Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Panasonik recorder

Ma nekdo zkusenosti s Panasonic HD recordrem?Jak funguje s kartou?Nebo je lepsi jeste pockat,az vic zlenni??J.

janjan
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

počkáme

R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@janjan

ak myslíš BD/HDD rekorder s DVB-S tak na frejku máš skúseností minimálne za posledný rok.
Je to hlavne veľká marketingová bublina ako 99% vecí od tejto firmy.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

Proč myslíš, že 99% věcí je marketingová bublina? Já jsem byl s Panasonikem vždy spojkojen. A spokojen jsem i teď. Elektroniku mám jen od této značky (kromě jedné staré televize Toshiba), teda kromě sat.přístrojů, ty jsou TechniSat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

panasonic rekorder

Prave ,ze mam od Panasonica skoro vsechno,tak jsem se ptal na zkusenosti s tim sat prijimacem a recordrem v jednom.Ovsem cena je dost velka a tak jsem chtel vedet prave ty zkusenosti a hlavne zda tam funguje karta Skylink.
J.

janjan
Registrace: 10/2008

RE: Panasonik recorder

Já bych "vše v jednom" nekupoval. Satelitní přijímač je od toho, aby ho vyrobil ten, kdo to umí a existoval samostatně. DVD (BD) rekordér taky a televize taky. Já bych nikdy nekoupil ani televizi se sat.tunerem. Nevím jak v daleké budoucnosti, ale v té nejbližší určitě ne.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Nač tedy kupovat drahou TV, když stačí jen monitor (obrazně) a vše ostatní dodá obraz ( sat, DVD, BD PC atd) a zvuk (dom. kino, HI-FI atd) ? Neodporuji tomu, že záleží na kvalitě. Ale k čemu pak ta vyšperkovaná televize opravdu slouží? A to hejno ovladačů?

rodra
Registrace: 10/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra