![]() |
|
cslink kartynazdarek mam dve cslink karty neomezene,ted vybalene s krabice a oni proste nejdou 04295644810790. a pritom mi tam uz zaslali impuls a mam to na ct1 uz asi hodinu.diky moc nefunguje to jak v arive 100e hd tak v mascomu tak ve strongu nebo illusione. |
gambus
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 323 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: cslink kartyMal si v ruke vobec navod?Si ho precitaj ked nic nevies.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: cslink kartymam navod ale ne czech jen polsky někam jsem ho dal už nevím kam |
smsmania
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
STOPprecti si manual a pravidla fora. pokud s tim mas problem , tak nekomu zaplat at to vyresi za tebe. zatim si do reseni problemu nevlozil ani trochu snahy a kluci te tady vodej za rucicku. me tvuj pristup nebavi. vas to kluci bavi ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: cslink kartytreba to rozbalit a dáš na USB subor A100, najpr v Arive daj továrenské nadstavenie a vypni zadný vypínač na arive na 5. sekund , daj USB zapni arivu a daj aktualizácia cez USB a druh aktualizácie Allcode+bootloader |
opensat1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: cslink kartyHele bublajs, myslim, že střílíš mimo. Tady smsmaniak muze byt i dyzneco a tvoje chovani opravdu neni na miste. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
opensat1děkují ty kámo vše šlape díky moc R^ |
smsmania
![]() |
|
bublajs a polulinjste trapní oba magoří až to bolí a pravidla fora si nechte zaramovat i vasi cestinu až jde videt co jste za trapaky mě to je ukradení ze mate nerví :laughing: |
smsmania
![]() |
|
RE: cslink kartyŘíkal jsem to. Nezapomeň se zase ozvat, až ti to bude psát zakódováno. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
smsmaniaČlověk žasne jak tys oprsklý, nechceš se chovat trochu slušně?Pardon já zapoměl tys starý mazák -cca 3měsíce registrace a už tady urážíš.Takhle se chovat si tady nedovolí ani staří "parkosové".Jen tak dál . RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: cslink kartyToto vlákno je naprosto k neuvěření: krám přijímač, nelegální SW, líný a lakomý uživatel, který nejspíš všude jenom krade a nic oficiálně nekoupí a ještě naprostá LAMA, která si pro ten svůj křáp ani neumí vygooglit vše potřebné Rv Rv RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
smsmania-ban1) urážet, pomlouvat a vyhrožovat čtenářům webu parabola.cz, tj. jednotlivcům, firmám a administrátorům fóra |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
poruseni pravidel, spam , provokacechvili sem byl na tvoji strane maniaku, ale tedka uz to vazne prehanis !Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@ allJe to smutne ale ruku na srdce.Nie je to nahodou produkt dnesnej doby?Pamatate aky sme mali respekt ako decka voci starsim a starym ludom.To ked porovnate z dnesnou mladezou a ludmi co uz dospeli v "demokracii" je nebe a dudy.Cest vynimkam,ale vacsina je taka,arogancia,tupost a jesitnost. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
porusovani pravidel fora ohledne provokacerosek fakt to neumíte nic jineho nez my tu spatnejaky pravidla kdyz je porusujete sami svou inteligenci jak jste chytří az to boli kdyz vam to sere tak proc sem lezete ja nejsem na vas zvedAvej aasi nemate co na praci tak prudite.ale stejne se tu strapnite chces bannan bez do lidlu tam jsou za 12,90 :razz: |
smsmania
![]() |
|
RE: cslink kartyTakových ma.mla.su jako je smsmania se jen tak hned není vidět |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
mikus.p.a.m |
smsmania
![]() |
|
RE: cslink kartyje tu někdo kdo dnes aktivoval novou cslink crw kartu? myslím ,že tam mají problem, nechodí emm na některé seriová čísla |
honzík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: cslink kartyTy bys hochu potřeboval,aby tě někdo kopal do pr.de.le od rána do večera....takových haj.zl.íků jako ty už jsem viděl hodně...A to si to ale s tou Arivou vyhrál :laughing: |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@smsmaniaPříspěvek výše patří pro @smsmania... :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: cslink kartyNo niečo sa deje,séria 0 4295 6457 08xx x ani ťuk.Celých dvanásť hodín,žiadný zápis.Irdeto v pohode.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
alfasexi , tome kde ste ?budto vyhodte me, nebo toho sms maniaka. uz jsem za poslednich 24 hodin porusil pravidla fora nekolikrat a zaslouzim si to .udelam to jeste jednou aby ste moje prohresky nemuseli hledat smsmania je cur.ak zm.rd a deb.il ! poruseni pravidel 1,4,8 a 12 ! peknej vecir !! Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsVyřešeno.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
@redakceDík už tu nebude otravovat R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: cslink kartyuprimne... "zasnem"na druhu stranu, inteligencia jednotlivych uzivatelov sa najkrajsie prejavi v ramci takychto tem ... takze gratulacia nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: cslink kartyja sem porusil pravidla 1,4,8 a 12 :) dobre si precti moje prispevky za poslednich 36 hodin :) on tak dobrej neni :)kazdopadne ti dekuju za jeho odstraneni. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |