Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Satelita2000

Zdravím všechny,začal jsem používat satelita2000 do tv PanasonicL37g20přes hdmi.Problém č1 Nejde mi teletext ,jen satelitním ovladačem a problem č2 Ze satelitu mam scart do DVD rekorderu Panasonic dmr eh50 ep s , když něco nahravam tak mi dvd po 1 až 9 minutach vypne objeví se před titulem proškrtnutý čtverec.V návodě to píše " Titul který nebyl zaznamenán kvúli ochraně proti nahrávání.U předchozího satu Openbox810 jsem tyto problemy neměl, díky moc za radu

Al Bunda
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelita2000

ad.1 txt ti pojde iba cez sat ovladac..kedze to mas prepojene cez hdmi ine riesenie nie je..

ad2. nenapisal si aku kartu mas...ake kodovanie..tak mozno aj preto..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

mimoxodom to je co za zverina nahravat to z digitalu prevadzat na analog a nahravat na dvd rekored? wole..sorry ale kup si externy hdd a vyriesis 2 problemy jednou ranou!!

tulen

openbox x 810 bol prijimac z vystupom cez scart tak tym je povedane vsetko.

tulen

Kartu Cs link Irdeto premium,s tím teletextem je to na ....
:fuming:

Al Bunda

tulen

Jedna se mi o nahrani na dvd hdd a potom to přepálím sestřihnu na dvd nosič,rychlejši (minimax disney )kvuli dětem ,mam i HDD320giga přes usb ale u toho satu je usb ve předu a složitější cesta to dostat na dvd nosič

Al Bunda

irdeto karta ti to blokuje automaticky...je to novinka a vymozenost...odpoja klientom nahravanie..

ja viem ok..ale uvedom si ze signal..digitalny ...prevadzas do analogu cez scartku.a potom to nahravas..to je dost zverina..a vysledok iste nic moc..

tulen

ak si prepojis ten pristroj scarkou s tv /nevim ci ma scart vystup snad ano/ tak ti txt pojde ako predtym..ale prides o kvalitny signal a HD najma..

no a s tou kartou..to bude v kodovani..cryptoworks taketo psie kusy nerobi pokial viem

tulen

na irdete chodia kluce kazdu chvilu..cize zacnes nahravat film..s klucmi...ok..rozkoduje ti to ale pocas nahravania ak system posle dalsie kluce nove..tak vtedy sa ti nahravanie stopne...resp. nerozkoduje ti to...ako nam bolo vysvetleen toto je obrovska vymozenost novinka a sluzba pre abonenta..tak to ber sporotovo

tulen

pokus

Začal jsem nahrávat čt24 fta, potom přepl na kodovany a už to šlape 20 minut v jedné stopě,pak to vystřihnu uvidíme, jinak obraz se mizdá Q ,a to si myslím že mám velké nároky na qualitu obrazu.

Al Bunda

no zalezi od toho kedy poslu nove kluce...nahrava ti to rozkodovane asi..ked to mozes upravovat..to je podstatne..keby ti to nahralo zakodovane tak to prehras len pokial nezmenia kluce...potom uz nic..ak ti to nahra odkodovane ok...len ti medzitym pocas nahravania nesmu zmenit kluce lebo nahravka je nepouzitelna..

tulen

toto sa mi tiez zoparkrat stalo...ze pocas filmu zmenili kluce a uz som tu nahravku nedokazal spracovat na pc..ale v CW tie kluce menia raz za cas..v irdete to bude casto..prave preto aby ludom obmedzili nahravanie..

tulen

co je to za hodnota raz za čas a často, zkus to uvést v nějaké časové jednotce cca....

Al Bunda

cryptoworks vraj raz za 2 tyzdne
irdeto vraj niekolkokrat denne..
presnejsie nevim..

tulen

To je dost přesné dík

Al Bunda

skus vymenit karty..ak mas este tu staru s CW ci ICE a zistits ten rozdiel..

tulen

Problém s ochranou:
problém nie je v Irdeto karte ale v blbom module ktorý si použil. Určite je CI+
Vymeň napr. za Mascom a je po problémoch s nahrávaním.

Kľúče
u IRD sa vraj menia 1x za 26hod a operátor to vraj nemôže meniť - toto predávam ako som kúpil

TXT, úprava nahrávky - bohužiaľ kúpil si prístroj aký si kúpil. toto nie je všeobecna platná poučka. Mnohé prístroje strihajú veľmi dobre priamo na HDD pripojenom k STB interne alebo externe

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra