, sekce: Skylink |
|
Karta CS linkKonečně jsem se dostal na chalupu,kde jsem cca 3měsíce nepoužíval sat.přístroj a v něm kartu CSlink - včera okolo 22.00hod. jsem přístroj zapnul na ČT24 a teď když projíždím programy jdou jen ČT1,2-SVT1,2 nic víc...Číslo karty:04295643677802 - může mi,prosím,udělat někdo refresh,jestli by to pomohlo??? Dík moc .... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
|
|
RE: Karta CS linkniekto sa chodi bavit na weby kde su vtipy a ja na parabola.cz :laughing:Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
petr33Snažíš se snažíš-zatím to nevede k ničemu, dej bacha přílišná aktivita se trestá, podívej třeba jak ve Šluknovským výběžku chrání cikány a jiné/bílé/cajti mlátí. :(( :((( |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
slávistamáš pravdu, už jednou jsem se snažil a dali mi za odměnu dovolenou,holt je všude jiný metr.Pro dnešek končím, raději si pustím nějaký sport v tv .Sanzi-to je spíše k pláči. :((O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: Karta CS linkTo tam bol "live aktion"?Ja ze nejake branne cvicenie ci ako sa to volalo volakedy......multi kulti zakapalo v celej europe,ked to uz priznavaju nemci,anglicania a coraz viac statov.Proste je to nezmysel snilkov...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
@amroxNezoufej, nemusí to bejt kartou, napřed bych zkusil restart přístroje, případně doladit parabolu, jestli Ti to vítr trochu mepřihnul.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
ale tímby se teda mělo začínat a ne přesně naopak "slovutnou refleší" co instaluje nový SW, či provede jiné úkony. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
TO MOROUSHned to zkusím...ale na Skylink kartě jede CT+NOVA HD-a to se tu píše,že parabola musí být přesně nastavena - restart teď zkusím...Dík... |
amrox
|
|
RE: Karta CS linkVypni to ze zdi asi na 2 min.pak tam dej kartu a zapni na čt1 potom čekej pokud máš správně nastavené frekvence tak to musí naběhnout.Nejlepší to je nechat zapnuté přes noc.Žadný refreš nepotřebuješ.Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 648 |
|
|
RE: Karta CS linkFórum je vec verejná. Môžu sa tu ľudia pýtať na veci prvý kráť, alebo opakovane, amatéri, čí profíci. petr33 a tebe podobní, ak sú vlákna s podobnou tematikou pod vašu úroveň, nereagujte, zúčastníte sa vo vláknach kde budete viac prospešní, kde poradíte a na tieto nereagujte, verte, že len prospejete tomuto fóru. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 542 |
|
|
@amroxdíval jsem se na tu kartu.Číslo karty 4295643677802 Region využití karty Slovensko Název skupiny Platnost od Nova HD bez omezení 04.09.2010 Neplacené TV programy bez omezení 04.09.2010 Aktivace je od 04.09.2010 bez omezení. Píšeš že satelit byl v klidu delší dobu, takže by neškodilo zkontrolovat frekvence...., případně dopsat nové transpondery a přeladit I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: Karta CS linkTomuto fóru hlavně prospěje, když si ho lidi přestanou plést s nějakým klientským centrem a dožadovat se tady technické či jiné podpory.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
amroxnahrej si tam spravne FW a nebudes nic resit. showbox neni takovej shit, ale musis mit spravnej FW. refres nic neresi. tak mazej guglovat a studovat :) adioooDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
To technikTKRTak nauč tady Ti lidi vědět KDE KONČÍ kliendské centrum,a kde chceš jiným pomoci..Nick technickTKR mi nenabídl žádnou pomoc,jen urážel jiné-dle nick AMROX znevažuje toto forum- ví odpově´d a nepomůže-je to jak u autonehody-utekl jsi by jsi -jsi dle nick amrox zbabělec.. Rv |
amrox
|
|
RE: Karta CS linkToto forum je vůči těm nezkušenějším,kteří potřebují podat pomocnou ruku v začátcích jen plné urážek a shazování,zvláště od těch tzv.zkušených.Už to tady zaznělo mnohokrát když nechci pomoct,tak na to nereaguji,ale ti "chytří"se musí za každou cenu zviditelnit,co kdyby???????????Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
|
|
amrox:Když jsi koupil kartu, tak byly všechny informace přibaleny a svého prodejce nebo montéra znáš jistě taky.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
totoAno niekedy mas pravdu.Ovsem velakrat sa pytaju lenivy lempli ktory kupia box,neprecitaju si ani navod lebo ani vsade boli a vsetko vedia,a potom kladu (nevhodné slovo)ne otazky.Toto teraz nie je ten pripad amrox ma iny problem.Ale vacsinou to je tak ze niekto nechce citat a ucit sa, ale caka na pecene holuby aby mu padali do huby.Tak na to tu nikto nie je!Pomahat si v problemoch ano ale lenivost nie je problem.... :bomb:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Karta CS linkVšechny informace tam určitě nebyly. Určitš ne ty, které se týkají budoucích změn na transponderech a mnoho dalších. A na chalupě si většinou v neděli odpoledne s prodejcem moc nepokecáš.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: Karta CS linkNerozumiem tym narazkam od poniektorych. amrox slusne poziadal o radu a bolo mu vyhovene.A vec je vybavena. Ide sa dalej. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 650 |
|
|
RE: Karta CS linkTo pises mne ved hovorim ze toto je iny pripad?!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
RE: Karta CS linkkdyz ti prestane startovat auto, tak volas na ministerstvo dopravy s otazkou : nejde. co mam delat ???takhle mi to cely prijde. pokud mi neco nejde, tak reknu co nejde a kde to nejde. dodam vsechny informace a z toho lze zjistit vysledek. ale jsou tu telepati, ktery hned vedej ze zo je refres. to je jak z nejakyho komixu. vrazdu prijde resit agent tlustoprd a ten vi hned, byl to gejza. tak zavre gejzu. jenze gejza sedi za katrem a zas. byl to kulhavej pepa. reseni neni. uspech velkej a tam je tlustoprd za kinga. je strasne uspesnej. posilat refres 10x denne neni reseni, ale mirek dusin je velkej king, on umi refres a tech karet prodal tisice , tak musi vedet co s tim ne ? to ste vazne tak blby nebo ste tak blby vazne ? tomu ja se chechtam do xichtu !! mirku dusine, kde jsi ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
to liguereV něčem máš pravdu ale stačí se k takovým otázkám postavit tak,že nebudu reagovat a myslím že dotyčný sám uzná že se ve své lenivosti ničeho nedovolá,ale tady je pravidlem,že se na něj všichni sesypou jako zlé vosy,a to je pravda neboť když já začínal tak jsem si myslel že jsem ten nejprašivější člověk na světě protože jsem se opovážil na něco zeptat.Takže by každý měl zapátrat a zavzpomínat na své začátky a podle toho se chovat.Myslím že slušnost nikoho moc nestojí.Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
|
|
tototazatel odpoved na svoji otazku kterou vlastne ani nepolozil dostal.na (nevhodné slovo) dostal ten kdo si myslel , ze nejakym mirkodusinovstvim neco resi. a dostal na (nevhodné slovo) pravem tak nevim co resis Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
totoNo ja som tiez volakedy niekedy dlho hladal co som potreboval ale ak som nenasiel riesenie az potom som sa opytal mudrejsich.a boli frajeri co odpovedali slusne a ja taki co nie.Fakt je ze poslednu dobu vsade na forach otravuju arogantni jesitni tupci.Hlavne mladi zasrani....co este (nevhodné slovo) dokazali.....ospravedlnujem sa za niektore slova ale usli mi nervy. :fuming:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
bublajsNo s tou refresh maš pravdu. Ale jestli se můžu podělit o jednu zkušenost, tak minulej měsíc jsem chtěl něco ukázat kolegovi z práce, jak mi to fachčí, a podobnej problem jako amrox. Ze Skylinku šlo pár programů, tak jsem řek že holt až přijdou zápisy, druhej den s překvapením koukam - už jedou jenom asi 4 programy. Tak jsem to restartoval, zatočil motorem a stejný. A když jsem si přečet zápisy, tak jsem se nestačil divit. Tak mi napadlo udělat REFRE a okamžitě to naskočilo. Tak nevím. Potom jsem si přines kartu TT a ICE Irdeto, a ty naběhly v pohodě, žádná REFR. To jsou věci. Někdo už tady naznačoval, že to někde drhne...I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
|
|
RE: Karta CS linkNeviem preco sem pise ten co do toho nema co povedat! A nieje to o lenivosti!Ak hlada pomoc pomozem! ak sa to niekomu nepaci tak nereagujem!partner cslinku nema problem spravit refresh karty,a kazdeho je do toho nic aky mam ja sat prijmac!to je moj nazor |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|