![]() |
|
Bára Špotáková ZDFPane bože, co to dneska na ČT bylo? Ani jeden pokus v přímém přenosu. Jak je možné, že na ZDF jsou jiné streamy? To je za příplatek, nebo jsou v ČT neschopní?Vložte TEXT podpisu
|
linc
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
RE: Bára Špotáková ZDFTeda já ZDF neviděl, ale přepínal jsem mezi CT, Euro, Russia 2, TVP Sport a RAI Sport a vsude byl stejny stream a nezda se mi ze by zrovna ZDF mela jiny stream... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Skončila druháprvní ta ruska a němka ař 4táO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Bára Špotáková ZDFTo vies nemci vojnu prehrali ti ostatni co spominas ju vyhrali,tak to aj vyzera......Ked tak pozeram na nemecko mohli sme ju radsej prehrat! :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Bára Špotáková ZDFObávám se, že v konečném historickém důsledku Němci válku vyhráli... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Bára Špotáková ZDFTo si povedal ty.Uz sa poucili,co sa nedalo tankami to sa da hospodarsky.......a bez vlastnych strat!A teraz vsetci vitazi s ovisnutym nosom cakaju kedy pride najaky nemecky investor aby bola robota.Hold vitazi..... :laughing: Ale sme dopadli kua...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Bára Špotáková ZDFbyl to peknej souboj, bara se snazila . dneska bude zase po meste nablito, fanousci budou chlastat prvni ligu :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
![]() |