Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

cslink karty

nazdarek mam dve cslink karty neomezene,ted vybalene s krabice a oni proste nejdou 04295644810790. a pritom mi tam uz zaslali impuls a mam to na ct1 uz asi hodinu.
diky moc nefunguje to jak v arive 100e hd tak v mascomu tak ve strongu nebo illusione.

gambus
Registrace: 6/2011
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: cslink karty

Mal si v ruke vobec navod?Si ho precitaj ked nic nevies.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

mam navod ale ne czech jen polsky někam jsem ho dal už nevím kam

smsmania
Registrace: 5/2011

STOP

precti si manual a pravidla fora. pokud s tim mas problem , tak nekomu zaplat at to vyresi za tebe. zatim si do reseni problemu nevlozil ani trochu snahy a kluci te tady vodej za rucicku. me tvuj pristup nebavi. vas to kluci bavi ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

treba to rozbalit a dáš na USB subor A100, najpr v Arive daj továrenské nadstavenie a vypni zadný vypínač na arive na 5. sekund , daj USB zapni arivu a daj aktualizácia cez USB a druh aktualizácie Allcode+bootloader

opensat1
Registrace: 2/2010

Hele bublajs, myslim, že střílíš mimo. Tady smsmaniak muze byt i dyzneco a tvoje chovani opravdu neni na miste.

polulin
Registrace: 10/2007

opensat1

děkují ty kámo vše šlape díky moc R^

smsmania

bublajs a polulin

jste trapní oba magoří až to bolí a pravidla fora si nechte zaramovat i vasi cestinu až jde videt co jste za trapaky mě to je ukradení ze mate nerví :laughing:

smsmania

Říkal jsem to. Nezapomeň se zase ozvat, až ti to bude psát zakódováno.

polulin

smsmania

Člověk žasne jak tys oprsklý, nechceš se chovat trochu slušně?Pardon já zapoměl tys starý mazák -cca 3měsíce registrace a už tady urážíš.Takhle se chovat si tady nedovolí ani staří "parkosové".Jen tak dál . Rv

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Toto vlákno je naprosto k neuvěření: krám přijímač, nelegální SW, líný a lakomý uživatel, který nejspíš všude jenom krade a nic oficiálně nekoupí a ještě naprostá LAMA, která si pro ten svůj křáp ani neumí vygooglit vše potřebné Rv Rv Rv

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

smsmania-ban

1) urážet, pomlouvat a vyhrožovat čtenářům webu parabola.cz, tj. jednotlivcům, firmám a administrátorům fóra

fitipaldi
Registrace: 4/2011

poruseni pravidel, spam , provokace

chvili sem byl na tvoji strane maniaku, ale tedka uz to vazne prehanis !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

@ all

Je to smutne ale ruku na srdce.Nie je to nahodou produkt dnesnej doby?Pamatate aky sme mali respekt ako decka voci starsim a starym ludom.To ked porovnate z dnesnou mladezou a ludmi co uz dospeli v "demokracii" je nebe a dudy.Cest vynimkam,ale vacsina je taka,arogancia,tupost a jesitnost. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

porusovani pravidel fora ohledne provokace

rosek fakt to neumíte nic jineho nez my tu spatnejaky pravidla kdyz je porusujete sami svou inteligenci jak jste chytří az to boli kdyz vam to sere tak proc sem lezete ja nejsem na vas zvedAvej aasi nemate co na praci tak prudite.ale stejne se tu strapnite chces bannan bez do lidlu tam jsou za 12,90 :razz:

smsmania

Takových ma.mla.su jako je smsmania se jen tak hned není vidět

miku

miku

s.p.a.m

smsmania

je tu někdo kdo dnes aktivoval novou cslink crw kartu? myslím ,že tam mají problem, nechodí emm na některé seriová čísla

honzík
Registrace: 1/2006

Ty bys hochu potřeboval,aby tě někdo kopal do pr.de.le od rána do večera....takových haj.zl.íků jako ty už jsem viděl hodně...A to si to ale s tou Arivou vyhrál :laughing:

Harnadek
Registrace: 6/2009

@smsmania

Příspěvek výše patří pro @smsmania... :)

Harnadek
Registrace: 6/2009

No niečo sa deje,séria 0 4295 6457 08xx x ani ťuk.Celých dvanásť hodín,žiadný zápis.Irdeto v pohode.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

alfasexi , tome kde ste ?

budto vyhodte me, nebo toho sms maniaka. uz jsem za poslednich 24 hodin porusil pravidla fora nekolikrat a zaslouzim si to .
udelam to jeste jednou aby ste moje prohresky nemuseli hledat smsmania je cur.ak zm.rd a deb.il !
poruseni pravidel 1,4,8 a 12 !
peknej vecir !!

bublajs

@bublajs

Vyřešeno.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

@redakce

Dík už tu nebude otravovat R^

miku

uprimne... "zasnem"

na druhu stranu, inteligencia jednotlivych uzivatelov sa najkrajsie prejavi v ramci takychto tem ... takze gratulacia

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

ja sem porusil pravidla 1,4,8 a 12 :) dobre si precti moje prispevky za poslednich 36 hodin :) on tak dobrej neni :)
kazdopadne ti dekuju za jeho odstraneni.

bublajs
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra