Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta CS link

Konečně jsem se dostal na chalupu,kde jsem cca 3měsíce nepoužíval sat.přístroj a v něm kartu CSlink - včera okolo 22.00hod. jsem přístroj zapnul na ČT24 a teď když projíždím programy jdou jen ČT1,2-SVT1,2 nic víc...
Číslo karty:04295643677802 - může mi,prosím,udělat někdo refresh,jestli by to pomohlo???
Dík moc ....

amrox
Registrace: 4/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta CS link

Odpověď dostal a tady se z toho stalo vlákno na dvě strany místo jediné odpovědi.

Dreambox 7000,Dreamsky 6200,Illusion M2S-motor SG2100-5W-75E-Gital-Skylink

toto
Registrace: 10/2006

bublajs

kolik slusnych odpovedi jsi na otazku poslal?
Nic...
Dle reakcí je to primitiv,panebože....on má snad maturitu..píč.s-----

amrox
Registrace: 4/2009

Myslím si, že problém je u CSlinku, každý my měl možnost udělat si refresh na svou kartu. Taky vlastním CSlink kartu a potřebuji ji použít cca 3x za rok (když mi vypadne net :))) ). A přivítal bych, abych nemusel čekat "do rána na ČT1 až to naběhne". :laughing:

bobík
Registrace: 11/2004

amrox:

Datum přidání: 04.09.2011, 22:00.05 DNES!

žadný smajlík amrox
nahrej si tam spravne FW a nebudes nic resit. showbox neni takovej shit, ale musis mit spravnej FW. refres nic neresi. tak mazej guglovat a studovat :) adiooo

takze co ? ja nejspis pozadam redakci o svoje vylouceni. tohle fakt nema smysl

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

amrox poruseni pravidel fora

v pravidlech fora je jasne neco napsano a ty si to porusil uz jen tim ze si tohle tema zalozil. tak se nediv tem reakcim. pokud si to nepamatujes, tak si bez osvezit pamet.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

To bublajs..

nadáváš,píšeš od věci,ne k věci -co jsi napsal,jak poradil???Bud se nevyjadřuj,když nejsi schopen pomoci...
Ty parchan.e,když už píšeš,tak k věci!!!!!!!!!!!!!!

dominant
Registrace: 9/2009

dominant

a ty jsi opravdu přínos pro toto fórum,vždy se jednou za měsíc objevíš,vytipuješ si objekt,zkritizuješ ho a pak zase na měsíc zalezeš do nory,jen tak dál,takové tu potřebujeme,věřím,že i mě rozcupuješ,tak do toho R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

AMRI !!!

přeji hodně štestí v Eritrei,ať se Ti tam daří a vše Ti vyjde!!!Zkus nafotit pár obrázků tamějších satelitů a hodit to tady do galerky...Měj se,hlavně štěstí v tamní divočině....

dominant

dominant

:bigeyes: ty si nejdříve nastuduj pravidla právě jsi porušil pravidlo
11) vytvářet diskusní vlákna s osobními vzkazy!

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

satmam

jemu to je jedno,vleze sem jednou za měsíc,může si dělat co chce,když ho ocitronují,o co jde,za měsíc je tady znovu R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr -

Proč se hádat???Amrox se teď vrátil z Afriky - je to lékař z asociace Lékaři bez hranic - Teď byl v Mauretánii,ve středu jede do Eritreii kvůli tomu hladomoru souvisejícím v Etiopii - Kdybych mu uměl pomoci,ale jsem amatér -
Má tam stovky zachráněných životů
Tady dal slušně položenou otázku - a ta reakce...HANBA...

dominant

dominant

tak mu poradíš ty,když už sis našel čas R^ :laughing: R^

pierrepetr

dominant

Ty jsi to stále nepochopil oč běží no nic.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

Neporadím,nevím...

je to spolužák z fakulty,už vidím jak na hrázi dnes po poledni na vranovské přehradě u svatojánské 13tky nadává,že sem něco napsal..Chlapy,nehádejme se,zkusme si raději pomoci...
Amri,už se těším na medovinu,co si dáme za mostem ve stánku.... R^ ČAO

dominant

Jasně chlapy,

hned někoho vyhazujte - pierrpetr jakou radu jsi dal??Jen obecné věty,nic víc,prázdno...samé :laughing: :laughing: :laughing: -umění je někomu pomoci,ne se smát...OPRAVDU :(

dominant

Napis na email lycans@orangemail.sk tu ti tu kartu vylieci ja som mal tiez problem a uz je vsetko ok karta frci ako s praku.

coral

úplně by stačilo

psát ve stylu"dva měsíce jsem nepustil sat a naběhli mi jen 4programy, mám tu a tu kartu, ten a ten přijínač a platím to a to jsem laik a prosím o radu"Či nějak podobně.Šlo by to?A na hned zde vypálit všeléčitelské slovo refleš.Ta je až na posledním místě.Protože z 95% není !! potřeba viz včerejší dotaz jednoho abonenta tuším okolo 9:00.-domonant-jestli si neví rady tak ať si zavolá odborníka, já taky jdu k lékaři když jsem nemocný a neléčím se po forech.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Možná by pomohlo dávat citron jednak za založení hloupého vlákna a druhak i za nesmyslné reakce ostatních v takovémto vlákně.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

úplně by stačilo

kdyby se uz ktomu někdo postavil z kompetentních, za necelých 24h tuším tři refleše z toho dvě!! absolutně zbytečné-humbuk kolem toho a nic!REDAKCE-PRAVIDLO FORA-8) spamování - opakované vkládání stejných či podobných textů do diskusních míst webu parabola.cz (Fórum, Komentáře--není to porušení?Pro mě ano i si myslím že i pro jiné, či se tady bavíte?Dejte konečně vyjádření ať se podle toho diokážemě zařídit, čijsme tady pro pobavení ?

slávista
Registrace: 11/2010

dominant - poruseni pravidel

chlapce, me je jedno jestli se nekdo vratil odnekud z afriky nebo z gronska. tam taky musi dodrzovat pravidla. jestli se to nenaucil tam, jak to chce aplikovat tady ??
a pokud by si ty sam umel cist, o cemz taktez pochybuji , tak by si zjistil ze ja jsem narozdil od tebe primo nikoho sprostym slovem neosocil. jen jsem barvite pomoci sprostejch slov popsal situaci. situaci tady na foru o ktere ty nic nevis, protoze ty sem vlezes jednou za pul roku a ses chytrej jak radio :))))
takze se vrat na bananovnik a tam se nauc chovat slusne !!!
snazil jsem se poradit, pro priste poslu tazatele do p.9.4.e rovnou, kdyz nebude chtit pouzit google.

bublajs

spravne zadani pro toto tema znelo::""" mam prijimac xyz karticku abc a nejde yui. co mam delat ? """ spravna odpoved by na sebe nedala dlouho cekat.
pokud je teda tazatel lekar, tak bych ocekaval o nekolik trid vyzralejsi logiku. tohle spise pripomina pepu z depa.
podle me je to cely provokace, spam a urazeni ostatnich uzivatelu fora

bublajs

Po bitvě je každý generál. Hlavně že bublajs je tak genitální, že ví jak a na co se mněl tazatel zeptat. Takže můžeme zrušit všechny ostatní a zůstane zde jen bublajs a bude se sám ptát a sám si odpovídat, protože on zná jak otázky tak odpovědí. Je mi z vás trochu úzko, mladí moderní jinoši.

skydedek
Registrace: 8/2010

milej zlatej, ja jsem mu vcelku jasne poradil co ma delat. ty si to zjevne necet, ty tady jen prazdne plkas. to u tebe ale neni novum ze ?

bublajs

Dominant

na tu bandu mínusových IQ se nezlob,tohle už holt u Čehůňů nezměníš,o rádoby prodejcích ani nemluvě,smrad z huby to je to jediné ,co dokážou vypustit z huby !!! :8)

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko plně stebou souhlasím že má někdo VŠ neznamená že něco umí

miku
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra