |
Old Master
![]() |
|
@vladimire, old masterefakt ste stále dokola. vladimire, práve preto že si platíš (ja mám tiež multi a HBO pack) tak pre teba tá výmena bola naozaj zadarmo. Kartu som objednal cez web, prišla zadarmo, uhradil som kreditkou 24EUR a tieto som použil na zaplatenie ďalšieho mesiaca. Nestálo ma to nič, len 10 minút práce.A nerobte paniku. Irdeto ponúka CSlink, takže tam CRW prístroj môžeš skutočne vyhodiť. ICE od Skylinku síce s pôrodnými bolesťami ale funguje teraz dobre v každom slušnom prijímači. Dokonca aj v TechniSate a s CRW modulmi. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...Co je platný,že si někteří vyměnili kartu za ICE,když vypnou CW tak stejně mu budou naprd a pokud bude muset koupit 4 moduly do 4 přijímačů a ještě i karty tak raděj zůstane u DVB.T :(((Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...trt já som pluse mne to stači R^mal som len jednu kartu takže pre mnas to bol dobrý obchod som spokojný a basta R^ 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
old masterak platíš len jednu kartu a ďalšie 3 základ, tak máš za 4x24EUR predplatený multi na niekoľko mesiacov. |
Dagy2
![]() |
|
jarouszase panikáriš.ICE pôjde aj po vypnutí a modul netreba meniť. Stačí tu čítať |
Dagy2
![]() |
|
Skylink: Nové programy nebudou na starých...Pro Dagy2:Intel Core i5 2500K(na 4Ghz),16 Giga Ram,SSD Revo drive 3,Win 7 64. to jen pro info,ale tu už je jaksi mimo mísu.A nato pivo bych klidně šel... |
vladimir64
![]() |
|
drtoto je ťažké. Veď každý na tebe zarába a ty snáď zarábaš na niekom tiež, či nie?Na pumpe platíš naftu - zarobil na tebe pumpár, majiteľ pumpy, dodavateľ paliva, rafineria, ťažobna spoločnosť, prepravna spoločnosť, arabi. Ide len o to, či si ochotný ešte zaplatiť 1,4EUR za naftu alebo nie. Zadarmo ani kura nehrabe a tobôž tom a jerry. |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2ICE pôjde aj po vypnutí a modul netreba meniť ,mne se to netýká já píšu za souseda ale jestli jsem to dobře pochopil tak ICE jede jak v CW tak v Irdetu a pokud se vypne CW tak už pojede jen v Irdetu a to ten jejich Mascom neumí.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
Nový bonusProtože řada abonentů používá stále karty CryptoWorks a hodlá je vyměnit za karty ICE, zeptal se server (nevhodné slovo) výkonného ředitele TradeTec Jaromíra Glisníka, zda se bude opakovat úspěšná akce Výměna s bonusem 600 Kč, která skončila 7. 8. 2011: "Akci bonus 600 Kč k výměně asi oprášíme na podzim. Fungovala bezvadně. Asi ji jen trošku pozměníme. Dosud nejsme rozhodnuti, jak to uděláme."Takže potěšující odpověď pro všechny zájemce o výměnu, kteří letní akci Skylinku nestihli využít. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 167 | |
![]() |
|
![]() |