Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Údolí hrochů

Nevím jak ostatní, ale včerejší film na Nově byl v HD parádní (nemyslím obsahově, ale v rozlišení.

leošek
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Údolí hrochů

Mimochodem, ten film se jmenoval Doktor od jezera hrochů a obsahově to bylo... No... Raději bez komentáře. Dostal bych banán.

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

www.csfd.cz/film/261556-doktor-od-jezera-hrochu/
:laughing: to hodnocení filmových diváků není příliš vysoký, ale sledovanost to mělo neuvěřitelně vysokou. žádná další televize si v tý době zrovna moc neškrtla

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Jeden z najhošich filmov od trošku. Rv :8)

fsat

Je to tím, že v tom nebyla reklama, jinak bych to okamžitě přepnul na talent.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

O tom se psalo. Nova bude experimentálně přerušovat reklamou jenom zahraniční pořady. Stejně tak bude jenom u zahraničních pořadů zkracovat závěrečné titulky.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

fsat

Súhlas, Troška to dosral...neuveritelne nezáživný film.

Milan C
Registrace: 4/2006

Už jsem to našel. Bude to ale asi jenom v neděli (Soukromé pasti)

vortimond

Troška po košilatých komediích neudělal nic na úrovni, samej brak.
Stal se z něj obyčejnej holič.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

no jednou se na to podívat šlo, ale znova bych se na to už nedíval. Ani ta Holubová už to nezachránila. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

To je ,ale už starý film pokud se nepletu.Ten už v televizi běžel.

koax
Registrace: 2/2008

@koax

ano,běžel,ale pouze na "PAY".Hbo. Jinak to včera byla vskutku premiéra na tv.Ale film prostě otřes.Měl jsem to loni na dvd a viděl jsem to snad jen do půlky.Letělo to okamžitě z mechaniky a zpět do půjčky.Měl jsem co dělat,aby to neletělo i z okna.Fakt otřes.A moc jsem se včera zasmaál,jako Tv Nova na konci Televizních Novin dělali tomuto "braku" šílenou reklamu.Málem jsem se podělal smíchy!!! Že se nestydí!!! :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Kameňák 4 :)))

vortimond

Trochu ve mně svitla naděje, že se aspoň kochnu Afrikou. O obsahu jsem si vzhledem k tomu, že to točil Troška nedělal žádné iluze. Na druhou stranu to nebylo zas tak kýčovité jako ty jeho slátané "pohádky". Slabší "Kameňák". Jako nejlepší výkon bych ocenil to co předvedla Adéla Gondíková R^ Jo a taky nechápu proč v každém filmu nutně musím vidět tu vraždu Holubovou Rv ;P

gaston
Registrace: 1/2006

A co byste chtěli ?

Víc krve, střev a bahna, víc nádrží s ekrazitem, vybuchujících top hrdinovi pod nohama? Víc atomových bobmb ala Holywood s přehledným displejem odpočítávajícím k nule a hrdinu, jenž přestřihne červený 2,123 sekundy před boom-bácem? Byl to prostě Troška a námět byl Švandrlíka. Takže než si půjdete do půjčovny pro Avatar - tam to bouchá osto šest a těch robotů kolem..., zkuste si třebas něco najít o Švandrlíkovi a ti odvážnější si od něho mohou i něco přečíst. On to byl totiž SPISOVATEL.

skydedek
Registrace: 8/2010

to je zajímavá inovace hodnotit filmy podle počtu explozí na kilometr čtvereční :laughing: budu o tom uvažovat

vortimond

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra