Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ Duo - problém s kartou CS Link

Ahoj, mám nový přijímač VU+ Duo a potřebuju poradit. Dnes ráno mi přestala fungovat karta CS Link. Zřejmě nedorazily nové zápisy. ICE karta funguje bez problémů s SCamem, který mi tu kdosi doporučil. Jako firmware, resp. image používám ten od VTI Teamu.

Zjednodušeně řečeno, potřebuju, aby mi v boxu fungovala bez problémů jak karta CS Linku (CW), tak i Skylinku (ICE). Může někdo poradit? Hledal jsem na abforu, ale moudrej z toho příliš nejsem.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+ Duo - problém s kartou CS Link

Dejfe, Dejfe, ty naše Domažlická celebrito, to se stím pořád pereš? :laughing: Co takhle zkusit oscam? Mi neříkej že na AB-foru nenajdeš nějakej návod, nebo i konfiguráky pro méně chápavý, což ty určitě nejseš(snad...), když se satelitní technikou zabýváš už tolik let. :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Dejfe, nainstalovat a nakonfigurovat vhodný emulátor, to je linuxový přijímač a chce to něco nastudovat...to není jako natáhnout dráty...od pantáty ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Samozřejmě, to je mi jasný. Kdyby někdo poslal vhodný link, rád se podívám.

Dejf

No tak když je ti to všechno jasný, tak s chutí do toho a půl je hotovo...na abforu je vše potřebné :8)

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Mam VU+ Duo, Skylink ICE a CSlink CW v univerzalnych citackach, pouzivam VTi 3.1, Scam 3.59, nic som nekonfiguroval, raz do mesiaca sa moze stat, ze niektora karta prestane dekodovat (ide len FTA programy), ale podla skusenosti s tymto prijimacom uz viem, ze staci pristroj restartovat, resp. fyzicky vypnut a zapnut.

slavo777
Registrace: 3/2010

Tak jsem to vymyslel nejlepším možným způsobem. CS Link jsem dal do modulu Smidt a ICE do UNI čtečky. Vše šlape.

Dejf

fungovať ako potrebuješ aj bez modulu by to malo tak, že nainštaluješ image BH, scam a cccam. v BH je možnosť výberu v "Black Hole Autocam manager", ktorý cam bude dekódovať danú stanicu.

doky
Registrace: 1/2007

no a až to zase chcípne, tak to zas prohodíš :)))

drobeček

cslink v cccamu bez konfiguraku vse OK ! opakuji bez konfiguraku.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

jo, s Dejfem je prostě pr-del :bomb: :laughing: Já se snažím na všem co má Enigmu2 rozjet nějakej oscam, protože cccam nebaští ice karty a scamu nerozumím a v mojem Clarke-Techu mi nějak nežere žádnou kartu. :lookaround: :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Dejf opet ruluje,

ono hlavne je srandovni to prohlaseni - asi nedorazily zapisy - to vam rekne nekdo , kdo si nekolik let hral na mistra pres satelitni techniku v regionu domazlicko a zcela to vypovida o znalostech valne vetsiny podavacu. mel jsem za to, ze clovek co se tim zivi je schopen aspon zjistit co na ty karte je !!!
vic k tomu neni co dodat.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Ty blázne a po přečtení tohoto příspěvku sedám k počítači a objednávám VU duo přijímač za 7000Kč??Mám proti tomu blbej Golden Media Unibox 9080 za 3000 a stejné problémy s kartou. Řešim to modulem Zetacam Karta Gital.Softwer zatim který by to řešil to mrznutí po5minutách neni.Ale nestál 7000.No to bych si hodil smyčku na půdě.Hlavně ,že recenze na stránkách Parabola dopadla dobře.Dnes po tomto přijímači ani pes neštěkne.Vzpomente kdysi Golden Interstár 870 špička a kde je dnes po pár letech do šrotu.Podpora už žádná.Omlouvám se pokud jsem se do někoho navezl.Jinak souhlasim i s postihem.

koax
Registrace: 2/2008

koax,

neboj, ten stroj bude mit dobrou podporu, on ji ma, ale v tomto pripade se neni cemu divit. je to rukama. nic vic v tom nehledej. to je takova show na pokracovani z produkce dejf aspol :)

bublajs

A co sw 1.3.42 kolega mi říkal,že u zakaznika ok...

Fanyn

Myslím tím golden 9080..

Fanyn

vu+ jsou momentalne nejlepsim zelezem co se prodava, to ze to nekdo neumi nastavit neni pristrojem, ale rukama. a tak je to minimalne v 90% problemu.

rj45
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra