, sekce: Skylink |
|
Redakce a administrátořihttps://www.parabola.cz/forum/topic-64938/-Toto dokážete vyřešit promtně/to vás ctí a je to v pořádku/ ale?? co mě fascinuje a určitě nejenom mě donekonečna stále se opakující dotazy "reflesch CS.Jenon dnes je dotaz v 7.18, další je v 9:38 a kolik jich bude dnes?Pořád se slibuje náprava a nic,bude už konečně se toto řešit?A většina těchto "abonentů" si ani! neudělá základní úkony a hurá sem, natož aby si něco o té problematice něco přečetla.Tak už se ktomu nějak postavte-spíše s tím už konečně něco dělejte.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
|
|
RE: Redakce a administrátořiNie ze by som mal nieco zo skylinkom,ale zatial je ich stranka prehladna,bez problemov.Jamess96 - popelniky ........ :laughing: :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Redakce a administrátořiPravda je asi napůl. Menu pro správu karet je nešikovně až dole a kdo má nastaveno malý rozlišení monitoru nebo notebooku, tak ho při prvním hledání hned nevidí, v tom je asi ten probblem. Jinak souhlas luquere.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: Redakce a administrátořinemala by reagovať redakcia???? :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
RE: Redakce a administrátořiMorous - jasne ved nic v zlom..par32 - co nemas este dost tych "red" akcií,ci myslis tuto redakciu... :) :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
Morousjo oni někteří si myslí že jenom oni jsou hvězdy a jenom čekají na nějakýho moulu, aby se do něj pustili. Asi si tím potřebujou dokázat jaký jsou frajeři. :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Redakce a administrátořiNamátkou jsem si vytáh pár příspěvků od petr33:RE: Nefunguje Nova HD Docela by mne zajímalo to že 1/2 roku ti nejde Nova HD a je kolem toho humbuk.To ses probudil či co? Vem si návod a tam si přečti jak skenovat tp.A co bys chtěl od takového stroje?Ve finále to bude jen v rukách.Máš nastaveno 12109-DVB-S2 ? A že ti nejdou na této fr jiné programy?Máš je zaplacené? Registrován: 05/2006, Autor: petr33 Tami Ty si určitě myslel tu pošahanou "dámu"pussycat že?Ta má ale do dámy pěkně daleko, ta se hodí tak do pajzlu 4tý kategorie a ne sem. Registrován: 05/2006, Autor: petr33 Podavačka mi prodala??? a ty nevíš co jdeš kupovat?Ty nevíš co máš za modul?Vypadá to že o tom moc nevíš a jsi mimo co si koupit . Registrován: 05/2006, Autor: petr33 Tak jsem to myslel.To je jako :jdu si koupit rohlík a doma zjistím až do něj kousnu že mám housku.A pak dělám "já nic já muzikant", oni za to můžou.A dle zákona tuším že je 14dní na vrácení zboží bez udání důvodu ale tady pochybuji. Registrován: 05/2006, Autor: petr33 A takovej RADIL tady bude něco kázat. Komu jsi kdy poradil ??? Hovq I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
MorousA tys tady poradil co?Já tady denodenně neřeším reflech/nesmyslnou v 95%.A nemám střep koupený mezi rohlíky někde v Lidlu,A když si se snažil najít na mě zápory tak se laskavě snaž najít taky klady -mince má dvě strany, a moje reakce-na blbý dotaz blbá odpověď.OK?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
MorousTebe není potřeba vypráskat ty se tady akorát objevíš aby si mohl někoho zkritizovat. Rv P.S. Když se ti reakce či příspěvek nelíbí tak proč reaguješ a máš hned ohýnek u p.r.d.e.l.e?? :laughing: :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
MorousA přečti si!!! jak je či byl potřeba "slavný refleš" v příspěvku dnes v 9:38!Myslím si že je to/ne/schopností majitele .Nebo ne? :-/ |
slávista
|
|
slávistaPovim Ti tohle: Většinou nevíš, s kým máš tu čest. Před léty jsem taky z lehkou ironií pomoh oživit jednomu člověku sat. přijimač. Později jsem se dozvěděl, že ten člověk si sám postavil v ranných dobách satelitů fungující sat přijimač, ale s příchodem 6010 těžko chápal, že alternativní SW se skládá z asi 5ti souborů, který se umisťují na přesný hex adresy atd. Byl mi hrozně vděčný za i zdánlivě banální radu. S podobným případem jsem se setkal víckrát i v jiných oborech. Nesnáším prostě všeobecnou aroganci.Nemá smyslu to tady dál pitvat, ať to raděj Admin smaže. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
Morousty mi připadáš jako za minulýho režimu kde estébáci vždy když něco na někoho potřebovali tak vytáhli jeho tu nejšpatnější minulost.Takže se skus zamyslet co tady plodíš a sklidni hormony!! :razz: Petr33+jiní mají pravdu. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
|
|
MorousOK-ale uznej že takovýchto dotazu je až moc a většinou zbytečných-tady není ani potřeba ta "banální" rada.A ten Petr není arogantní ten píše fakta.Každý jsme nějaký. |
slávista
|
|
RE: Redakce a administrátořiZbytečných dotazů je hodně, v tom máš pravdu. Někdy je to spíš do kabaretu. Kdysi mi na Corel-foru nějaká paní prosila o radu, jak na křivky, že má prázdnej monitor, a skončilo to tím, že na monitoru není nic, protože si omylem vykopla nohou šňůru ze zásuvky.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
za zbytečnýdotaz by se dalo považovat správa 14:59.To ten dotyčný není schopen si přečíst vlákno ob jeden či dva příspěvky?To je co ? Lenost či neschopnost či nevědomost?To je taky normální?Či se chce zviditelnit jak je inn?To se dá považovat též za spam. |
slávista
|
|
slavistaPozri sa tam teraz na zaciatok to iste pod sebou. :laughing:To uz je DD - nemyslim D-Day ale Den (nevhodné slovo)ov! Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Redakce a administrátořiDen d.e.m.e.n.t.o.v.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
Kdyby jstetu neječeli jak viktorky u splavu a radši se trochu zamysleli jak to řešit,ti kteří chtějí pomoct-dát oddíl refreš a občas do něho mrknou,ti kteří nechtěji pomáhat -nemusí vůbec reagovat,protože v tom případě jsou úplně stejní jak ti "lenivci",vychcánky tady taky nechci,ale blbými tlachy a řevem je nevyženete !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
těch návrhůtady bylo navrženo už nespočet a admini a redakce to údajně řeší.Ale nějak dlouho.A stím oddílem "refleš"tady tuším byl taky návrh ale pořád se nic neděje.A byli zde i jinší návrhy a pořád nic.A bylo jich dost aby si zdejší "velitelé" dokázali vybrat.Ale asi jim vyhovuje aby se zde osazenstvo hádalo a pak někdo dostane odměnu.Vždyť se z nich eště nikdo neozval. |
slávista
|
|
dnestřeba "michal" dává návrh jak to řešit,ale zde to my nevyřešíme-od toho by měli být kompetentní jiní lidé a ozvat se říct jak a co. ;) |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
|
|
RE: Redakce a administrátořispyko má pravdu, akorát tu řvete jak viktorka u splavu :laughing: RvNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: Redakce a administrátořiJe určitě lepší "řvát jak viktorka u splavu" než nedělat nic a psát tady nicneříkající odpovědi a mít z toho prču.Tak raději nereagujte.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
petr33nereaguj ty a nech si předepsat nějaké prášky na uklidnění :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|