Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta CS link

Konečně jsem se dostal na chalupu,kde jsem cca 3měsíce nepoužíval sat.přístroj a v něm kartu CSlink - včera okolo 22.00hod. jsem přístroj zapnul na ČT24 a teď když projíždím programy jdou jen ČT1,2-SVT1,2 nic víc...
Číslo karty:04295643677802 - může mi,prosím,udělat někdo refresh,jestli by to pomohlo???
Dík moc ....

amrox
Registrace: 4/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta CS link

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

další sebevrah-přečti si laskavě zde navody na tu slovutnou refleš co zmůže všechno za poslední tři!! dny-je jich tu bezpočet.A bublajs by ti napsal-sprav si ten křáp. :laughing: :laughing: :O

slávista
Registrace: 11/2010

nevím,co je technikovi TKR směšné na problému.Poslal jsem refreš,karta je registrována a platná.Nechej zapnuté na čt1.Měla by naběhnout.

viliam
Registrace: 11/2006

..hmm,tak

děkuji technikTKR za odpověď,jak mi pomohla???

amrox

rozum zůstává stát-to nemá chybu, a jsme tam kde jsme byli.Zbytek ať si každý doplní dle svého uvážení,je to k smíchu či k pláči? :((( :(( :( :O

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

je to k smíchu :laughing: :laughing: to vypadá jako když se jim to tam úplně rozsypalo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

viliam:

Nevím na co posíláš refresh, když mu ČT1, ČT2, STV1 a STV2 funguje? Co tam budeš refreshovat? Marťany? :laughing:

technikTKR

technikTKR

NIC :laughing: ale musí se zviditelnit jak je dobrej a ostatek je špatnej Rv :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

snad nova,nova cinema,prima,prima cool,prima love,barrandov,čt4,markíza,doma,joj,joj+.Je toho snad dost nebo ne?

viliam

Robi tu niekto aj na prazdne flasky od liquere refresh,prosim si jeden...alebo 2

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

viliam:

Jestli opravdu děláš CS Linku prodejce, tak potěš koště s takovými vědomostmi, jaké máš Rv

technikTKR

navrhuji přejmenovat

tento web z Parabola.cz na Reflešovnacslinku.cz :laughing: :laughing: :lookaround:

slávista
Registrace: 11/2010

No,vidím,

že jsem opět v česku...Raději 20 odpovědí o skřápu,vysmívání...Karta skylink mi naběhla cca za 20minut,u CSlinku mi naběhly jen výše uvedené programy,tak jsem si myslel,že tomu refr pomůže...

amrox

technik TKR:

Jak můžeš soudit z jedné věty někoho vědomosti?To podle tvé reakce by odpovídalo vědomostem jakým?

viliam

technikTKR

Nediv se prodavači jsou podavači a někteří "opraváři TV"jsou výměnáři modulů-to zvládne kdejaký jézedák mimo sezonu,a takového dovedu jsem poznal.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

amrox

A ta refleš pomohla?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

poruseni pravidel fora! zase !

to je dobra sranda :)) pekne ti redakce ta puberta ty paraboly zacina :)) myslel jsem ze detsky nemoci sou lecitelny nebo jsou na ne injekce, ale tebe to zjevne nezajima. chcete nas nastvat ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@amrox

Měl jsi ještě počkat naběhl by i zbytek...na 100% sám!!!!!!!!

Harnadek
Registrace: 6/2009

viliam:

Pokud fungují některé programy, tak se v první řadě podívám v přijímači (kartě) na dostupná oprávnění a pak to řeším dál. Ovšem já bych to neřešil vůbec, jedině se svým zákazníkem, který mně nechal vydělat a rozhodně bych nedělal kašpara cizím klientům, ze kterých nemám nic a kterým by měl dávat podporu právě ten, kdo z nich profituje.

technikTKR

amrox

https://www.parabola.cz/forum/topic-64952/ To si přečti-že to bude to samé? Hlavně opět na vše co vyléčí "slovutná refleš" :laughing: :laughing: :laughing: :O :O

fitipaldi
Registrace: 4/2011

petr33:

Samozřejmě, že to pomohlo. Teď už musí, protože napsat, že to bylo celé k ničemu, to by byl vrchol všeho :laughing: :laughing: :laughing:

technikTKR

viliam: refres neresi nic. z tve reakce se da usoudit, ze ty o tom vis leda velky houno :) technik ma pravdu 150procentni .
pokracuj viliame , uz se na tve vedomosti uplne treseme

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Viděl bych to na refresh 2, pak 3 atd. a ráno už budou na zákaznické lince CS Linku, tak můžou pokračovat oni :laughing:

technikTKR

..zatím ne,

ale proč,když už odpovídáte neodpovídáte mně???Jen se tu urážíte..
Tak mám asi přístroj na p..u,mám tu Showbox 300 a Showbox vitamin..- a jsem s nima do teď spokojený - ta 300 jede snad víc než 5 let,motor, bez problémů...

amrox

bublajs+technikTKR

Ono to fakt nemá cenu-to je jako v tatarstánu, redakce a adminum je to šumafuk jiní s toho mají akorát srandu,další akorát rejpají a tak ať se reflešuje :laughing: :laughing: "Válku s blbci jak je vidět nelze vyhrát" :)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra