, sekce: Skylink |
|
Karta CS linkKonečně jsem se dostal na chalupu,kde jsem cca 3měsíce nepoužíval sat.přístroj a v něm kartu CSlink - včera okolo 22.00hod. jsem přístroj zapnul na ČT24 a teď když projíždím programy jdou jen ČT1,2-SVT1,2 nic víc...Číslo karty:04295643677802 - může mi,prosím,udělat někdo refresh,jestli by to pomohlo??? Dík moc .... |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
|
|
RE: Karta CS linkOdpověď dostal a tady se z toho stalo vlákno na dvě strany místo jediné odpovědi.Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink
|
toto
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 648 |
|
|
bublajskolik slusnych odpovedi jsi na otazku poslal?Nic... Dle reakcí je to primitiv,panebože....on má snad maturitu..píč.s----- |
amrox
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 155 |
|
|
RE: Karta CS linkMyslím si, že problém je u CSlinku, každý my měl možnost udělat si refresh na svou kartu. Taky vlastním CSlink kartu a potřebuji ji použít cca 3x za rok (když mi vypadne net :))) ). A přivítal bych, abych nemusel čekat "do rána na ČT1 až to naběhne". :laughing: |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
|
|
amrox:Datum přidání: 04.09.2011, 22:00.05 DNES!žadný smajlík amrox nahrej si tam spravne FW a nebudes nic resit. showbox neni takovej shit, ale musis mit spravnej FW. refres nic neresi. tak mazej guglovat a studovat :) adiooo Registrován: 09/2006, Autor: uživatel bublajs takze co ? ja nejspis pozadam redakci o svoje vylouceni. tohle fakt nema smysl Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
amrox poruseni pravidel forav pravidlech fora je jasne neco napsano a ty si to porusil uz jen tim ze si tohle tema zalozil. tak se nediv tem reakcim. pokud si to nepamatujes, tak si bez osvezit pamet.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
To bublajs..nadáváš,píšeš od věci,ne k věci -co jsi napsal,jak poradil???Bud se nevyjadřuj,když nejsi schopen pomoci...Ty parchan.e,když už píšeš,tak k věci!!!!!!!!!!!!!! |
dominant
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 17 |
|
|
dominanta ty jsi opravdu přínos pro toto fórum,vždy se jednou za měsíc objevíš,vytipuješ si objekt,zkritizuješ ho a pak zase na měsíc zalezeš do nory,jen tak dál,takové tu potřebujeme,věřím,že i mě rozcupuješ,tak do toho R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
AMRI !!!přeji hodně štestí v Eritrei,ať se Ti tam daří a vše Ti vyjde!!!Zkus nafotit pár obrázků tamějších satelitů a hodit to tady do galerky...Měj se,hlavně štěstí v tamní divočině.... |
dominant
|
|
dominant:bigeyes: ty si nejdříve nastuduj pravidla právě jsi porušil pravidlo11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy! Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
satmamjemu to je jedno,vleze sem jednou za měsíc,může si dělat co chce,když ho ocitronují,o co jde,za měsíc je tady znovu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
pierrepetr -Proč se hádat???Amrox se teď vrátil z Afriky - je to lékař z asociace Lékaři bez hranic - Teď byl v Mauretánii,ve středu jede do Eritreii kvůli tomu hladomoru souvisejícím v Etiopii - Kdybych mu uměl pomoci,ale jsem amatér -Má tam stovky zachráněných životů Tady dal slušně položenou otázku - a ta reakce...HANBA... |
dominant
|
|
dominanttak mu poradíš ty,když už sis našel čas R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
dominantTy jsi to stále nepochopil oč běží no nic.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
Neporadím,nevím...je to spolužák z fakulty,už vidím jak na hrázi dnes po poledni na vranovské přehradě u svatojánské 13tky nadává,že sem něco napsal..Chlapy,nehádejme se,zkusme si raději pomoci...Amri,už se těším na medovinu,co si dáme za mostem ve stánku.... R^ ČAO |
dominant
|
|
Jasně chlapy,hned někoho vyhazujte - pierrpetr jakou radu jsi dal??Jen obecné věty,nic víc,prázdno...samé :laughing: :laughing: :laughing: -umění je někomu pomoci,ne se smát...OPRAVDU :( |
dominant
|
|
RE: Karta CS linkNapis na email lycans@orangemail.sk tu ti tu kartu vylieci ja som mal tiez problem a uz je vsetko ok karta frci ako s praku. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 344 |
|
|
úplně by stačilopsát ve stylu"dva měsíce jsem nepustil sat a naběhli mi jen 4programy, mám tu a tu kartu, ten a ten přijínač a platím to a to jsem laik a prosím o radu"Či nějak podobně.Šlo by to?A na hned zde vypálit všeléčitelské slovo refleš.Ta je až na posledním místě.Protože z 95% není !! potřeba viz včerejší dotaz jednoho abonenta tuším okolo 9:00.-domonant-jestli si neví rady tak ať si zavolá odborníka, já taky jdu k lékaři když jsem nemocný a neléčím se po forech.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: Karta CS linkMožná by pomohlo dávat citron jednak za založení hloupého vlákna a druhak i za nesmyslné reakce ostatních v takovémto vlákně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
úplně by stačilokdyby se uz ktomu někdo postavil z kompetentních, za necelých 24h tuším tři refleše z toho dvě!! absolutně zbytečné-humbuk kolem toho a nic!REDAKCE-PRAVIDLO FORA-8) spamování - opakované vkládání stejných či podobných textů do diskusních míst webu parabola.cz (Fórum, Komentáře--není to porušení?Pro mě ano i si myslím že i pro jiné, či se tady bavíte?Dejte konečně vyjádření ať se podle toho diokážemě zařídit, čijsme tady pro pobavení ? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 585 |
|
|
dominant - poruseni pravidelchlapce, me je jedno jestli se nekdo vratil odnekud z afriky nebo z gronska. tam taky musi dodrzovat pravidla. jestli se to nenaucil tam, jak to chce aplikovat tady ??a pokud by si ty sam umel cist, o cemz taktez pochybuji , tak by si zjistil ze ja jsem narozdil od tebe primo nikoho sprostym slovem neosocil. jen jsem barvite pomoci sprostejch slov popsal situaci. situaci tady na foru o ktere ty nic nevis, protoze ty sem vlezes jednou za pul roku a ses chytrej jak radio :)))) takze se vrat na bananovnik a tam se nauc chovat slusne !!! snazil jsem se poradit, pro priste poslu tazatele do p.9.4.e rovnou, kdyz nebude chtit pouzit google. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: Karta CS linkspravne zadani pro toto tema znelo::""" mam prijimac xyz karticku abc a nejde yui. co mam delat ? """ spravna odpoved by na sebe nedala dlouho cekat.pokud je teda tazatel lekar, tak bych ocekaval o nekolik trid vyzralejsi logiku. tohle spise pripomina pepu z depa. podle me je to cely provokace, spam a urazeni ostatnich uzivatelu fora Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
RE: Karta CS linkPo bitvě je každý generál. Hlavně že bublajs je tak genitální, že ví jak a na co se mněl tazatel zeptat. Takže můžeme zrušit všechny ostatní a zůstane zde jen bublajs a bude se sám ptát a sám si odpovídat, protože on zná jak otázky tak odpovědí. Je mi z vás trochu úzko, mladí moderní jinoši. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
|
|
RE: Karta CS linkmilej zlatej, ja jsem mu vcelku jasne poradil co ma delat. ty si to zjevne necet, ty tady jen prazdne plkas. to u tebe ale neni novum ze ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
|
|
Dominantna tu bandu mínusových IQ se nezlob,tohle už holt u Čehůňů nezměníš,o rádoby prodejcích ani nemluvě,smrad z huby to je to jediné ,co dokážou vypustit z huby !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
RE: Karta CS linkspyko plně stebou souhlasím že má někdo VŠ neznamená že něco umí |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|