![]() |
|
Skylink: Nové programy nebudou na starých kartáchTo je neuvěřitelný.Zase straší,že na starších kartách Cryptoworksbudou postupně vypínat placené programy.Pochopil bych,kdyby mi tu novou kartu dali zdarma,ale přece si ji nebudu kupovat za x peněz z vlastní kapsy,obzvláště když jim platím už nejméně 3 roky pravidelně za Eurosport HD,Filmbox atd..Si snad dělaj prd..,ne! To může dopadnout jedině tím,že si seženu nějakou cizí platformu a vys...ru se na celej skylink. |
vladimir64
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 77 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 167 | |
![]() |
|
JarousA co má společného vypínání CW ODO3 a kartami ICE? :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
Jarousmýliš sa ice pôjde pekne dalej v cry aj po vypnutý cry🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@ vladimireno vidíš. A určite si tých Intelov od čias Slušovíc vymenil možno 10. A prečo? Pretože si niekto vymyslel novší Windows, pre ktoré tvoj starý Intel už nevládal dýchať.Prechod na Irdeto odstráni čiastočne nekalý šedočierny príjem. To že ho niekto má mi nevadí do toho času pokiaľ sa tu s ním nechvásta a robí blbcov z ostatných ktorí považujú za normálne si to zaplatiť. Ty si jedným z tých čo považujú za normálne zaplatiť za službu. Tebe SkyLink ponúkol výmenu s tým že ti náklady kompenzuje. Robím to tiež s mojimi zákazníkmi, keď môj technik niečo pose... tak mu kompenzujem náklady zľavou z ďalšej dodávky alebo servisom zadarmo. divím sa teda, že ty ako platič sa tomu tak vehementne brániš. chápem že s tým má problém kto sleduje voľné programy. Alternatíva je Digi, tam zaplatíš toľko každé dva mesiace. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
Jupi@milanmAký ste si istí ,že ten ID 0D96 raz nevypnú ,šak nedávno tvrdili ,že len nové kanáli Pay-TV budu len na nových kartách a na starých CRW ostane to čo bolo predtým ,a teraz už pomalí chcú aj to Multi atd. Postupne Odpájať :)))PS: Raz príde vyhlásenie .....však už vieme aké a ...... Rv |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
@jarousICE má tú vlastnosť, že laicky povedané je schopné prijímať Irdeto a prekladá ho do cryptoworksu pre čítačku CRW alebo CI-modul CRW.Pokiaľ je nejaká uni čítačka s pochybným SW je to otázne. |
Dagy2
![]() |
|
pištoka nevíš prečo by vypínali ice asi tak šmudlo :laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
PISTOKbolo to tu v nejakom rozhovore od Skylinku otvorene povedané - koniec 2012 = neplatený základ na CRW a zvyšok len ICE+Irdeto, z toho prevažná časť MPEG4.Takže nie je sa čomu diviť. Myslím, že všetci s tým počítajú, okrem tých čo si nedali ešte aj minulý mesiac povedať a kupovali o 106 super prijímače SD v akcii v NAY a podobných obchodoch. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...No tak to potom je něco jiné,pokud by FUNGOVALA ICE karta v CW přijímačích i po VYPNUTÍ CW tak to měli nějak lépe informovat majitele karet.Kdyby to napsali polopatě jak to je tak ten zájem o ICE karty by byl jistě větší.V mém okolí majitele karet CW ta nabídka nijak zvlášť neoslovila prostě jen viděli ,že od Skylinku chtějí 600kč.A já ač sem chodím často jsem tohle taky nikde nečetl.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
JupiA nevieš z akého dôvodu by teraz nemohli pridať tie neplatené nové TV na staré CRW ,ak konkurencia sa vyjadrila že žiadne rozdieli robiť nebude ,tak potom aký to má zmysel ,lebo ja si myslím ,že tie TV pôjdu aj na CSlink CRW.@Dagy2 ANO ja viem ,ale není tam spomenuté že neplatený základ ,teda Nove TV už na CRW nebudú a toť je Neplatený základ. Teda ja mám zaplatený ten Multi do konca 2012 ,tak som zvedaví či ma nevypnú skôr. PS: Úspešná akcia Vymena. Ako donútime k dobrovoľnej výmene za 24 eur.Predplatiteľa ,Multi atd. 100% spokojného zo svojou CRW ??? No proste tak ,že ho Odstrihneme. :laughing: Ovšem bolo by aspoň pekné predtým poslať poštou tu ICE. |
PISTOK153
![]() |
|
pištokale to bude tak za 100 rokov ked si nevymislia niečo nové :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
PISTOK153A co by měli poslat těm, co už si koupili kartu ICE ze svého před nějakým časem? Ještě před tím, než přišla možnost s kartou Výměna?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...tipnem si jesenne novinky u platformy cslink:- preladia sa kanaly z jednej frekvencie na inu..a z tej inej na tu prvu..tzv. vymena pozicii...to aby ludia nevysli z cviku a aby si nemysleli ze v CSLINku sa nic nedeje a platforma nepripravuje pre ludi nejake zmeny :laughing: :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Dagy2ja to beriem ze kazdy na mne chce zarobit :))) ale proste som len chcel poukazat ze skylink ten bonus co rozdaval v konecnom dosledku nic nestal a na kazdom zarobil 24€ tot vsjo ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
Jupiešte ,dám ti jeden dôvod ,tá ICE je iba na uľahčenie na IRDT ,nikde neni písané večne.Takže na trhu je už dosť Skylink Ready STB podporujúcich IRDT ,preto nevidíme žiadny dôvod prevádzkovať kartu ICE v prechodovom CRW režime koli zastaralým prímačom ,ktoré už dávno neposkytujú dostatočnú ochranu pre poskytovanie našich služieb a nesplnaju ani nové štandardy pre poskytovanie ,kladené na noví systém a ani rozširujúceho sa nového formátu MPEG-4. Dnes si zákazník môže vybrať zo širokej ponuky READY STB ktoré okrem iných Bezpečnostných Funkcií podporujú aj Formát v MPEG-4. PS: Stačilo by to napísať takto ,ako tento príklad a je to jasné. :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...no ale tymto konanim by sa skylink sam odpilil..keby odpojil ice karty..a ludia by boli nuteni zas nakupovat IRD karty..toto by mu uz snad ani nezozrali :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...Většina lidí o ty ,,bezpečnostní fukce´´ které např. znemožní nahrávání a sdílení do druhého pokoje nestojí. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@jarousskus tento linkhttp://www.skylink.sk/web/document/cms_library/173.pdf Je super, že SkyLink informuje svojich "partnerov" na ich meetingoch. Koľko užívateľov z deklarovaných miliona kariet je v styku s nejakým partnerom Skylinku? |
Dagy2
![]() |
|
PISTOK153nie kazdy chce ich sunt skylink ready. to ta nenapadlo???? preco by som si mal menit box ked ho mam cca pol roka stary s podporou crw a plne mi vyhovuje??? na to je potom dobra prave ta ICE karta ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
hifiokhlavne o ne nestoja tí čo majú zadara plnu nálož na CRW a šeruju ju cez wifi po celej dedine. To si fakt trafil kliniec po hlavičke :))) |
Dagy2
![]() |
|
drtoSkylink na mě vydělal (správněji řečeno utržil) 600,- Kč, ale mě to v konečném výsledku nic nestálo. Mám tedy důvod přemýšlet nad tím, jestli by měli měnit karty zdarma nebo ne?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerale to ti nikto neberie. si spokojny a tak to ma byt.ja moju staru kartu menit nehodlam. pre mna z tej novej ponuky nieje ziadny zaujimavy program ktory by ma donutil prejst na ICE alebo IRDETO. ked ma stopnu tak to budem riesit potom. teraz na nich kaslem a myslim ze nie som sam ale takto zmysla vela ludi. a menit len preto ze aj ostatny "zbrkly" menia??? tak to teda ani omylom ;) a ruku na srdce kolko pozeras tych programov z platenej ponuky a ako casto? aj tak nakoniec vsetci koncime pri zklade :))) motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
![]() |
|
joscerniektorí lúdia nemajú ani Web ,a či im príde raz začas Skylink časopis ,no tí starší ani tomu nerozumejú ,takže ak ym to pošlú na Dobierku trebárs za tých 24 eur.z nejakým Letáčikom čo stým ďalej ,myslím si že by to bolo Férové voči tím ľudom.A tí čo si tu kartu kúpili zo svojho ,lebo boli Ne... na nove kanáli čo väčšina mala základ ani no čo tak nakúkaš za 24 eur.o nič by neprišli ,toť som nepísal že tu kartu máju poslať zadara ,aj keď by sa im Patrilo. Toť pozri ,ja natu kartu Nemám a ak som mal ,kupil som Ročnu CSlink CRW ,toť mám ju v šuflíku ,Jednu Skylink som vymenil za CSlink IRDT ,už len koli tomu že za novu kartu skylink CRW som dal kedysi 4500SK a táto Csl z Totalom má cenu rovnakú 167,20€ ,aj ked je síce ročná ,no ale výmena 1:1 ovšem aj keď ten programoví balíček my nevyhovuje ,ale ide o Love a na pôvodnej skylink bol iba grátis ,Ovšem na tej Druhej mám to Multi. |
PISTOK153
![]() |
|
drtoani ked pridaju Eurosport2Hd nedáš :)))🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
tulenpiše:no ale tymto konanim by sa skylink sam odpilil..keby odpojil ice karty..a ludia by boli nuteni zas nakupovat IRD karty..toto by mu uz snad ani nezozrali :laughing: Pokial máš ICE kartu ,ona vie aj IRDT ,Skylinku stačí poslať EMM inštrukciu a karta sa prepne do IRDT modu sama ,Je to v podstate IRDT karta. Ináč ani to nieje potrebné lebo v IRDT pracovať vie pokiaľ ju vložíš do IRDT Modulu ,alebo čítačky. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: Skylink: Nové programy nebudou na starých...Dagy2, těch pirátů podle mně zdaleka tolik není. Stejně by si od nich většina nikdy nic nekoupily. Nebo minimum. To není tak lidová záležitost jako Digi TV. Si myslím tedy. Takže si opět myslím, že odvolávat se na piráty je velice alibistické.A o opaku mně nikdo nepřesvědčí. Jo, a co jsem slyšel o té wifině, je velice náchylná na rušení. Není nad kabel. Já vím, že myslet si něco znamená (nevhodné slovo) vědět, ale.... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 167 | |
![]() |
|
![]() |