![]() |
|
Vu+ Uno - ake mate skusenostiZdravim,okole VU+ je mnoho reci co sa tyka kvality obrazu a pod. , najam u Vu+ Duo, ktory je asi najviac rozsireny medzi ludmi. Mam zaujem zakupit VU+ Uno, ktory mi vyhovuje z niekolkych dovodov, avsak chcel by som vediet osobne nazory uzivatelov,ktori ho uz maju doma. Zaujimalo by ma najma: 1) Ako ste spokojni s obrazovou kvalitou u SD a HD stanic v porovnani s inymi boxmi 2) Je prepinanie stanic ozaj tak svizne ako je to tu? http://www.youtube.com/watch?v=5spQmDXOVrg 3) Ake najnizsie SR to ozaj zvlada 4) Ako sa sprava modul Diablo v prijimaci Vdaka za reakcie. Som povdacny za kazdu odpoved. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno - ake mate skusenostiPromin Sato, ale něco mi tady nehraje. Bud nemáš to vybavení, co píšeš, anebo opravdu nevím...Už jsem alergický na dotazy na obrazovou kvalitu u sat. receivrů. Na to si se měl ptát, když jsi kupoval tv. Většina si koupí shity televizy a pak to chce vylepšit sat. receivrem. Možná se pletu a v tom případku promin...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
To: TukanZdravim kolega,ja som napisal "Mam zaujem zakupit VU+ Uno", cize neviem na co zdoraznujes ze mam nejaky shit televizor, popripade nemam techniku co mam uvedenu ;P. Pytal som sa na nazor ludi, ktori uz dany prijimac maju...ak by som ho uz mal doma, tak tak by som nezakladal toto vlakno a s kludnym svedomim by som si to porovnanie urobil sam a doma a mozno aj s dalsimi prijimacmi, ktore su po kolegoch.... Preto by som bol rad, ak by sa vyjadril niekto, kto ma VU+ Uno, cize nie nic ine, popripade kecat od temy. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Vu+ Uno - ake mate skusenostiMáš pravdu, kecám od témy a tento přijímač nemám, takže nemám co do toho mluvit...Mám slabší chvilku a Tvoje dotazy, vzhledem k vybavení, které máš, se mi zdají trochu stupidní, asi jsem divnej...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Vu+ Uno - ake mate skusenostisatomáš DM8000 a Vantage 8000, čili oba dvoutunerové stroje. Nechápu, proč se zajímáš o nějaký jednotunerák... Kdyby jsi se zajímal o VU+ DUO, to bych chápal - mohu jej doporučit, je bezva (i obraz - jen to chce trochu si pohrát s nastavením - myslím u toho VU+ DUO). 47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
Vu+ Uno - ake mate skusenostiVdaka za rekaciu Deda Petr.DM8000 a Vantage 8000 som nebral kvoli tomu, ze maju 2 tunery, ale pre citlivost tunerov a blind scan (Vantage 8000) tichto prijimacov. Povazujem sa za c-band maniaka... Vu+ ma zaujalo z viacerich dovodov: 1) Linux na ktorom sa chcem viac ucit a nebude mi vadit ak budem mat viac zelenej farby ako je bezne. DM8000 je vyuzivany na "stabilny prijem", takze ho nemozem pouzit ako experimentalny stroj na moje ucenie. 2) Ma mimo 2 citaciek aj CI sloty, kde mienim vyuzivat aj to co ponuka Diablo, ci iny Cam.. z toho dovodu odpada DM800SE a 7020HD este nie je. 3) Normalna cena prijimaca za to co ponuka Vu+ Duo ma kolega, taktiez si ho pochvaluje (ma i DM800)avsak VU+ Uno ma novsi procak a viac pamata a ozaj ten druhy tuner nebude vyuzity. Asi tolko. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
satoNeviem či ti tu niekto pomoze. Ak si z bratislavi ten prijimac ti poziciam na 2 dni.pkubix@gmail.com |
peso006
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
To: peso006Dakujem za ochotu. Bratislava je momentalne mimo mojej posobnosti. Ak by si vsak bol ochotny a mal trosku casu odpis na otazky co som tu dal. Budem ti velmi povdacny, hoci napises svoj pohlad na prijimac a odpovies hoci iba na jednu otazku. Nie kazdy ma moznost testnut napr. nizke SRka. Inak uz som sa viacmenej rozhodol, ze si ho vezmem.... Investovat do vzdelania sa mi zatial vzdy oplatilo a Vu+ Uno bude moja ucebnica na linux......P.S.: Toto forum v poslednej dobe dost straca na svojej pritazlivosti, kedze sa tu vytratil zmysel tu nieco normalne napisat. Ludia akosi stratili chut prispievat normalnymi radami, ci poznatkami a namiesto toho sa tu vo vacsje miere objavuje urazanie, nadavanie a vysmech. Skoda ze to tu admin neberie vaznejsie, bolo by to super forum!!! Skoda :( :( Rv Rv ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
to neníchyba admina,ale nás samotných,fórum děláme my,ne admin R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
re:pierrepetrNaprostý souhlas. R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Vu+ Uno - ake mate skusenostiSato promin, už jsem to psal, ale máš DM8000 a bude to "Tvoje učebnice do linuxu", to si děláš legraci? Kdyby jsi se vyjádřil jasněji, tak bych Ti nenapsal to, co jsem Ti napsal. Obrazovou kvalitu nemůžeš porovnávat, pokud nevíš, jaký je tam zobrazovač. Hlavně na tom záleží...Před nedávnem tady byla slušná recenze na ten přístroj, proč si to nepřečteš /i když to je tak trochu reklama/? Raději budeš věřit někomu jinýmu, /spousta lidí ani neví, co je to nejnižší SR/Nic ve zlým, obyčejně na takovéto příspěvky nereaguji... Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
To: tukan casti 1/2Nazdar,ja som to nevzal v zlom. Tu obrazovu kvalitu som dal iba z jedineho dovodu a to je ten, ze sa spomina viac ako u inych prijimacov v spojitosti s VU+ Duo. Jeden z mala prikladov: http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=37439 . To vies, ak si nieco ako take precitas, zacnes mat pochybnosti. Vu+ Duo nekupujem, chcem UNO a bohuzial nepoznam nikoho, kto ho uz mal v ruke, preto takato stupidna otazka. Tiez nemam rad stupidne otazky, ale ak clovek musi, tak musi :) :). Kolega ma doma Vu+ DUO spolu s DM800 a nemozem povedat, ze na neho nadava. Skor je viac ako spokojny co ma za tu cenu... Co sa tyka ze mam DM8000 a teraz si kupujem "ucebnicu" tak to ber tak, ze tu prvu masinu mam aby chodila a bola stabilna... Je to ako auto, ktore ak treba musi nastartovat a ist v dazdi, ci za slnecneho pocasia. Ak pominiem financne naklady na druhy receiver, tak sa v tom chcem vyznat preco ide to, preco ono a ak treba nieco urobit, tak ako to na mam ist. DM 8000 mi pomohol rozchodit uz spominany kolega Dolby...on sa venuje viac Linuxu, prijimacom a z casti i pay tv aby slo to, co potrebuje. Ja zasa uprednostnujem prijem v c-pasme a vsetko co s tym suvisi. Kazdy je expert na nieco a vzajomne sa ludia doplnaju. Inak co sa tyka toho SR tak zvacsa linuxy idu ozaj az od ca. SR2000 vyssie, iba ma zaujimalo ako slpae to UNO. Clovek musi najst kompromis - chcem linux, obetujem pravdepodobne SR pod 2000... Ak chcem nizke SR, tak vezmem napr. Vitamin 5000, na ktori nadavaju iba ti, co mixuju hrusky s jablkami a potom maju nestabilny prijimac. Vitamin vsak nie je linux, cize sa "nic nove" na nom neda naucit. Popripade DR F15, od ktorej ma zatial odradili firmware zaoberajuce sa stabilitou kariet na rusky trh...tvrdi sa, ze taktiez nevezme SR pod 2000 a dorazil ma fakt, ze mi z timu vyrobcu prisiel mail s fotkou obrazu z 60*E - prijem kmitoctu 11466 V s uplne inymi PIDmy. Mal som pochybnosti o SR a dorazili ma PIDmy o ktorich som si myslel, ze znazornuje ok. Posledna zmena na tomto kmitocte bola uz davno, cize vylucujem tuto moznost http://www.lyngsat.com/intel904.html . Zaroven sa o F15 tvrdi, ze je to prijimac pre DXerov! Snimok z menu DR. HD F15 tu: http://imageshack.us/f/69/drhdf15rossia60e12augus.jpg/ Snimok z menu Vantage 8000 tu: http://imageshack.us/f/718/vantage8000rossia60e13a.jpg/ Pokracujem v casti 2. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
To: tukan cast 2/2pokracovanie cast 2:Kazdy udava ine parametre, kazdy vychvaluje ine prijimace...avsak nie je nad osobnu skusenost a vlastny nazor. Vsetko ostatne je iba info, ktore sluzi v konecnej fazi na porovnanie reality s papierovymi/internetovymi faktami. Inak ta osobna nenavist bola spomenuta tak v globale tu na fore a ako je vidno i tu https://www.parabola.cz/forum/topic-64955/ , nie som sam komu to zacina uz vadit. Parabola bola fajn, avsak stala sa tym, cim momentalne je. Nastastie su tu este ludia, co pisu k veci, alebo si vedia i dane chyby priznat. Za to im patri moja ucta. Napriklad i tebe tukan. ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
![]() |
|
RE: Vu+ Uno - ake mate skusenostiJá se zase omlouvám, že jsem reagoval moc zbrkle, mělo mi to dojít, že to takhle nějak bude, člověk se pořád učí a tolerance není nikdy dost. Měj se...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
satoF15 zobrazuje pidy hexadecimálne.Vpid 0134 hexadec. sa rovná 308 dec. ;) Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
![]() |