![]() |
|
Baví vás to tady?Vy, kteří na rozdíl ode mně, pánsionisty, pracujete a máte starosti s obživou, odpusťte, přesto mě serete přednostně. Pravděpodobně se rouhám a strkám nos tam, kde se nevyznám a stýskám si na věci, na které skuhrat nejsem práv. Vzpomínám jen na Parabolu dob čackých a chytrých sporů, účastníků od jaivana přes vortimonda po antonína, nejenom odborných ale i všeobecných, které byly tak vyhrocené a přesto férové, že se snad dávaly i bany,(není tam double n?). A možná stály i za diskuze, a ty se vedly, a mě sralo a zárovň bavilo, že se i kvákalo o správnosti názorů blbů, zda dát jaivanovi nebo vortimondovi či antonínovi banána. Jsem starej chlap, je to věc vkusu, baví vás kecy o kartách a to jen o některých, baví vás to? Já se tady naštstí učil z příspěvků úplně jinýho charakteru a jsem rád, že jsem si tý doby užil. Jak mám teď rád příspěvky technika TKR! A znovu se vrátím k všeobecnosti, nejen adminové za to nemůžou. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?Copak se děje?Tady někdo přebral, jestli se nepletu... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?No je třeba se na to dívat trochu jinak. Doba se změnila, přišla digitalizace a spousta lidí přešla na satelitní vysílání, protože pokrytí DVB-T bylo nedostatečné. Zároveň internet je pro většinu lidí stále dostupnější. Výsledek Parabola už není doménou sat fandů. ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?- odbornost příspěvků ve fóru je stále menší a menší- příliš mnoho off topic témat - příliš mnoho refrešů - příliš mnoho dotazů na přijímače arivovitéto typu - příliš mnoho vychcanosti - naštěstí mám poslední dobou příliš málo času, tak to ani nestíhám číst, tím pádem to nemusím nijak vnitřně "řešit" a nemusí mě to ani nijak mrzet, takže z mé strany je to fórum naprosto v pohodě. R^ Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?dojdi ke zpovědi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?Aleš to napsal velmi trefně, člověk si to nesmí nijak zvlášť připouštět. Nesmyslů tu je čím dál více, ale taky to tady má čím dál více účastníků, takže asi je tento stav odpovídající.Času mám taky málo, práce je stále hodně, ale musí být i čas odpočívat. Zítra jedu na tři dni směr Železná Ruda, Velký Javor a bavorský vysílač Hoher Bogen. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?@pierrepetr: jo, pobavils mě, chodím pravidelně;@AlesHavel: lapidárně řečeno, co mě mrzí ale prosím tě, přesto toho doktora udělej! @Saxon: máš pravdu, myslíš ale, že já pravdu nemám? |
knawi
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?Přišla doba kdy se musejí montážníci otáčet(i já)aby vydělaly,a ne aby zde na Parabole pomáhali ZADARMO kdejakému uchu co si koupí satelit nebo DVB-T přijímač.Dotyčný si něco doma udělá a možná mu to i funguje a pak dělá ze sebe mistra světa.Já osobně jsem se to naučil sám dělat něco co mě baví systémem pokus-omyl.Tomu se na Západě říká Know-How což u nás v ČR chce kdekdo zadarmo a rychle.Doba je taková.Na Parabolu chodím už nějaký pátek,ale jen sleduji fórum a málo zde mám příspěvky.To je vše přátelé. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?tu už to nebaví už niekoľko mesiacov nikoho, okrem pubertálnych teenegerov... :fuming:Napríklad thready založený každú hodinu od FAK-a, to ti je perla za perlou. Celkovo tento web upadol a dostal sa do úzadia odbornosti. No ale to je hlavne maslo miestnych adminov a redakcie. A chýba tu veľmi objektivita, nestrannosť, nezaujatosť. A to na celej čiare...Viď. momentálna senzácia v podobe rebranding by UPC Direct. :lookaround: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
knawije fuk, jestli pravdu máš, nebo nemáš.Když se pije, tak se nepíše na veřejná fora. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonkdyž to umíš,je to hračka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
jarinoKritizovat umí každej, protože je to jednoduché!Server tvoří redakce a autoři, diskusní forum tvoří čtenáři. Čím jsi přispěl ty sám, aby bylo lepší a zajímavější? Neodborných treadů je tu poměrně dost, proč na ně tedy reagujete? Podle mě to je jen z důvodu, že nemáte co na práci, že se nudíte. A výsledek je ten, že je forum Paraboly nezáživné... :) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?Saxon si myslíš že každý kdo napíše pravdu chlasta?V tom případě chci skončit na tomto foru na vlastní žádost a nepřebral jsem jsem naprosto střízliv. |
kapr3
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?Musím dať nickovi knawi,za pravdu.So účastníkom na viacerých fórach,mám prehľad o dianí sa na nich a preto že úroveň diskusie,odborná a hlavne satelitná,strašne za posledné dva roky upadla a blíži sa k nejakej stoke.Je to-1000x o refreši,nejakej potentovanej karty((nevhodné slovo), nemal si ju kúpiť)ak tomu niekto nerozumie,tak s každým bobenkom beží sem.Buď sa mu vysmejú,alebo ho niekam pošlú,kratšou cestou,ale odbornosť sa už dávno nenosí.Stalo sa to klebetnou platformou a preto málokedy reagujem a odpovedám.Nech sa darí. :-/ RvDM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?jdete radsi na pivo :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
kaprjak můžeš vědět, co si myslim?Že Kvawi přebral poznám a nakonec to i sám potvrdil. Že chceš sám skončit na foru je gesto, které nikoho nedojme. Jděte se raději vyspat, ráno moudřejší večera. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?nechci nikoho dojimat,proste šlus |
kapr3
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
@SaxonTakhle to vidíš? Jako za volantem? Co je blbých názorů těch střízlivých, na který vůbec nezareaguješ. Že jsi "to" poznal a hlavně že jsem se ti přiznal, nic nmění na odlišné úrovni místní diskuze. Jen jsem si, sentimentálně postesknul. Proti gustu... A na tvoje příspěvky se rád podívám, při vší úctě to ovšem Saxone sám neutáhneš. |
knawi
![]() |
|
RE:Baví vás to tady?Tak abych odpoveděl,poslední dobou už moc ne.Třeba je to škoda,možná ne.K Sat Tv jsem se dostal asi před 15 léty kdy otec pořídil analogovej Pace psr914,par.ofset 85cm.Mnj to byl stroj,časem začal vycházet časopis Parabola ze kterého jsem začal čerpat první informace o technice,programech.Co já jsem se nalítal na střechu,pootočit,kouknout na telku zrní,nezrní :))) Lov stanic začal.Postupně se začali na orbitu objevovat české stanice:Cable Plus,Premiéra,Slovenská VTV......O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@SaxonTy jsi z toho vytvořil trochu osobní thread, překvapuje mě přesto, že nejsi gentle. |
knawi
![]() |
|
satakTaky jsem měl PSR914, vlastně ho mám stále. To je mašinka, ta hrála. Rád vzpomínám na analogovej Eurosport na 19,2E, to byl obrázek, kterýmu nynější ESP na 12344, nebo 11876 nešahá ani po kotníky...Dneska je doba jiná, máme internet, všechno se digitalizuje, nastupují nové technologie atd. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?Nove ale nie vzdy dokonale .... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
knawineboj, za chvilku pujdu chrnět, tak bude zase pokoj.Zítra jedu zase na Šumavu a zase přes Modravu... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?@Saxon, vezmi to raději přes Moravu.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Baví vás to tady?tome, refres platebnich karet se taky pocita ? :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@Saxontak o to se ti jedná ódéésáku? |
knawi
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |