Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LED 2sat.přijimače na PIP

Měl jsem - už nemám.Odešel TV LCD 32865 HD který uměl 2 sat.přijimače , oba na PIP, mohl jsem sledovat 2 fotbaly najednou Nyní nemohu najít žádnou LED která toto umí , pouze 1 sat.přij. a 1 pozemní.Pokud někdo má doma LED která umí 2 satelity, prosím o info, předem díky.

amc
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

dej to

opravit,tyhle anomálie budeš těžko hledat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

opravit prý nelze

TV ještě v záruce,vrátili peníze

amc

@amc

Nechápu popis TV - to měla přímo TV integrované dva DVB-S tunery? Nebo uměla v PIP zobrazit dva různé externí zdroje signálu?

KamilZ
Registrace: 11/2010

@amc

Jinak 99.9% dnešních TV nemá 2-tunerový PIP, pouze parodii na typu tuner + externí vstup :-(.
O dvou tunerových vím pouze o Loewe nebo SHARP X5 (a to ještě nepotvrzeno), obojí strašně drahé a stejně nemají dva DVB-S tunery.
Takže asi jediná možnost je TV s DVB-S tunerem a k tomu přes HDMI ještě jeden DVB-S přijímač.

KamilZ

TV LCD 32865 HD

je dvoutunerový analogový příjimač, použival jsem 2 přijimače DM7000S,umí PIP, PAP, přehazování obrazu i zvuku, na fotbaly ideální,( cena byla 12.200,-kč ) třeba někdo podobný LED má a poradí.

amc

amc a KamilZ

prvého síce bolo ale nie apríla. Si snáď obaja robíte prču.
1/ dvojtunerové telky:
Napr. http://www.technisat.de/indexfd07.html?nav=MultyVision_ISIO,de,1294843974364-1278661354286
2xDVB-S2, 2xDVB-T, 2xDVB-C, HDD, 2xCI atď atď, PIP, PAP, PAT

2/ na sledovanie PIPu z dvoch STB ani netreba dvoj-tuner TV ale možnosť zobrazenia dvoch externých vstupov

Dagy2

@Dagy2

1) - proč bych si dělal legraci? Kolik existuje TV pravým dvou tunerovým PIPem? Když to vezmeš poměrem k (bohužel) "normálním" TV, tak to bude tipuji minimálně 1:40 :-).
K Technisatu - nemůžu tam vyčíst, že lze skutečně osadit 2xDVB-S tuner (dívám se na anglické stránky http://www.technisat.com/index30f2.html?nav=MultyVision_ISIO,en,1294843974364-1278661354286 ), pouze píšou o duálním tuneru DVB-T, DVB-S a DVB-C což chápu tak, že TV má tři tunery a z toho v jeden okamžik mohou být dva aktivní. Pokud by skutečně mohla mít např. konfiguraci 2xDVB-S + DVB-T tak by to bylo super, kde přesně jsi to prosím vyčetl?

2) - to je jasné

KamilZ

opakuji

dva satelitní přijimače s výstupem ( HDMI nebo scart )TV LED - PIP . Samsung atd, umí pouze jeden satelitní přijimač a jeden pozemní. Zná někdo značku a typ který umí dva saet.přijimače na PIP ?

amc

@amc

Pleteš hrušky a jablka a švestky dohromady :-). Rozlišuj "satelitní přijímač", externí vstup do TV, interní tuner v TV (je jedno jestli analog/DVB-T/DVB-S).
Většina dnešních TV umí PIP jako jeden interní tuner + jeden externí vstup (a je jedno, jestli je do externího vstupu připojen satelit nebo DVD přehrávač nebo jánevímco). Takže když budeš mít TV s integrovaným tunerem DVB-S tak ti v PIPu může jít druhý DVB-S připojený do externího vstupu TV. Tyto TV jsou běžné, jak sám píšeš.
Ty ale chceš, aby TV uměla pro PIP použít dva externí vstupy.

KamilZ

KamilZ

nepletu nic, 3roky jsem výše uvedený TV používal,nyní mohu používat na Samsungu LED UE32D6100 jeden fotbal ze satelitu a druhý pozemní ( Čt 4 ) jinde fotbaly nedávají . V žádné prodejně ani servisu které jsem oslovil neznaji požadovaný LED

amc

amc

Tak proč jsi si nekoupil UE32D6530? Ta má i DVB-S2 tuner a v kombinaci s ext. vstupem by jsi měl Tebou požadované "dva satelity".

KamilZ

RE: LED 2sat.přijimače na PIP

@KamilZ :))) R^ Nevysvětlíš.. ;)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

hoši nevysvětlím

já Vám - nechci zabudovaný tuner ale přes HDMI dva samostatné satel přijimače, nechme toho, snad se časem něco objeví.

amc

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra