![]() |
|
Jak jeto u Cs linkuZdravímted mi má končit multi balík u skylinku a celej skylink mě štve tima neustálima změnama.Tak chci přejít k Cs linku ale nevím jak to u Cs linku chodí základ neplacenejch programu by měl bejt stejnej jako u Skylinku žejo ? a ted jak jeto s placenejma programama jak je možnost si je zaplatit jestli zase složenkou jako u skylinku nebo vím že jsou nějake kupony a aže ty kupony ksou nějak 400kč a vejš .To přijdu do obchodu kde ty kupony prodávaj a žeknu že chi kupon na Total balík nebo jak jeto kdyby mito mohl někdo visvětlit předem děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkuA joscer je zase úplně posedlej tím jak na Skyshit každej kašle protože jsou předražení a nic nenabízí kromě toho svýho maďarskýho kolečka v každým rohu a SD programů vydávanejch za HD :razz:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkuako na pieskovisku :laughing: :laughing: |
Demoslav
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkuNou koment.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkucelý Poldas nou koment :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkuCelej Jupi se svou manželkou joscerem no comment :razz:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSTy umělče sklidni hormony a do nikoho se nenavážej!Co je u tebe ty umělče předraženýho?26 programů za 3190kč či "mých 6" za 2640?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkuAkorát ta cena je u Skylinku při platbě na rok dopředu a nikdo neví jestli budou existovat za měsíc natož za rok. Takže šoupej nohama a příště se nauč v ceníkách líp číst popleto :razz:Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkuhttp://skylink.cz/web/structure/13.html Tam se začti a uvidíš že to lze platit i měsíčně!!A porovnej to se "svobodnou tv"! A viz víše!!Pokus se vždy nad tím zamyslet co je výhodnšjší a co ne,jestli je platforma se 4miHD Programy :laughing: lepší tak už nic raději nepiš protože si už teď myslím o tom co zde blábolíš své :laughing: :laughing: RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Jak jeto u Cs linkupetr33: Naprostý souhlas. Balíček Mých6 je naprostý nesmysl jen já bych si z nabídky vybral minimálně 8 programů a co zbytek rodiny.A když budu počítat jen měsíční poplatek, tak dávat někomu necelých 42kč za jeden program je cena pořádně přemrštěná. PoldaS: Věř tomu že existovat budou. A ještě jedna věc. Já vlastním obě karty tak když se něco změní tak můžu hned přejít ale zatím nemám důvod. |
kobra256
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 371 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |