![]() |
|
Rozbočení signáluMůžete mi prosím poradit jak nejlépe zorbočit signál z jedné paraboly a jednoho konvertoru na tři samostatné přijímače,každý se svoji vlastní skylink kartou?Nyní to mám rozbočeno obyčejnou rozbočkou na koax.A když zapnu jednu TV,je slabý signál na dalších TV. Dík za pomoc. |
saxin
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Rozbočení signáluNo nic ve zlém, ale studijního materiálu i tady na parabole je celkem dost v tomto směru. Už jsi zkusil něco najít sám?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Rozbočení signálupořid si nový LNB quad, vše ostatní stojí za ***** :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
saxinTo si děláš srandu? Přečti si třeba tohle http://www.eltasat.cz/konvertory-lnb/lnb-quad-4-prijimace/ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Rozbočení signáluObyčejnou rozdvojkou. Tak to je fakt síla. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Rozbočení signáluTo už si dej rovnou na dvě družice 23,5 a 19,2ETřeba tento: Inverto BLACK Monoblock 4.3° Quad 0,2dB Má čtyři vývody = čtyři přijímače. Snad máš alespoň 80ku parabolu. Trochu jinak.Zapojení zvonku na jeden drát,taky jsem neznal,ale byl to ten tahací.Zatáhne a zazvoní. R^ :laughing: |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
@saxinI když to vypadá jednoduše, vřele Ti doporučuji si to nechat udělat kvalifikovanou firmou i s montáží a se zárukou/instalovat na klíč/, abys to mohl případně reklamovat. Můžese se totiž stát, že Ti to po čase přestane přepínat. Příčinou může být rozdíl potenciálů jenotlivých prvků, psalo se tu o tom už několikrát. Je to docela choulostivá věc.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE:MorousJJ.občas sú s tým problémy,hlavne tam,kde je nekvalitná el.inštlácia.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Rozbočení signáluMě to např blblo v souběhu SKyStar2 a 6010. Ale ne hned, asi za půl roku. No a když jsem to rozpojil, LNB i oba diseq chodily normálně. A vI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Rozbočení signáluMě to např blblo v souběhu SKyStar2 a 6010. Ale ne hned, asi za půl roku. No a když jsem to rozpojil, LNB i oba diseq chodily normálně. A všechno bylo z jedný zásuvky. Při delším vedení bejvají problemy...I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Ji.satten zvonek na jeden drát funguje,pokud druhý nahradí kostra R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Vyrobce?Koukal jsem na LNB Quad šum.číslo 0,1 a je toho spousta.Můžete mi poradit výrobce u kterého je větší šance na kvalitu? AB-COM,DI-WAY,Diavolo,Golden media,Opticum,Amiko,Megasat,Inverto, |
saxin
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Rozbočení signáluVybral bych si toho, který na svém aktuálním výrobku uvede šumové číslo nejvyšší. Opravdu si nedělám legraci.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535dalo by se s tebou souhlasit,protože nemohu polemizovat,ale tento parametr není jediný důležitý pro danou parabolu,potom i jiný výrobce se může jevit jako lepší,i když má horší tech. údaje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
![]() |