![]() |
|
ruska khldobry vecer chcel by som sa opytat na nejaku platformu ktora dava khl mam na mysli viasat baltic ukraine da sa zohnat nejak karta ak ma niekto skusenost dajte vediet dakujem |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: ruska khljá jsem se ptal zatím akorát na viasat lotyšsko. a vychází to na 500 EUR ročně za plnou nabídku. je to včetně poplatků za zprostředkování. na tu ukrajinu se potom schválně kouknu, ale víš co, je to mimo EU... těžko bude něco k sehnáníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
re.khldik za odpoved a cez aky je to ebay? alebo mas nejaky kontakt |
openkaa
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: ruska khlmám stránky. psal jsem mu email. ale to je drahý!! já myslím, že seženeš levnější nějakou platformu z ruska. nevíš jaký programy to vysílají v rusku?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ruska khldá se koupit z německa od rusů Raduga TV (75E) a Platforma HD (9E) v tom prvním případě se prodává jakási samotná Irdeto karta na 6 měsíců za nízkou cenu kolem 70 EUR. a Platforma HD se prodává v sadě s přijímačem za 300 EUR. je tam promo na 3 měsíceVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ruska khlnaco tolke prachy davat,ked to ide aj cez reshadreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
RE: ruska khl80-100 EUR za půl roku nejsou žádný velký prachy. to bys pak musel zavrhnout všechny český platformy :laughing: o čemž pochybujuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Platforma HDpodle mě ta Platforma HD rozhodně stojí za hřích jako. tím myslím tu první investici do toho přijímače. předplatný už je potom levný. sleduju některý ty stanice na internetu a líbí se mi to:http://tvali.eu/index.php?action=sat&channel=1460 Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ruska khlTento paket na 60E studijně testuji(http://www.lyngsat.com/packages/aktiv.html). Super. Střední čechy 105 parabola a je to na "hraně". Tobě to půjde ale podstatně lépe. Je tam i ten kanál KHL.Ale s příjmem si musíš poradit sám, naznačil jsem , jak já to chytám, chápeš ....Jinak Raduga 75E jde také v pohodě,ale není tam KHL. Je tam ale zase Viasat sport,kde je hokeje také dost ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: ruska khlten share z ruska není až takový mystérium. normálně jsou tady o tom tématahttps://www.parabola.cz/forum/topic-64211/ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: ruska khlPlatforma HD stojí na rok necelé tři litry, karta není spárovaná, hraje mi v DM 800HD, jezdím každoročně na motorce do Sevastopolu, tak si kartu vždy koupím! |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |