![]() |
|
Údolí hrochůNevím jak ostatní, ale včerejší film na Nově byl v HD parádní (nemyslím obsahově, ale v rozlišení. |
leošek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 113 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůMimochodem, ten film se jmenoval Doktor od jezera hrochů a obsahově to bylo... No... Raději bez komentáře. Dostal bych banán.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůwww.csfd.cz/film/261556-doktor-od-jezera-hrochu/:laughing: to hodnocení filmových diváků není příliš vysoký, ale sledovanost to mělo neuvěřitelně vysokou. žádná další televize si v tý době zrovna moc neškrtla Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůJeden z najhošich filmov od trošku. Rv :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůJe to tím, že v tom nebyla reklama, jinak bych to okamžitě přepnul na talent.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůO tom se psalo. Nova bude experimentálně přerušovat reklamou jenom zahraniční pořady. Stejně tak bude jenom u zahraničních pořadů zkracovat závěrečné titulky.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
fsatSúhlas, Troška to dosral...neuveritelne nezáživný film. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůUž jsem to našel. Bude to ale asi jenom v neděli (Soukromé pasti)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Údolí hrochůTroška po košilatých komediích neudělal nic na úrovni, samej brak.Stal se z něj obyčejnej holič. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůno jednou se na to podívat šlo, ale znova bych se na to už nedíval. Ani ta Holubová už to nezachránila. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůTo je ,ale už starý film pokud se nepletu.Ten už v televizi běžel. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
@koaxano,běžel,ale pouze na "PAY".Hbo. Jinak to včera byla vskutku premiéra na tv.Ale film prostě otřes.Měl jsem to loni na dvd a viděl jsem to snad jen do půlky.Letělo to okamžitě z mechaniky a zpět do půjčky.Měl jsem co dělat,aby to neletělo i z okna.Fakt otřes.A moc jsem se včera zasmaál,jako Tv Nova na konci Televizních Novin dělali tomuto "braku" šílenou reklamu.Málem jsem se podělal smíchy!!! Že se nestydí!!! :sly: :sly:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůKameňák 4 :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Údolí hrochůTrochu ve mně svitla naděje, že se aspoň kochnu Afrikou. O obsahu jsem si vzhledem k tomu, že to točil Troška nedělal žádné iluze. Na druhou stranu to nebylo zas tak kýčovité jako ty jeho slátané "pohádky". Slabší "Kameňák". Jako nejlepší výkon bych ocenil to co předvedla Adéla Gondíková R^ Jo a taky nechápu proč v každém filmu nutně musím vidět tu vraždu Holubovou Rv ;P |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
A co byste chtěli ?Víc krve, střev a bahna, víc nádrží s ekrazitem, vybuchujících top hrdinovi pod nohama? Víc atomových bobmb ala Holywood s přehledným displejem odpočítávajícím k nule a hrdinu, jenž přestřihne červený 2,123 sekundy před boom-bácem? Byl to prostě Troška a námět byl Švandrlíka. Takže než si půjdete do půjčovny pro Avatar - tam to bouchá osto šest a těch robotů kolem..., zkuste si třebas něco najít o Švandrlíkovi a ti odvážnější si od něho mohou i něco přečíst. On to byl totiž SPISOVATEL. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Údolí hrochůto je zajímavá inovace hodnotit filmy podle počtu explozí na kilometr čtvereční :laughing: budu o tom uvažovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
![]() |