Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

přijímač / CAM modul pro SKY ITALIA

Objednal jsem si předplacenou kartu Sky IT a budu kupovat HD přijímač. Chtěl bych se zeptat, na jakém přijímači s uni čtečkou karta půjde, popř. jaký CAM modul dokáže VideoGuard dekódovat.
Díky
Momochodem, pro zájemce o Sky IT, na www.mhitech.it mají akci na předplacenky na 1 rok za 179€ (+1,20€ poštovné do ČR).

Joe1
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66
Odpověď v diskusním vlákně

RE: přijímač / CAM modul pro SKY ITALIA

já můžu udělat ještě jednu věc. na tom ital fóru jsou nějaký nicky co se hodně často objevujou v nejrůznějších tématech. a já se ho zeptám co by tak doporučili na tu sky. aby tam nebyly nikdy žádný záseky na HD kanálech (ani jednou za den) a všechno fungovalo 100% perfektně. počítám ale že mi napíšou něco v tom smyslu, že nic není 100% dokonalý a nikdy nic nefunguje na 100%. což je naprostá pravda

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ty vis leda velky kulovy. ty ses natvrdlej chlapec z kladna.
vubec nevis nic ale spinu kolem sebe kydas jak zhrzena milenka.
at si nekdo koupi skvelej prijimac kterej kuli zmene emu musis komplet preflesovat. v linuchu zmackes par tlacitek , zamenis plugin a jedes dal. nemel laskave o necem o cem vic leda z povidani u druhyho stolu v hospode.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

jo chlapče, to si těžko. ten vantage těžko můžeš přeflešovat v případě potřeby, když už dva roky nemá žádnou podporu :laughing:

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

bomba stroj a to chces nekomu doporucit ?? tobe kape na majak !!!

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

no já nejsem prodejce. já nic jinýho nemám. pak je tady skohy, ten používá fergus. a to je asi tak vše :laughing: co po nás chceš za zázraky. podle těch příspěvků na fórech se dá těžko něco přidat. to nikdy nevíš, když to nemáš doma... neznáš to

vortimond

Já si teda myslím že diskuze zase nabírá směr takový,že tazatel si vůbec nemusel kupovat orig.kartu a mohl si zde za velké podpory tlachajících linuxáků koupit taky nějakej ten jednoduchej bezproblémovej a zcela každýmu srozumitelnej linuxovej přijímač a my co jsme mu chtěli poradit co k origo kartě za origo přijímač jsme se klidně mohli zdržet nějakejch přiblblejch rad o tom že to sice na Vantage či HF8900 chodí zcela bez problémů ale holt nevidíme nějaké ty asi hrozně moc důležité údaje o zápisech apod.ale když zapnu přjímač a budiž světlo tak si přece nebudu komplikovat život různejma odnožema rádoby linuxovejch přijímačů a honit každý týden měnící se verze oscamů a ixcamů a všelijakejch v mejch očích zbytečnejch plug inů který mi stejně lepší obraz nevyčarujou :laughing: :laughing: linux je linux a karta je karta to mi nikdo nevymluví u linuxu jenom furt něco ladíš a ve finále nic nevidíš

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

jo. já jsem to původně před časem tak bral. že tohle je skvělá šance jak si s těma přijímačema (vantage a spol) co už jsou bez podpory užít trochu zábavy. a nebylo to zbytečný téma. už víme konečně jak je to s těma HD stanicema. že ten SKYBOX je blokuje, když "karta není s HD" ale v UNI čtečkách chodí bez problémů

vortimond

Máš pravdu jeden příspěvek mezi těma mračnama kvantitativní nicoty určitý přínos měl ale zaplať pánbůh mi to ten všemi opovrhovanej polskej krumpl Ferguson zobrazuje komplet bez problémů,proto tedy tam ti italové někdy uvádějí NoHD a už alespoň víme proč

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006

Pokud chceš levný a spolehlivý přijímač s UNI čtečkou na Sky IT, kup nejlevnější Edision Argus piccollo.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

jo a ještě jedna věc. u žádnýho přijímače nemáš jistotu, že tu další generaci karet, která příde budou číst!!! že někdo určitě napíše nový firmware. (kromě těch linuxů, který jsou pro mě osobně a spoustu dalších bezpředmětný, protože to v žádném případě nedokážu ovládat)

vortimond

vortimond nevi vubec nic, ale mele kraviny a LŽE

no ja ti nevim, pokud nedokazes ovladat linuxovej prijimac, tak vrat obcanku.
tvoje prispevky jasne dokazujou , ze nevis vubec nic a plane tlachas
vis co ? ja se schvalne podivam jestli na tech serverech , ze kterejch muzem updatovat je konfigurak pro skyIT, kdyz pro skyUK sem tam nekde videl.
on ten linux bude v konecnym dusledku snazsi nez nejakej kram.
vybalis z krabice box, na usb flashku nahrajes soubory stazeny z netu. strcis do boxu, zmacknes par tlacitek a mas vse nainstalovany. napriste uz flesku nepouzijes , protoze si tou prvni akci prijimaci rek, odkud ma sosat . priste jen vlezes do menu, das download tohle tamhle a je to hotovy. ale ty ses z kladna, tam je zjevne mozny vsecko.
anebo misto oscamu pouzijes mcas, jestli ctu dobre, tam to jde taky. ale bez takovy kontroly nad tim vsim

bublajs

tohle je pro mě jak se říká španělská vesnice. němci zase říkají "česká vesnice". Das ist mir ein böhmisches Dorf. :laughing: a je nás víc než jeden. vždycky se tady psalo: začátečníkům nemůžeš v žádném případě doporučit dreambox nebo něco podobnýho.

vortimond

a to si cet kde ?? u vas v kolbence ? meles strasny blbosti !!!

bublajs

skohy

a ty si myslis ze linux prijmac a oscam je len na nelegalny prijem????? to si vedla jak ta jedla :))) na oscame predsa ide aj o prijem legalnych kariet. a ide prave o to ze oscam zvlada nemale mnozstvo kodovania co ten vas vantage asi tazko dokaze ;)
ale kludne nech si kupuje kazdy co uzna za vhodne. je to kazdeho vec. ja som presiel na linux + oscam a uz by som teda nemenil ani omylom ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

hlavne oscam neni zadnej emulator. oscam je defakto ctecka karet i kdyz je to vlastne cardserver. to ze nekdo nekde upravil oscam , ze umi vic nez pracovat s kartou je vec jina. popravde v soucastne dobe je to nepouzitelne pro nasazeni, takze to nema smysl resit. ze to jde obejit vi kazdej uzivatel letiteho mgcamu.
pak tu mame taky uzavrenej system MCAS, videl sem zkusil sem neznam nepouzivam.
uz me uzivatele nekterejch strepu zacinaj vadit tim, ze si vymejslej a predevsim lzou aby se predvedli jaky sou mistri . jste k smichu vazeni.

bublajs

bublajs

plny suhlas R^ R^

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 66

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra