, sekce: Technika |
|
showbox vitamin 5000 hd.mam vitamin 5000hd,soft99.60.při přepnuti jse my sekl a už ho nemužu rozjet.když ho vypnu ze zadu a pak zas zapnu tak to píše na displeji on a sviti to a nic jineho s tim nejde dělat.kdo my poradi jak ho zas rozjet.satelit ma fantasticky obraz ale ty softy jsou špatné.at jse ti Korejci vzpamatujou,a vydaji už konečně pořadný soft.rady mě mužete posilat na muj email. tor131@seznam.cz |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
|
|
RE: showbox vitamin 5000 hd.Tento přijímač je po HW stránce celkem slušný,a po SW stránce jsem v ruce větší šrot neměl!!!U jednoho zákazníka mám nyní jeden tento kus a na kartu CRW Skylink vůbec nechodí jakékoliv zápisy. Karta je registrovaná, bloker deaktivovaný/zkoušel jsem i přepínat funkci EMM/, softy jsem vyzkoušel snad všechny a nic. Tenhle prijímač je fakt omyl. Rv On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: showbox vitamin 5000 hd.Skus dať soft cez RS 232 malo by to isť.Ja mam soft 99.49 ani raz nezamrzol ide ako hodinky :8)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
|
|
RE: showbox vitamin 5000 hd.Po info z netu o vyvoji vitamina som nan tuzobne cakal po celkom dobrych skusenostiach s sd showboxmi.No,ked uz bol v predaji som zase cakal,lebo som iba stale cital a citam doteraz o problemoch-ale uz necakam a nechcel by som ho ani zadarmo. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: showbox vitamin 5000 hd.Kasr,uplne s tebou suhlasim,som rad že som sa ho zbavil a nedoporučujem ho tiež ani najhoršiemu nepriateľovi... Rv , :laughing:AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 254 |
|
|
RE: showbox vitamin 5000 hd.So softom 99.60 zamŕza pri rýchlom prepínaní kanálov.Treba sa vrátiť na nekódovaný kanál a ide ďalej. So softom 99.49 to funguje ok. Karta ICE. |
JanoM
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 101 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|